Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W japońskim stylu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:26
    Dziewczyny! Czy widziałyście gdzieś w Warszawie sukienkę lub dłuższą bluzkę (
    tunikę ) taką w japońskim/chińskim stylu? Najchętniej ze stójką i nie czarną?
    Nigdzie nie mogę znaleźć :(
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: W japońskim stylu 15.08.04, 14:21
        ... a ja mam wrażenie, że ciągle je widzę. Tak jak białe ciżemki na kaczuszce :-
        )
        • Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:24
          Ja po prostu nie mam czasu chodzić po sklepach. I nie chcę badziewia z H&M czy
          innego molocha, tylko coś dobrej jakości...
          • miska_malcova Re: W japońskim stylu 15.08.04, 15:27
            na bazarkach takie widziałam...
            • Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:39
              Na bazarku potrafi być lepsza jakość niż w molochach... Jakbyś zobaczyła w
              konkretnym miejscu to daj znać :)
              • inezja21 Re: W japońskim stylu 15.08.04, 16:18
                Ja widziałam w Vero Modzie, ale zimą.To juz druga osoba, która pyta o te rzeczy
                latem, a one byly tej zimy w sklepach. Ja mam bluzkę i sukienkę taka jak
                opisujesz, co prawda z molocha, bo z Pimkie ale sa ladne i za sukienke dalam 59
                zl.a nosze ja na czarne spodnie:)
      • martahelena Re: W japońskim stylu 16.08.04, 07:18
        ja mam takie tuniczki aktualnie wystawiam je na allegro. Mam czarne, czerwone
        tak samo bluzki i sukienki. I mam jeszcze piękną w złotym kolorze. Znajdż
        "CHINKI" bluzki,tuniki,sukienki( nr aukcji 29192131) w- odziez , bluzki krótki
        rękaw.
      • psyche84 Re: W japońskim stylu 16.08.04, 08:51
        Wydaje mi sie,ze cos takiego rzucilo mi sie w oczy w Top Secret.
      • oka5 Re: W japońskim stylu 16.08.04, 09:29
        Kilka miesięcy temu widziałam sukienki w chińskim fasonie na stoisku Galerii
        Centrum w Galerii Mokotów (ale to brzmi!). Koloryt czerwono-czarno-złoty. Nie
        wiem, czy są teraz, ale zapytać nie zawadzi. Może miewają regularne dostawy?
        • Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: 212.160.106.* 16.08.04, 10:14
          Wielkie dzięki. Dziś idę na łowy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka