Gość: Yuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:16 Fajne są te bluzki, ale kto przy zdrowych zmysłach je kupi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gochcha Re: Bluzki koszulowe IP: *.tvgawex.pl 30.08.04, 16:46 ładne , ale nie dałabym aż tyle za nie kasy!!! takie podobne są na rynku za 35 do 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bluzki koszulowe IP: 80.249.4.* 31.08.04, 09:20 troche wygórowane ceny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: Bluzki koszulowe IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:27 fakt-ceny przegiete! ale ta tatuum z troczkami naprawde mi sie podoba! vera moni za 220 :-))))) tez jest sympatyczna. gdzie kupujecie sobie tego typu koszule?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayrad Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:37 Koszule są fajne, niefajne jest ich prasowanie. Kupuje a potem ładnie wiszą sobie w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
mychaa Re: Bluzki koszulowe 07.09.04, 18:36 Może to kogoś zdziwi, ale niech tam: taką bluzkę jak ta Vera Moni za 220 kupiłam sobie w ciucholandzie za 5 zł. Nówka! No i przede wszystkim najpierw kupiłam bluzkę a potem zobaczyłam te w AVANTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:03 czy nie możecie szukać ubrań w ormalnych cenach nawt w lumpeksach przecież przecietnej dziewczyny nie stać na takie szmatki a tak wogule to moglibyście zrobić rozdział co uszyć samemu bo tego brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 07:43 to mój ulubiony rodzaj bluzeczek, mam ich chyba z 10 - praktyczność zależy od materiały ale większość z nich jest ok. awanti jak zawsze perzesadza z propozycjami cenowymi, a ja nie mam takiego problemy bo moja mamusia pięknie szyje i nic nie jest jej straszne, a teraz można kupić tak piekne materiały że niczym prócz ceny moje bluzeczki nie różnią się od tych z Awanti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:11 masz szczeście, ja nawet nie próbuję szyć = dwie lewe ręce i niestety musze kupować. jeśli chodzi o koszule to preferuję Zarę i Promod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1602 Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:51 Masz kasę kobieto. Szkoda, że nie wszyscy ją mają... Ja ostatnio kupuję ubrania firmowe, ale dziecinne (na 164-170 cm); wyglądają jak dla dorosłego, a są dużo tańsze (np. w H&M, Zara itp.). W Zarze dla dorosłych jak widzę ceny to mnie powala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaren Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:23 mychaa,daj namiary na ten lumpeks!A poza tym bardzo wam zazdroszczę,że umiecie szyć albo macie mamusię,która dla was to robi.Też bym tak chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Bluzki koszulowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 19:07 Szmaty i łachy niedość, że drogie to jeszcze brzydkie. Dziewczyny zacznijcie kupować w lumpeksach :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Bluzki koszulowe 15.10.04, 07:48 zaczęłyśmy :-))) i niektóre są bardzo zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś