Gość: Emil IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.10, 16:06 z szamba, czy ktoś robił coś takiego, jaka firma się tym zajmuje - proszę o namiary. Z jakim wydatkiem muszę się liczyć, podczas gdy odległość od szamba do kolektora wynosi 12 metrów? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omd Re: Przyłącze do kolektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 16:10 oj daleko daleko . bendzie drogo kosztować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do omd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 16:18 > oj daleko daleko . bendzie drogo kosztować A skont wjesz że BĘDZIE drogo kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do omd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.10, 16:23 znowu dwie lewe ręce nic nie umieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omd Re: Do omd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 16:31 troche robie w tym fachu . to znaczy zblirzonym ale przyłoncza też kopaliś my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 20:54 A w jakim języku gadacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omd Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 22:23 my nie ot gadania my od roboty . Za gadanie posłą płacom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do wszystkich IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.07.10, 15:01 od roboty czyli pieprzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do wszystkich IP: *.sattom.pl 10.07.10, 15:36 szłowiek prosi o pomoc i poradę a banda idiotów się wcina i bredzi nie na temat,tak wygląda to forum ,tacy ludzie tu mieszkają i mają pretensje że w Wałbrzychu dzieje się żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 15:47 > szłowiek prosi o pomoc i poradę a banda idiotów się wcina i bredzi< "szłowiek" ale ty jesteś idiota. Uhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Przyłącze do kolektora 10.07.10, 15:35 Jeden taki prezes, zdaje się Grek z pochodzenia, dostał w ch.uj euro z Unii na takie "roboty" Idź na Wyzwolenia, pokajaj się, to Będziesz miał za friko. Wszak instytucja ta, zgodnie z ustawą jest od tego jak "dupa od s.rania"... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyłącze do kolektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 19:26 Do wyliczenia orientacyjnego, potrzebny jest projekt. Wykonawca musi wiedzieć jakie są zalecenia i co ma wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Przyłącze do kolektora IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 00:59 Nie mam projektu. Otrzymałem pismo z gminy, że mam wykonać na swój koszt przyłącze do kolektora, który gmina wykonała przy granicy mojej działki. Byłem w urzędzie i tam powiedziano mi, że mam wykonać przyłącze na swój koszt a gmina mi nie pomoże. Jak wykonam przyłacze to moja sprawa. Mam je wykonać sam (co jest niemożliwe) albo wynająć firmę która to wykona - dlatego takiej firmy szukam! Powiedziano mi też, że to prosta sprawa i mały koszt - jednak okqzuje się, że to jest nieprawda! Jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyłącze do kolektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 10:06 Więc słuchaj i nie daj się nikomu wrobić. Musisz wykonać projekt, następnie wykonać przyłącze (firma), po wykonaniu zgłosić do odbioru w WZWiK. Najlepiej skontaktuj się z projektantem, on Ci wszystko wyjaśni. Podaj namiary to podam Ci nr telefonu do projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Przyłącze do kolektora IP: 109.243.210.* 11.07.10, 09:14 Zadzwon na tygodniu do sanimexu i sie dowiedz +48 74 8449 069 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Przyłącze do kolektora IP: *.centertel.pl 11.07.10, 10:30 po pierwsze proszę wszystkich buraków ni piszących na temat wyjazd z forum skur wiele wypi er dalaćps: nie bierz żadnych firm bo cię złoją z kasy, zrób to systemem gospod czyli ludźmi z okolicy, nie popotrzebujesz do tego żadnego pozwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Przyłącze do kolektora IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 17:32 Mam wykonać przyłącze, a o projekcie nic mi nie pisali. Jednak jak znam życie lepiej się dowiedzieć. Tak więc ponownie udam się do gminy i wypytam o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś