Gość: a. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:22 Czesc:) wyjezdzam na rok do Londynu, mozecie mi powiedziec jak tam sie ubieraja kobiety? w czym sie chodzi itd, bo wybieram sie na zakupy i nie wiem co mam tam ze soba wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daisy Re: Ubrania do Londynu IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:24 Tez lece do Londynu, co prawda nie na rok, ale pozwiedzac i tez jestem ciekawa w czym tam wyjsc na ulice. Wogole jak tam chodza kobietki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: London Laydy London Fashion Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:42 kroloja kreacje pelne seksu i zalotnosci- frywolne miniowki, kolorowe kozaczki, latexowe zdobienia ...wlosy zdobione kokardami i kwiatami, makijaze pelne kolorow i barw teczy ... generalnie dziewczyny w london maja swoje indywidualne styles i kazda wyglada different ... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ubrania do Londynu 05.09.04, 21:28 chodza na rękach zamiast na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio W Londynie nie ma takiej nudy jak w Polsce IP: 212.244.58.* 05.09.04, 21:38 a najbardziej podobają mi się dziewczyny w minióweczkach i w butach kozaki w upalne lato. One mają w sobie tyle seksu. Nie zakładaj jeansów, bo od razu będzie widać że jesteś z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W Londynie nie ma takiej nudy jak w Polsce 05.09.04, 21:38 że tez im sie w tym upale nogi nie zaparzą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Klozetowa Re: W Londynie nie ma takiej nudy jak w Polsce IP: 212.244.58.* 05.09.04, 21:44 jakoś nie a Polkom w spodniach się pewno cos w te upały między nogami kisi Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: W Londynie nie ma takiej nudy jak w Polsce 05.09.04, 21:45 tak, kozaczki do miniówek - przez okrągły rok. bo w anglii kobiety wiedzą, jak zwrócić uwagę rasowych mężczyzn. dyzio marzyciel oczywiście chciał was drogie damy zawstydzić, że nie ubieracie się wszystkie tak jak to on uważa za najlepsze. wstyd, wy spodniolubne bezguścia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W Londynie nie ma takiej nudy jak w Polsce 05.09.04, 21:46 jakos mnie nie zawstydził, chociaż przyznaję - chłopak sie stara :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Ubrania do Londynu IP: *.socsci.ox.ac.uk 06.09.04, 17:29 Co za bzdury opowiadacie! W Londynie kozaczki, mini i zadnych jeansow? Tu kazdy ma swoj indywidualny styl, ale w mini sie raczej chodzi nieczesto. Jak masz metrem przejechac jakies 20 przystankow to chcesz raczej byc ubrana wygodnie, no i lepiej sie nie rzucac w oczy, bo zbyt bezpiecznie to nie jest. Nie za duzo bizuterii. Ja w Londynie mieszkalam 5 lat i w mini chodzilam tylko na wielkie wyjscia, najlepiej takie kiedy sie bierze taksowke. Kolorowego makijazu to nie widzialam przez cale 5 lat. Zalezy gdzie sie mieszka - w jakiej dzielnicy. A wiesz juz gdzie bedziesz mieszkac? Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Nabijaja sie 06.09.04, 18:15 W Londynie nie ma tylu pieknych kobiet i tak dobrze ubranych jak np w Warszawie. Chyle czola przed Polkami. A jeansy nosi kazdy student prawie. Odpowiedz Link Zgłoś