Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.elpos.net 08.09.04, 15:01
    jakie kupic opraki <kolor> szatynka piwne oczka, lekko czekoladowa karnacja. moze znacie fajne linki ktore mozecie tu zamiescic :)
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: okularki 08.09.04, 15:05
        Ciemnozielone, bordowe, albo brązowe.
        • Gość: goska Re: okularki IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 09.09.04, 23:24
          Papryczka-moge prosic o Twoja rade?;)wlosy jasny blond,niebieskie oczy,karnacja
          dosc jasna ale nie blada,twarz raczej drobna.myslalam o srebrnych lub nawet
          bardziej zlotych lub takich grubszych,bardziej wyrazistych,ale chyba lepiej
          byloby mi w delikatnych oprawkach.czekam na twoja opinie;)
          thx z gory!
      • perelkaa Re: okularki 10.09.04, 00:38
        to i moze mi doradzisz kolor szatynka, piwne oczka tylko ze jasna karnacja ale nie blada
        i ja z gory dziekuje

• zettrzy Re: okularki 10.09.04, 02:09
        fajne sa oprawki ktorych nie ma - tzn. drucik miedzy szkielkami na nos i dwa z
        bokow na za uszy
        ciekawe ze takie akurat sa zawsze najdrozsze
      • papryczka_ag Re: okularki 10.09.04, 09:02
        Według mnie to dla szatynek i brunetek - niezależnie od karnacji najlepsze są
        wymienione wyżej kolory. Natomiast dla blondynek podobają mi się złociste
        brązy, ewentualnie stare złoto. Srebrny jest zbyt nijaki... Pomyślałabym o różu
        ale takim już wpadającym w fiolet - ale to już należy dobrać do garderoby. No i
        klasyka czyli czerń - ale wtedy jaśniejsze szkła. Przy szarych oprawkach -
        szkłą ciemne.
        Pozdrawiam
        • Gość: goska Re: okularki IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 10.09.04, 10:06
          dzieki bardzo Papryczka;)
          • papryczka_ag Re: okularki 10.09.04, 11:20
            Ależ nie ma za co :)) Po to tu jesteśmy wszystkie ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka