Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bluzki koszulowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:16
    Fajne są te bluzki, ale kto przy zdrowych zmysłach je kupi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gochcha Re: Bluzki koszulowe IP: *.tvgawex.pl 30.08.04, 16:46
        ładne , ale nie dałabym aż tyle za nie kasy!!! takie podobne są na rynku za 35
        do 50 zł
      • Gość: ja Re: Bluzki koszulowe IP: 80.249.4.* 31.08.04, 09:20
        troche wygórowane ceny!!
        • Gość: Szo Re: Bluzki koszulowe IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:27
          fakt-ceny przegiete! ale ta tatuum z troczkami naprawde mi sie podoba! vera
          moni za 220 :-))))) tez jest sympatyczna. gdzie kupujecie sobie tego typu
          koszule??
          • Gość: Ayrad Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:37
            Koszule są fajne, niefajne jest ich prasowanie. Kupuje a potem ładnie wiszą
            sobie w szafie.
          • mychaa Re: Bluzki koszulowe 07.09.04, 18:36
            Może to kogoś zdziwi, ale niech tam: taką bluzkę jak ta Vera Moni za 220
            kupiłam sobie w ciucholandzie za 5 zł. Nówka!
            No i przede wszystkim najpierw kupiłam bluzkę a potem zobaczyłam te w AVANTI
      • Gość: magda Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:03
        czy nie możecie szukać ubrań w ormalnych cenach nawt w lumpeksach przecież
        przecietnej dziewczyny nie stać na takie szmatki a tak wogule to moglibyście
        zrobić rozdział co uszyć samemu bo tego brakuje
      • Gość: Nina Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 07:43
        to mój ulubiony rodzaj bluzeczek, mam ich chyba z 10 - praktyczność zależy od
        materiały ale większość z nich jest ok.
        awanti jak zawsze perzesadza z propozycjami cenowymi, a ja nie mam takiego
        problemy bo moja mamusia pięknie szyje i nic nie jest jej straszne, a teraz
        można kupić tak piekne materiały że niczym prócz ceny moje bluzeczki nie różnią
        się od tych z Awanti
        • Gość: go Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:11
          masz szczeście, ja nawet nie próbuję szyć = dwie lewe ręce i niestety musze kupować. jeśli chodzi o koszule to preferuję Zarę i Promod
          • Gość: iwa1602 Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:51
            Masz kasę kobieto. Szkoda, że nie wszyscy ją mają...
            Ja ostatnio kupuję ubrania firmowe, ale dziecinne (na 164-170 cm); wyglądają
            jak dla dorosłego, a są dużo tańsze (np. w H&M, Zara itp.). W Zarze dla
            dorosłych jak widzę ceny to mnie powala...
            • Gość: barbaren Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:23
              mychaa,daj namiary na ten lumpeks!A poza tym bardzo wam zazdroszczę,że umiecie
              szyć albo macie mamusię,która dla was to robi.Też bym tak chciała.
      • Gość: fox Re: Bluzki koszulowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 19:07
        Szmaty i łachy niedość, że drogie to jeszcze brzydkie. Dziewczyny zacznijcie
        kupować w lumpeksach :)
        • miska_malcova Re: Bluzki koszulowe 15.10.04, 07:48
          zaczęłyśmy :-))) i niektóre są bardzo zadowolone
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka