Gość: natalia IP: *.4web.pl 03.08.04, 11:45 nie dość ze cholernie drogie to jeszcze podeszwy ze skóry.tak sie wycwanili ze płacimy 2x więcej niż za inne obuwie,bo dodatkowo musimy podbić podeszwe.co wy na to?kupujecie mimo tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: buty z baty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:48 Ja kupilam czarne czółenka na wiosnę. Podbicie nie było ze skóry, ale miały za to flek plastikowy. Wymieniłam do 2 razy u szewca, aż w końcu podbiłam metalowym i teraz stukam troche, ale za to są nie do zdarcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowawkropki Re: buty z baty IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 03.08.04, 11:53 kupilam 2 razy, koszmarna kasa, jakosc do d... reklamacji nie uwzgledniaja, ale to w polsce normalne. moja znajoma skonczyla z nimi w sadzie - konsumenckim, nie wisniowym ;-) w zyciu wiecej do tego sklepu nie wejde. i nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorka2 Re: buty z baty IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 03.08.04, 12:10 A moje wrażenia zupełnie inne - kupuję w bacie odkąd są w krakowie, podobnie cała moja rodzina, kilka lub kilkanaście par rocznie. Zawsze jesteśmy zadowoleni, jakość w porządku, a reklamacje uwzględniają w tempie ekspresowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: buty z baty 03.08.04, 12:08 nie kupuje, nie mam ani jednej pary z tego sklepu fasony mi nie bardzo odpowiadaja a najwazniejszym argumentem za nie jest to, ze sa cholernie niewygodne, przymierzalam wiele razy ale zalozyc buty bata to jakby noge okuc w metalowy rozgrzany pancerz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: buty z baty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:29 ja i moja mama od kilku lat kupujemy w bacie buty i jesteśmy zadowolone. dla mojej mamy są to wręcz ulubione i najwygodniejsze buty. nigdy nie musiałam dodatkowo podbijać podeszwy, wymieniać fleków etc. a propos jednego z wcześniejszych postów - z tego co zaobserwowałam podczas zakupów - uwzględniają reklamacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: buty z baty IP: 195.26.24.* 03.08.04, 12:37 Kupupuję od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: buty z baty 03.08.04, 12:42 juz nie kupuje. buty dosc drogie - zrozumialabym, gdyby byly dobrej jakosci. ale nie sa, niestety. ostatnia para butow, jakie u nich nabylam, to czarne szpilki, z 1,5 roku temu - niewygodne jak cholera i bodajze juz po 2 tygodniach do wymiany byly fleki... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: buty z baty 03.08.04, 19:01 mam kilka par butów z baty, ogólnie są wygodne (jeśli chodzi o obuwie sportowe, szpilki wyrzuciłam, beznadziejne), ale kupuję w Czechach, gdzie cenowo wychodzi taniej niż polski Ryłko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: buty z baty IP: *.dsl.pipex.com 03.08.04, 21:31 Brzydkie i beznadziejna jakosc, ale za takie pieniadze nic innego nie mozna oczekiwac. Odpowiedz Link Zgłoś