Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:56
    Moje drogie!zaówaszmy isz karzdy z tyh kalorzow(mokasyny) jest zajebiscie drogi.za takie jedne cean 249 zl mozna kupic dysk segate baracuda 80gb,7200rpm 2mb cache i napewno dluzejn pochodzi od tych zakichanych kapci!dziekuje za uwage!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ona Re: Mokasyny IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 10:11
        dlaczego gazeta Avanti pokazuje tylko najdrozsze rzeczy na ktore nie stac ponad
        polowe zenskiej popolacji???????????????????????
        • katka2 Re: Mokasyny 08.09.04, 10:06
          Moje dorgie,
          Nie myślicie chyba, że Avanti pokazuje w swojej gazecie buty, które akurat
          podobają się pani redaktor, czy pani stylistce przygotowującym materiał. Avanti
          pokazuje buty, ubrania, kosmetyki firm, które im za to ZAPŁACĄ!!!(i to słono
          zapłącą) Odnosi się to zresztą do wyszstkich innych pism kobiecych, nie tylko w
          Polsce, ale i na całym świecie. Bardzo pięknie obrazuje to książka "Diabeł
          ubiera się u Prady" wiem, że to literacka fikcja, ale jeśli choć trochę oparta
          na doświadczeniach autorki - to już wystaczy, by pisma takie jak Avanti
          traktować z przymrużeniem oka.
      • Gość: Sahara Re: Mokasyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:29
        Cena tych butów to troche przesada. Modele sa naprawde ciekawe ale cena juz
        mnie zniecheca
      • Gość: ONA Re: Mokasyny IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 09:50
        czemu to wszystko jest takie drogie,przecież w sklepach jest wiele rodzajów
        butów poniżej 200zł w których świetnie sie chodzi i nie są one koniecznie ze
        skaju:)nie kazdego przecież stać na kupno butów za 300-400zł a stać np.na takie
        za 150-200
        • Gość: bebe Re: Mokasyny IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 30.08.04, 20:35
          To tylko szablon. Według niedo kup tańsze za 50 zł.
      • Gość: paula Re: Mokasyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:25
        myslalam ze jestescie normalna gazeta dla normalnych dziewczyn a nie jedynie
        dla bogatych babek ale sie pomylilam , kazdy wasz ciuch czy buty kosztuja cala
        pensje mojej mamy!!!moze pokazywalibyscie ciuchy w naprawe korzystnych cenach?
      • Gość: Michalinka Re: Mokasyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:15
        Jakie to zabawne... Kupiłam sobie wiosną czarne mokasyny za 46,50 zł uderzająco
        podobne do tych niebieskich z 1 zdjęcia za 249zł. Pewnie sie dużo różnią ale w
        moich chodzi mi się bardzo dobrze i narazie nic im nie jest...
      • dominika8 Re: Mokasyny 01.09.04, 09:21
        ja tylko jestem ciekawa, czy te mokasyny sa rzeczywiscie w sklepach!!!!!Nie
        zapomne jak strasznie chcialam kupic sukienke dzinsowa z Big Stara, reklamowana
        w Avanti, a sprzedawcy w 3 sklepach robili wielkie oczy, ze tych modeli nie
        mieli, albo ze to kolekcja z zeszlego roku. A w gazecie byl nawet dopisek, ze
        to cena promocyjna na sierpien, he, he!!tylko ciekawe którego roku?! Uwazam, ze
        to niepowazne, i troche mnie to zrazilo do tej gazety. Zwlaszcza, ze jestem w
        ciazy i latalam z wielkim brzuchem po sklepach, robiac z siebie idiotke!
        • Gość: ola Re: Mokasyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:26
          takie ceny mozna spotkac w galeriach, i innych drogich super modnych i drogich
          sklepach a wystarczy sie troche wysilic zeby takie same buty, kupic taniej
          ja kupilam swoje biale mokasyny (tylko nie azurowe) w Lescie w sklepie firmowym
          w Spalicach za 99 zl
      • Gość: kasia Re: Mokasyny IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 17:35
        droga redakcjo ostatni raz weszłam na te strone jak mozecie pokazywac tak
        okropne obuwie a w dodatku tak drogie nie wstydzicie sie jak tak mozecie to
        jest okropne zegnam!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Michal Re: Mokasyny IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:38
        Rzeczywiscie mlodym dziewczyna buty prezentowane w Avanti moga sie wydawac
        drogie. Ich cena wynike z tego, ze to buty markowe i to wlasnie bardzo dobrze,
        ze takie sa prezentowane (ogolnie marki sredniej klasy poza venturi
        salamander). Gdyby w avanti umiescic przeglad tanich maksynow z roznych butikow
        czy hal targowych to cala gazeta musialaby byc nimi wypelniona i byloby to bez
        sensu. Aby porownac pare pa butow tanich marek ze soba wystarczy wejsc do
        pierwszego lepszego sklepu z obuwiem, a jakby chciec sobie porownac te
        zaprezentowane w avanti trzeba by sobie zrobic wycieczke po polowie Polski.
        Malo jest miesc gdzie mozna kupic np. buty Venturi. Markowe ubrania, perfumy i
        buty owszem sa drozsze ale warto w zyciu dazyc do tego aby miec na nie
        pieniazki, bo to nie tylko kwestia dobrej jakosci wyrobu, to kwestia wlasciwego
        stylu zycia. W Polsce dopiero przywyczajamy sie powoli do tego, ze przy
        kupowaniu chodzi nie tylko o cene a uwiezcie mi jest coraz wiecej mezczyzn w
        tym kraju, ktorych interesuje cos wiecej niz piwo i pilka nozna i coraz wiecej
        facetow potrafi rzucajac na chwile wzrokiem zobaczyc i ocenic co okrywa kobiece
        stopy. A to co i jak nosisz mowi bardzo duzo o twoim charakterz.
      • Gość: cllllloooo Re: Mokasyny IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 10.09.04, 16:26
        Buty są wizytówką każdego eleganckiego człowieka, muszą być zawsze (!!!)
        czyste i zadbane i ...dobre gatunkowo.Bez dwóch zdań ! Za jakość i zdrowe
        stopy trzeba dużo zapłacić.
        • kachachacha Re: Mokasyny 17.09.04, 11:04
          Czy prezentowane przez wasza gazete obówie adresowane jest do elit
          zarabiajacych krocie?, czy do zwyczajnych ludzi takich jak np. ja??.
          Nie sądzę abym skusiła sie na kupno butów za 400 zł i mysle że wiekrzość ludzi
          czytających ta gazete takze.Wiec czy waszym zamiarem jest zdołowanie
          przecietnej polskiej kobiety ?, pokazujac jej produkt który- owszem podoba sie -
          ale nie stac jej na niego??
      • Gość: przeciętna Polka Re: Mokasyny IP: 158.75.60.* 16.09.04, 00:14
        Kupowanie butów za 500 zł to głupota. Zarabiam sporo jak na polskie warunki,
        ale na ten szczyt wyuzdania nigdy bym się nie wspięła. Czy nie mozecie
        reklamować polskich, naprawdę dobrych i niedrogich marek?
        • Gość: Mac Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:23
          Witam a jakie marku polskie są dobre i niedrogie?
      • Gość: broszka Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:39
        trendy są jak najbardziej w porządku, ale za to cena...zbyt duża,dlatego
        patrzmy i podziwiajmy,a marzenia czasem się spełniają...
        • Gość: barbaren Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:33
          Mam takie same doświadczenia jak dominika8,też szukałam torby
          z solara,którą gazeta prezentowała.Nic z tego,a mieszkam w
          Trójmieście.
      • Gość: PANCITKA Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:54
        CHYBA CI KTÓRZY PISZĄ TE ARTYKÓŁY O MODZIE ZARABIAJĄ 4-5TYS.ZŁ. I MOGĄ SOBIE
        POZWOLIĆ NA TAKIE DROGIE BUCIORY!!!!!!!!!!!!!!A MOŻE BYŚCIE POMYŚLELI O ZWYKŁYM
        CZŁOWIECZKU KÓRY MA DO DYSPOZYCJI ZALEDWIE 700-800ZŁ.?NAZWĘ TO JEDNYM SŁOWEM
        CZYSTY EGOIZM I CHAMSTWO LUDZI PRZY KASIE!!!!!!!!!!!!!!
        • miska_malcova Re: Mokasyny 30.10.04, 20:37
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2249693.html?x=2

te buty są fajne. Pasowałyby mi do marynarki
      • Gość: Luigi Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 01:14
        No sofiksy pierwsza klasa szkoda że w życiu bym żadnych na nogi nie wsunął.
        Przecież to wstyd w czymś takim po domu chodzić przed własnym psem a co dopiero
        do kiosku po gazete. A feeeeeee ale to jest może tylko moje zdanie :)
        • Gość: gusik Re: Mokasyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:27

Możecie powiedzieć do jakich ciuchów, spodni pasują mokasyny? Bo chciałabym
          sobie kupić, ale nie bardzo wiem jak by leżały przy np. jeansach.
      • tout-petit-fille Re: Mokasyny 25.03.05, 20:31
        Oooł bone. Jakie to ohydne:/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka