Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolor ponczoch

IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 29.07.04, 10:02
    dostalam bialy komplet bielizny razem z pasem do ponczoch.
    i tu pytanie-czy tylko biale ponczochy pasuja? przyznam szczerze ze mi sie to
    srednio widzi, wolalabym cieliste ale jak to bedzie wygladac?
    fakt, pod kiecke nikt nie bedzie zagladal, ale mimo to-ciekawa jestem jak
    panie sobie radza z teym 'problemem';)
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: kolor ponczoch 29.07.04, 13:17
        W białych pończochach dobrze wygląda tylko panna młoda. Cieliste będą pasowały
        jak najbardziej.
      • Gość: Wiola Re: kolor ponczoch IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 29.07.04, 21:27
        Ja nie widzę problemu.Mam pas do i biały i czarny.Zakładam do nich i czarne i
        cieliste pończochy.To prawda że nikt nie będzie zaglądał po spódnicę więc nie
        ma różnicy jaki kolor pończoch założysz,więc to chyba nie jest
        problem.Pozdrawiam.
      • Gość: Vera Re: kolor ponczoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:31
        A ja tak trochę z innej beczki ale nie zupełnie obleciałam duzo sklepów i
        jedyne co znalazłam to pończochy samonośne, mam pasy do pończoch i generalnie
        to tak średnio mi się podoba jak mi uciskają uda te opaski czy już nie
        produkuja normalnych pończoch typowych do pasów??
        pozdrawiam
        • Gość: Wiola Re: kolor ponczoch IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 30.07.04, 00:02
          Ja kupuję pończochy do paska na Allegro bo rzeczywiście trudno je dostać w
          zwykłym sklepie.Kupuję nylonowe,które nie są tanie ale raz na jakiś czas
          decyduję się na taki wydatek.
          • Gość: tomek Re: kolor ponczoch IP: *.gdynia.mm.pl 01.08.04, 13:19
            hmm-w/g mnie do białego pasa beda jak najbardziej pasować cieliste
            ponczochy,byle by tylko zbytnio nie kontrastowały z owym własnie pasem(no
            chyba ze lubisz eksperymentowac;)).......a co do tego co pisałas droga
            vero,hmmm raczej w moim mieście jest spory wybór ponczoch do pasa,wydaje mi się
            że naprawde trzeba dokładnie poszukać,ale czapki z głow dla kobiet które
            zdecydują sie na prawdziwe ponczochy nylonwe do pasa -to jest dopiero
            rarytas,zreszta chyba viola też coś o tym może powiedzieć;);)
            pozdrawiam serdecznie
            • Gość: hmm Re: kolor ponczoch IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 02.08.04, 09:59
              bardzo dziekuje za info
              zakupie cieliste, biale ponczochy rzeczywiscie kojarza sie ze slubem.
              • penelope_75 Re: kolor ponczoch 02.08.04, 10:27
                wg. mnie do białego pasa pasują pończochy:
                -białe
                (ale tylko do łożka :) bo na dzień białe pończochy to jak juz ktoś napisał
                tylko dla panny młodej)
                -czekoladowe
                jaśniutko szare
                (cieniuteńkie szare -w połączeniu z biało-srebrną bielizną wyglądają ślicznie)
                -ewentualnie czarne
                ale do tego przydałaby sie bielizna biało-czarna.
                Ładne, mieciutkie pończochy do pasa mozna kupić w Calzedonii (np. ul. Chmielna,
                Geant Ursynów). Koszt 15 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka