Gość: ja IP: *.elpos.net 08.09.04, 15:01 jakie kupic opraki <kolor> szatynka piwne oczka, lekko czekoladowa karnacja. moze znacie fajne linki ktore mozecie tu zamiescic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: okularki IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 09.09.04, 23:24 Papryczka-moge prosic o Twoja rade?;)wlosy jasny blond,niebieskie oczy,karnacja dosc jasna ale nie blada,twarz raczej drobna.myslalam o srebrnych lub nawet bardziej zlotych lub takich grubszych,bardziej wyrazistych,ale chyba lepiej byloby mi w delikatnych oprawkach.czekam na twoja opinie;) thx z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa Re: okularki 10.09.04, 00:38 to i moze mi doradzisz kolor szatynka, piwne oczka tylko ze jasna karnacja ale nie blada i ja z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: okularki 10.09.04, 02:09 fajne sa oprawki ktorych nie ma - tzn. drucik miedzy szkielkami na nos i dwa z bokow na za uszy ciekawe ze takie akurat sa zawsze najdrozsze Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: okularki 10.09.04, 09:02 Według mnie to dla szatynek i brunetek - niezależnie od karnacji najlepsze są wymienione wyżej kolory. Natomiast dla blondynek podobają mi się złociste brązy, ewentualnie stare złoto. Srebrny jest zbyt nijaki... Pomyślałabym o różu ale takim już wpadającym w fiolet - ale to już należy dobrać do garderoby. No i klasyka czyli czerń - ale wtedy jaśniejsze szkła. Przy szarych oprawkach - szkłą ciemne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: okularki IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 10.09.04, 10:06 dzieki bardzo Papryczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: okularki 10.09.04, 11:20 Ależ nie ma za co :)) Po to tu jesteśmy wszystkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś