Gość: papryczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:26 Dziewczyny! Czy widziałyście gdzieś w Warszawie sukienkę lub dłuższą bluzkę ( tunikę ) taką w japońskim/chińskim stylu? Najchętniej ze stójką i nie czarną? Nigdzie nie mogę znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: W japońskim stylu 15.08.04, 14:21 ... a ja mam wrażenie, że ciągle je widzę. Tak jak białe ciżemki na kaczuszce :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:24 Ja po prostu nie mam czasu chodzić po sklepach. I nie chcę badziewia z H&M czy innego molocha, tylko coś dobrej jakości... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W japońskim stylu 15.08.04, 15:27 na bazarkach takie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:39 Na bazarku potrafi być lepsza jakość niż w molochach... Jakbyś zobaczyła w konkretnym miejscu to daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: W japońskim stylu 15.08.04, 16:18 Ja widziałam w Vero Modzie, ale zimą.To juz druga osoba, która pyta o te rzeczy latem, a one byly tej zimy w sklepach. Ja mam bluzkę i sukienkę taka jak opisujesz, co prawda z molocha, bo z Pimkie ale sa ladne i za sukienke dalam 59 zl.a nosze ja na czarne spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: W japońskim stylu 16.08.04, 07:18 ja mam takie tuniczki aktualnie wystawiam je na allegro. Mam czarne, czerwone tak samo bluzki i sukienki. I mam jeszcze piękną w złotym kolorze. Znajdż "CHINKI" bluzki,tuniki,sukienki( nr aukcji 29192131) w- odziez , bluzki krótki rękaw. Odpowiedz Link Zgłoś
psyche84 Re: W japońskim stylu 16.08.04, 08:51 Wydaje mi sie,ze cos takiego rzucilo mi sie w oczy w Top Secret. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: W japońskim stylu 16.08.04, 09:29 Kilka miesięcy temu widziałam sukienki w chińskim fasonie na stoisku Galerii Centrum w Galerii Mokotów (ale to brzmi!). Koloryt czerwono-czarno-złoty. Nie wiem, czy są teraz, ale zapytać nie zawadzi. Może miewają regularne dostawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: W japońskim stylu IP: 212.160.106.* 16.08.04, 10:14 Wielkie dzięki. Dziś idę na łowy. Odpowiedz Link Zgłoś