alpepe 11.12.13, 13:49 Przez forum przewijają się co chwila pytania o eleganckie ubiory, zresztą ostatni wątek pomorzanki jest o rzekomo eleganckiej bluzce. Ja zaś dziś obczaiłam elegancko ubraną panią, ale same zobaczcie ;) I cały urok ubrania prysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus wg mnie nie jest elegancka 11.12.13, 14:48 bo prawdziwa elegancja nie rzuca sie w oczy, jak bzmi pointa mojej ulubionej, wielokrotnie cytowanej anegdotki. A pani zostala sfografowana zlosliwe w momencie siadania. Nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wg mnie nie jest elegancka 11.12.13, 15:01 a cyce na wierzchu? To była ironia, pani sądziła, że jest elegancka, a tu ani się ubrać ani usiąść ulegancko nie potrafiła. Może i fota złośliwa, ale wiedziała, że wszędzie fotografowie, a przy tej długości, to nóżki obok siebie, a nie rozkraczone czy noga na nogę rozwalone. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus uff odetchnelam z ulga 13.12.13, 13:04 bo nie chcialam pisac o biuscie na wierzchu, ktory jest wg mnie ordynarny. I pomyslalam ze zgroza, ze moze Tobie sie to wydaje eleganckie. Takie z pazurem dla dojrzalej babeczki... Kto wie, kto wie. A nogi - nie wiem, czy ma dlugie czy krotkie, wszystko kwestia zdjecia. Przy tej sukience i czy przy takich obcasach kazda, przecietna para nog wydaje sie byc dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ono nie jest eleganckie 11.12.13, 16:44 Pół biustu na wierzchu, ostentacja kroju. Nie wiem, kim jest pani, ale pewnie nouveau riche, popularniej i poprawniej politycznie: jedna z tysiąca celebrytek Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ono nie jest eleganckie 11.12.13, 18:35 żona Kraśki, właścicielka stadniny, z tego, co wiem. Zresztą po zdradzie męża usilnie upodabnia się do b. przyjaciółki a kochanki pana Kraśki, niejakiej Rozenkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ono nie jest eleganckie 12.12.13, 19:35 Ubrać się elegancko i usiąść elegancko jak również elegancko wyjść z auta w wąskiej i krótkiej, ale i w długiej, powłóczystej spódnicy trzeba umieć. I wbrew powszechnemu przekonaniu nie trzeba w tym celu zadzierać nóg do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus na pewno, ale chamska zlosliwoscia 13.12.13, 13:06 jest robienie zdjc w takim najmniej korzystnym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaj86 Re: eleganckie ubiory 26.02.16, 17:19 polecam serdecznie ten artykuł. znajdziecie tu wiele wskazówek dotyczących eleganckiego ubioru w pracy. Bardzo ciekawy polecam sarafis.club/sarafis-radzi/jak-zostac-najmodniej-ubrana-osoba-w-pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś
oli_78 Re: eleganckie ubiory 28.02.16, 17:28 Konkurs na Dzień Kobiet www.facebook.com/SkirtStory.MyOwn/photos/a.970733236344329.1073741828.944165542334432/975748499176136/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl24 Re: eleganckie ubiory 09.03.16, 21:09 Witam serdecznie, ja z przyjemnościa chciałabym polecić swój sklep. Prowadzę go od niedawna, ale już mam dużo zadowolonych klientek . Ceny są niewygórowane, duży wybór , a w razie gdyby nie pasowały mozna bezpłatnie zwrócić. Istnieje możliwość zakupu za pobraniem. Chętnie pomogę również w wyborze odpowiednich ubrań do typu figury, stylizacji oraz okazji . Pozdrawiam :) allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=41633614 Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: eleganckie ubiory 11.03.16, 13:40 Kobieto, nie masz pojęcia o elegancji. Te szmaty (jakość) to się nawet do mycia podłogi nie nadają. A modele - jak do klubu z panienkami tańczącymi na rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
pasliw Re: eleganckie ubiory 11.03.16, 19:23 Ostatnio słyszałam o nowej marce odzieżowej dla kobiet POLkA - www.modnapolka.com.pl ktoś coś tam już kupował??? Ciuchy wyglądają bardzo fajnie, tworzone są przez młodą projektantkę a ceny są lepsze niż w sieciówkach. Chyba się skuszę:). Odpowiedz Link Zgłoś
aisinom_pl Re: eleganckie ubiory 31.05.16, 10:50 Piersi na wierzchu to nie jest elegancja :) Pani z pewnością wygląda doskonale, atrakcyjnie, przyciaga spojrzenia ale nie wygląda elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
annaa8 Re: eleganckie ubiory 02.06.16, 01:35 No dobra, ale pytanie czy na pewno miała wyglądać elegancko w rozumieniu "odpowiednio do biura"? Ona jest chyba na jakiejś gali czy czymś, więc i strój bardziej wieczorowy i spory dekolt (zwłaszcza ze świetnie dobranym biustonoszem) nie stanowi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: eleganckie ubiory 02.06.16, 11:19 strój wieczorowy to nie synonim stroju pod latarnię, wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
aisinom_pl Re: eleganckie ubiory 02.06.16, 11:44 Ja w ogóle nie mam problemu z jej strojem, a już na pewno nie z dekoltem :) Ale cały czas mówimy o elegancji, której tu zabrakło. Pojęcie eleganckiego stroju wg savoir vivre nie dzieli się w zalezności od okazji czy miejsca w którym się jest. Elegancki strój to strój skromny, drogi i konserwatywny. Zawsze taki, niezależnie od tego gdzie się jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: eleganckie ubiory 27.06.16, 11:15 Jak dla mnie to ona nie jest ubrana elegancko. Czerń to raczej na pogrzeb i ewentualnie na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś