kochanica.francuza 10.08.04, 16:17 wyrazu "jajogłowy",hehe. Czyżby Polacy i Polki tępili inteligencję pod wszelką postacią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: Proszę o definicję 10.08.04, 16:22 ależ ależ, kto tu mówi o Polkach i Polakach, uściślij do sonii. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Proszę o definicję 10.08.04, 21:08 nat.ka napisała: > ależ ależ, kto tu mówi o Polkach i Polakach, uściślij do sonii. > a sonia nie Polka? a jej misiaczek nie Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Proszę o definicję 10.08.04, 21:27 nat.ka napisała: > ok, więc nie uogólniaj:) ale ja nie o Was!!! dużo jest takich sonielli i misiaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Proszę o definicję 10.08.04, 16:45 Jak ktoś kogoś zgasi na forum to ten drugi chce się odgryźć.Dawniej śmialiśmy sie z półinteligenów, półinteligencja nie używa antykoncepcji, namnożyła się i teraz wyśmiewa się z nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Proszę o definicję 10.08.04, 21:39 o, widze tez zauwazylas obecnosc soni18 ;). ja postanowilam olac jej wszelkie tu wypowiedzi, bo szkoda sobie na nia jezyk strzepic, skoro dla niej, jak sie ma gust i wie, co to kultura bycia i wypowiedzi [nie wspominajac o innych zapewne wg soni18 'przywarach'], to od razu trzeba byc zazdroszczaca innym wszystkiego zaniedbana dziewczyna / kobieta bez faceta. a nie jest tak rzecz jasna, jak owe dziewcze mysli :). ale nie zamierzam z nia polemizowac i o cokolwiek pytac. niech sobie tu bedzie, prawdziwa czy jako twor internetowy, zawsze to jednak mozna sie posmiac :). a jajoglowi? mysle, ze miala na mysli inteligentnych, ktorzy wiedza wiecej od niej ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Proszę o definicję 10.08.04, 21:43 lunalovelight napisała: > a jajoglowi? mysle, ze miala na mysli inteligentnych, ktorzy wiedza wiecej od > niej ;). ja mam bardzo kształtną główkę;-) a moja koleżanka,ta co ma ze wszystkiego szóstki,jest smukła,śliczna,kobieca,zadbana i seksowna to tak a propos babonów i kompleksów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Proszę o definicję 10.08.04, 21:51 ech, widac dla 'niektorych osobniczek' polaczenie atrakcyjna + zadbana + ma gust + jest inteligentna + ma faceta, ktory lezy u jej stop i szaleje za nia [i nie jest to bynajmniej jedyny facet, ktory tak postepowal / postepuje :)] jest czyms nie do pomyslenia ^^. bo sama nie posiada kumulacji tych wszystkich cech. moze tylko jednej, a moze dwoch, ale jednak jakiejs brakuje... :D. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris87 Re: Proszę o definicję 10.08.04, 22:26 lunalovelight napisała: > o, widze tez zauwazylas obecnosc soni18 ;). > ja postanowilam olac jej wszelkie tu wypowiedzi, bo szkoda sobie na nia jezyk > strzepic, skoro dla niej, jak sie ma gust i wie, co to kultura bycia i > wypowiedzi [nie wspominajac o innych zapewne wg soni18 'przywarach'], to od raz > u > trzeba byc zazdroszczaca innym wszystkiego zaniedbana dziewczyna / kobieta bez > faceta. ale jest przeciez taka rockmanka i nienawidzi stereotypow1! czy to nie czyni z niej kul i trendi lask ? ::D Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Proszę o definicję 11.08.04, 11:36 lunalovelight napisała: > prawdziwa czy jako twor > internetowy, zawsze to jednak mozna sie posmiac :). Ja ide w zaklad, ze jednak twor, do tego jakis 3-4 cudownie inteligentnych chlopaczkow kolo 16-17 lat, o nieleczonym tradziku i niewyszukanym slownictwie, ktorzy sie niesamowicie ekscytuja, ze im ktos na posta odpowiedzial, dostaja wypiekow, oczka im blyszcza i w ogole inne typowe dla tego wieku objawy. > > a jajoglowi? mysle, ze miala na mysli inteligentnych, ktorzy wiedza wiecej od > niej ;). Ojojoj, nie przesadzaj, toz to by bylo blisko 92% spoleczenstwa! :-)) A á propos definicji, to mi sie zawsze wydawalo ze jajoglowi to sa takie smieszne ludziki z osrodkow akademickich... (tez mam ksztaltna glowe, jakby co, a jakie ladne uszy!) czyli wychodzi na Richelieu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Proszę o definicję IP: 212.160.106.* 11.08.04, 12:44 Hm... ja podobno też jestem jajogłowa. I rozumiem to tak: JAJOGŁOWY - osoba o głowie przystosowanej do zmieszczenia w niej przestrzeni przeznaczonej na umysł, która zajmuje 99 % miejsca wewnątrz czaszki. Przeciwieństwo: PUSTOGŁOWY - wbrew nazwie ma zajętą przestrzeń wewnątrzczaszkową - mieści sie w niej około litra trocin, zmieszanych z drobinkami seksu i szminki Diora ( najczęściej odcień sweet pink ). U zaawansowanych znajduje się część przeznaczona na muzykę rockową ( np. Spears, Vanilla Ninja i Ich Troje ). Odpowiedz Link Zgłoś