Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 19.08.04, 13:22
    hej
    jestem pewna ze pamietacie jeszcze te okularki,moze niektorzy z Was je mają.
    zielone pomaranczowe czerwone niebieskie fioletowe...ehhhh :) do tego jeszcze
    np bandamka...mmmmm

tylko... maluteńki problem..... GDZIE JE DOSTAĆ ?!?! przeciez kiedys bylo ich
    mnostwo wszedzie..teraz pustki. pomozecie?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: LENONKI 19.08.04, 16:13
        teraz wróciły do łask za sprawa niejakiego Harry Pottera, ale faktycznie dawno
        ich na stojaczkach nie widziałam, ale widziałam w sklepach optycznych...
        niestety drogie...
        • Gość: easnadh Re: LENONKI IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 19.08.04, 19:13
          wlasnie...w sklepach optycznych sa drogie. zalezy mi na najprostszych z
          mozliwych. uliczni sprzedawcy okularow opamietajcie sie!
          • miska_malcova Re: LENONKI 19.08.04, 19:33
            wiesz modne są takie badziewka dla Barbiuff ;-) ale szukaj...
          • Gość: gwiazdka Re: LENONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:31
            poszukaj w sklepie (nie w butikach ) w Auchan tam sa tony starych okularow
            modnych 100 lat temu :) w smiesznych cenach np. 3zł
            • Gość: szowinista~~! Re: LENONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:08
              LENONKI TO obciach nad obciachy, kobiety opamiętajcie się, jesli nie jestescie
              feministkami albo lesbijkami to zdejmiojcie okulary z oczu!!!!!!!!!
              • miska_malcova Re: LENONKI 21.08.04, 23:40
                kurde, ale wywód, aż się wzruszyłam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka