Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fajne secondhandy w krakowie

IP: *.crowley.pl 21.07.04, 18:59
    hej - zagladacie do secondhandow w krakowie? ktore polecacie, w ktorych mozna
    zawsze cos fajnego wyszukac, gdzie sa ubrania tanie i markowe, niezniszczone
    i niesmierdzace, a w doddatku zbliżone do obecnych trendow? byly juz na forum
    adresy w gdansku i we wroclawiu, a co z krakowem?
    prosze o wpisy!

Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: fajne secondhandy w krakowie 22.07.04, 09:39
        ja tradycyjnie polecam plac żydowski - w każdą niedzielę od rana do około
        13.00.
      • Gość: rena Re: fajne secondhandy w krakowie IP: *.crowley.pl 28.07.04, 13:28
        hej, czy w Kraku nikt nie chodzi do lumpeksów? dlaczego nie chcecie się
        podzielić sprawdzonymi adresami? forumowiczki z W-wy, Wrocławia i innych
        miasteczek nie szczedzą sobie namiarów, a Wy - krakowskie centusie?
        • Gość: miska_malcova Re: fajne secondhandy w krakowie IP: 10.30.41.* 28.07.04, 14:42
          dlaczego nam ubliżasz?????
          Nie przeczytałaś mojego wpisu. Plac żydowski jest jednym wielki szmateksem
        • iberka Re: fajne secondhandy w krakowie 28.07.04, 14:47
          najlepszy adres masz juz podany wyzej:-) a sklepy to ja polecam sieci Roban
          oraz ten kolo LOT"u w strone barbakanu ,w suterenie
          iza
          • Gość: rena Re: fajne secondhandy w krakowie IP: *.crowley.pl 29.07.04, 00:17
            nie ublizam - centus to nie obelga - ale nie bylo zadnej reakcji - oprocz
            Twojej - miska - wiec sorry... a Pl. Żydowski rzeczywiscie to jeden wielki
            ciucholand aczkolwiek ceny nie zawsze sa tam tak atrakcyjne jak w typowych
            lumpeksach... w ciucholandach zdarza sie kupic cos za 2 zl, na "Zydzie" raczej
            to niemozliwe. pozdrawiam i czekam na dalsze odezwy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka