Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

luz blus malina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:20
    hmm, widze, ze dziewczyny z tego forum sa jakies spiete, nie lubia
    zakreconych i kolorowych akcji :[

dla zalagodzenia sporu o zapierdalaniu gadzetow ze skolepow proponuje

troche sie posmiac... to linki do sekcji- fajne-niefajne magazynu VICCCCCCCE

pierw niefajne, bo smieszniejsze /chociaz nie zawsze, czasem czerstwe/

www.viceland.com/issues/v11n6/htdocs/donts.php
    www.viceland.com/issues/v11n5/htdocs/donts.php
    www.viceland.com/issues/v11n4/htdocs/donts.php
    www.viceland.com/issues/v11n3/htdocs/donts.php
    www.viceland.com/issues/v11n2/htdocs/donts.php
    www.viceland.com/issues/v11n1/htdocs/donts.php

a teraz co jest git

www.viceland.com/issues/v11n6/htdocs/dos.php
    www.viceland.com/issues/v11n5/htdocs/dos.php
    www.viceland.com/issues/v11n4/htdocs/dos.php
    www.viceland.com/issues/v11n3/htdocs/dos.php
    www.viceland.com/issues/v11n2/htdocs/dos.php
    www.viceland.com/issues/v11n1/htdocs/dos.php
    smiech to zdrowie- zdrowie to najcenniejszy skarb !
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: luz blus malina 19.07.04, 20:30
        Aniu, jeżeli cokolwiek z tego, co pokazałaś, wydaje Ci się zabawne, to pomyliłaś
        fora. Proponuję Ci forum Psychologia, przedstaw tam swój problem, a może ktoś
        pokieruje Cię do opowiedniego specjalisty. Mi pozostaje jedynie współczuć Ci.
        • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 20:34
          ja na linki nawet nie zajrzalam :), przyznaje.
          • b_bb Re: luz blus malina 19.07.04, 20:35
            lunalovelight napisała:

> ja na linki nawet nie zajrzalam :), przyznaje.

Nie zaglądaj. Nic nie tracisz.
      • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 20:32
        hmm, a inaczej nie umiesz sie 'wyluzowac'? tylko kradziez Ci to umozliwia? i nie
        to, zebym Cie atakowala, autentycznie mnie interesuje, czemu tak Ci sie podoba
        okradanie kogos ;).

i, heh, cokolwiek dziwne jest stwierdzanie, ze 'dziewczyny z forum sa spiete',
        na podstawie tego, ze wiekszosc nie kradnie :).
        • miska_malcova Re: luz blus malina 19.07.04, 20:37
          Bożesz, ale bzdety... żeby założyć wątek, trzeba mieć coś do powiedzenia, a ty
          nie masz...
          • Gość: Ania Re: luz blus malina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:52
            dlaczego jestescie tak niemile? o co kaman?

:[ :[ :[

moze to sie wam spodoba???

www.viceland.com/issues/v11n5/htdocs/fashion.php
            www.viceland.com/issues/v11n4/htdocs/fashion.php
            www.viceland.com/issues/v11n3/htdocs/fashion.php
            www.viceland.com/issues/v11n2/htdocs/fashion.php
            www.viceland.com/issues/v11n1/htdocs/fashion.php
            ps

nawet na forum onetu nikt tam po mnie nie jechal...chyba jestesmy z roznych
            bajek?.....chyba forum jest po to aby dyskutowac a nie sie obrazac jedna na
            druga ?
            • b_bb Re: luz blus malina 19.07.04, 21:01
              Aniu, wróć z tymi linkami na forum Onetu. Na świecie jest dużo brzydoty, zła,
              szaleństwa, patologii, ale czy uważasz, że komukolwiek to się może wydawać
              śmieszne lub podobac się?? Mam nadzieję, że celowo prowokujesz, bo jeśli Ty tak
              serio, to masz poważny problem.
              P.S. Jeśli to prowokacja, to wystarczy. Niesmaczne i smutne.
              • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 21:18
                tez mi pachnie prowokacja.
                na linka jednego zajrzalam... a szkoda. faktycznie, nie ma po co. zawsze swoja
                droga zastanawialo mnie, jak to mozliwe, ze sa ludzie, ktorych tego typu strony
                w sieci / programy w tv / czy co tam jeszcze - bawia.
              • blinski Re: luz blus malina 20.07.04, 11:38
                oj b_bb, teraz przesadzasz. jak coś jest śmieszne, głupio wygląda etc., to
                czemu się z tego nie śmiać? bo komuś jest przykro? no bez przesady.
                większość tego z pierwszych linków to typowe amerykańskie poczucie humoru
                (czyli strasznie nierówne), ale czy zdjęcie faceta z dredziastym dywanem do
                łydek cię nie powala:)?
                • Gość: Sineira Re: luz blus malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:48
                  To jedno akurat faktycznie powala, ale generelnie te zdjęcia nie są wcale
                  śmieszne, a komentarze pod nimi są niesmaczne i nasycone nienawiścią do
                  wszystkiego, co odbiega od zaściankowego gustu autora komentarza.
                  Beznadziejne. Na tej zasadzie możnaby wziąć tuzin przypadkowych zdjęć
                  zrobionych na spacerze i do każdego napisać coś zgryźliwego.
                  • b_bb Re: luz blus malina 20.07.04, 12:56
                    Właściwie już nie muszę odpowiadać, podpisuję się pod Sineirą.
                  • blinski Re: luz blus malina 20.07.04, 12:58
                    nie, masz rację, sam oglądając to i czytając zastanawiałem się co by się mogło
                    autorowi w ogóle spodobać. szczególnie kawałki o żydach i murzynach jakoś mnie
                    nie powalały:/.. ale parę śmiesznych wykrętów było:)
            • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 21:16
              halo, ale kto jest niemily? przeciez Cie nikt nie wyzywa, ani nic takiego. a
              poszczegolne osoby wyrazaja swoje zdanie, po prostu.

ja z kolei zadalam Ci jak najbardziej powazne pytanie dotyczace Twojego
              poprzedniego watku... chyba nic w tym zlego, ze pytam?
              • Gość: Ania Re: luz blus malina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:19
                po prostu wynoszenie rzeczy ze sklepow daje mi adrenalinowego kopa- super
                uczucie! moge tylko porownac z jazda bez biletu mostem poniatowskiego albo
                niuchem dobrego, czystego koksu...
                • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 21:46
                  cholera, to nie da sie ukryc, ze inne rzeczy daja nam 'kopa' ;). mi bardziej
                  wysublimowane, powiedzialabym. a juz najbardziej rozbawila mnie ta jazda mostem
                  poniatowskiego bez biletu :). ja tam zawsze z biletem jezdze ;).

a tak zupelnie powaznie, jesli faktycznie tak robisz i nie jest to tylko
                  chwilowa prowokacja na forum, to czy w zaden spodob nie rusza Cie to, ze to jest
                  kradziez, czyli rzecz z gruntu niedobra? nie, zebym ja byla swieta. ale staram
                  sie postepowac tak, zeby nikogo nie krzywdzic tym, co robie. i nie ma znaczenia,
                  ze wynosisz bluzke z duzego sklepu typu h & m czy jakiegos innego i ze okradasz
                  wielka firme, ba, mozna nawet powiedziec - instytucje.
                  • Gość: Ania Re: luz blus malina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:53
                    la luno- mam 26 lat i jestem znudzona zyciem, taka jest prawda, musze robic
                    zwariowane rzeczy bo inaczej bym oszalala... moze jak wybuchnie woja czy cos
                    takiego to mi sie odmieni i wstapie do ruchu oporu itp, na razie satysfakcje
                    sprawiaja mi inne rzeczy, tak sie sklada, ze niektore nie do konca legalne ;]
                    • Gość: ToeToe Re: luz blus malina IP: 194.223.152.* 19.07.04, 21:59
                      >la luno- mam 26 lat i jestem znudzona zyciem, taka jest prawda, musze robic

Irak, jedz do Iraku! A potem sprawdz co slychac w Arabii Saudyjskiej :D
                    • Gość: Ania Re: luz blus malina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:00
                      dobra dziewczyny, fajnie sie gadalo- szkoda, ze jakos nie mozemy znalezc
                      wspolnego jezyka- spadam na melanze poniedzialkowe, pogoda jak ta lala, chyba
                      najleprzyjemniejszy wieczor tego lata jak na razie...
                      • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 22:03
                        ech, czyli mamy rozumiec, ze absolutnie wszyscy ci, z ktorymi nawiazujesz
                        wspolny jezyk, to tacy, co tez wynosza ciuchy ze sklepow i 'niuchaja koks' :) ?
                    • lunalovelight Re: luz blus malina 19.07.04, 22:01
                      ja Cie nie osadzam przeciez - wychodze z zalozenia, ze kazdy zyje, jak ma
                      ochote, ale skoro napisalas o tym, to chyba tez po to, zeby zobaczyc reakcje :)
                      (i nie ma w tym mojej zlosliwosci).

nie chodzi mi nawet o kwestie nielegalnosci, bo wiekszosc z nas chyba zrobila /
                      robi / zrobi cos nielegalnego, tylko ewentualnej krzywdy czyjejs, niewazne,
                      malej czy duzej.
                    • Gość: Richelieu* zgadzam się Aniu/Soniu z Tobą IP: 195.117.90.* 20.07.04, 01:50
                      każdy zwariowałby w pustych czaszkach w których tylko echo, a ile można echa
                      słuchać, nuda, nic się nie dzieje, dialogi niedobre są w takich czaszkach,
                      bardzo niedobre dialogi

jak wybuchnie wojna.. bo wojna to waleczni żołnierze pradujący w pięknych
                      mundurach z błyszczącymi guzikami. Tacy przystojni. I ruch oporu, takie to
                      fascynujące kolportować ulotki z napisem "Araby von". A jakie romantyczne.
                      Można zostać pielęgniarką i uśmierzać ból cierpiącym. Piękna, piękna jest
                      wojna. I odgłosy min gdzieś tam, napewno nie tu, jak rytmiczny dźwięk techno.
                      Tampatatam tampatatam o przepraszam panie trupie tampatatam tampatatam

ps. Soniu, naprawdę mi musisz ku uciesze gawiedzi tego cyrku po raz kolejny
                      stawiać. Co teraz grają? Z nudów się dziś zabija dziewczyny i wyrzuca z
                      pociągu. Z nudów się dziś zaciąga 8-latki do bramy, bo już wszystkie kategorie
                      wiekowe się przeleciało. Z nudów się dziś zaprasza chętnego do zabicia, a potem
                      jego ciało wsadza do zamrażalnika i po kawałku zjada na obiad. Z nudów się
                      kradnie. I z nudów robi się z siebie skurwysyna.

co tam pani w Twojej czaszce aszce aszce aszce?
                • blinski Re: luz blus malina 20.07.04, 11:40
                  teraz to już chyba serio prowokacja..
      • eirenne Re: luz blus malina 19.07.04, 21:00
        Czy to nie nazywa ise przypadkiem "nihilizm"?
        • Gość: Sineira Re: luz blus malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:02
          26 lat? A ja myślałam, że najwyżej 14. Wydoroślej!
      • Gość: kohol Re: luz blus malina IP: *.crowley.pl 20.07.04, 13:29
        Ech, Aniu, Ty to według mnie niezabawna i słaba psychicznie jesteś, a nie jakaś
        zdrowa, wyluzowana i zdemoralizowana :)
        Więcej szkoda słów na takie głupie podpuchy...
      • Gość: szczesliwa Re: luz blus malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:14
        ale sie do niej przypierdalacie... Ja to moze śmieszyc was nie.No jejku
        wyniosla pare rzeczy ze sklepu no i co takich ludzi jak ona sa tysiace, a ona
        jedna sie przyznala.Muszeprzyznc ze w pewien sposob ja podziwiam, musi byc
        przebiegla i sprytna bo nie kazdy potrafii cosn wyniesc ze sklepu, zeby go na
        barmce nie zlapali.
        • kochanica.francuza Re: luz blus malina 20.07.04, 14:30
          Gość portalu: szczesliwa napisał(a):

> ale sie do niej przypierdalacie... Ja to moze śmieszyc was nie.No jejku
          > wyniosla pare rzeczy ze sklepu no i co takich ludzi jak ona sa tysiace, a ona
          > jedna sie przyznala.Muszeprzyznc ze w pewien sposob ja podziwiam, musi byc
          > przebiegla i sprytna bo nie kazdy potrafii cosn wyniesc ze sklepu, zeby go na
          > barmce nie zlapali.

ach ach jaka cwana!!!!!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=14283806&a=14309048
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka