Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sądzicie o Terranovie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:47
    j.w. Podobają Wam sie ubrania z Terranovy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gudrun Ensslin Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:55
        dla mnie to Terraincognita
        • dafni Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 14:56
          Mnie się strasznie nie podobają. Pomijając kwestie stylu i gustu, to mają
          fatalne materiały.
      • julla Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 14:57
        A dla mnie to składzik tego, co pozamiatali we włoskich sklepach.
        Takie odnoszę wrażenie.
        • dominika8 Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 21:01
          a gdyby ktos nie wiedzial, to Terranova nalezy do polaka, ten sam facet ma
          jeszcze knajpe w wawie na Woli
          a jezeli chodzi o jakosc to rzeczywiscie taka sobie
          • julla Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 21:15
            Terranova to włoska marka. Oczywiście każdy Polak może sobie prowadzić sklep z
            odzieżą tej marki, tak samo jak Mc donalda lub Diora.
            We Włoszech ta marka prezentuje się jednak zdecydowanie lepiej.
      • papryczka_ag Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 15:53
        Kiepska jakość i tandetne wzornictwo.
        Raz kupiłam tam bluzkę - już nawet o tym pisałam w innym wątku o Terranovie (
        jest tu archiwum i tam jest z 10 takich wątków ) - trafił we mnie ptaszek swoim
        uroczym guanem i nie miałam innego wyjścia.
        • Gość: Stokrotka Polna Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:11
          tandeta!
      • kiciula1 Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 19:40
        Spoko marka...Mam kilka ubań z Terranowy. Jednak uważam ,że najlepsza rzeczą
        jaką kupiłam z tego sklepu są białe spodnie z materiału...a wy? Z jakiej
        rzezczy jestęscie zadowolone?
      • klara-klara Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 21:16
        Wg mnie to ciuchy dla dyskotekowych lal, dziewczyn dresiarzy i nastolatek szukających wciąż swojego stylu. Choć kilka, pojedynczych egzemlaprzy jest do przyjecia.
        • Gość: kasia Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:41
          ja kupilam w Terranovie bardzo ladne sweterki po przecenie.sa w dobrej jakosci
          juz od 2 lat.nie ma tam niestety oryginalnych rzeczy.
          • inezja21 Re: co sądzicie o Terranovie? 17.09.04, 21:46
            dwa topy czarne,wykorzystuję na koncerty jak gram.Mogą być:)
      • Gość: kk Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.jci.com 17.09.04, 22:07
        kupilam w zeszlym tygodniu bawelniana bluzke z dl. rekawem i napisem 'terranova'
        cena adekwatna do wartosci. 7 zl.
        • Gość: pauletta Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.09.04, 22:18
          teranowa to jest dno nie to co kilka lat temu wtedy kupilam tam superasnego t
          shirta z mysza didle na deskorolce to to byla chyba najlepsza rzecz jaka tam
          kupilam a tobylo ze 6 lat temu:)
      • Gość: ilecka Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.cust.tele2.it 17.09.04, 23:39
        biorac pod uwage ciuchy masowe to rzeczywiscie sama beznadzieja. ale zauwazcie
        ze przy kazdej kolekcji jest cos co sie wyroznia: albo materialem, albo cena,
        albo w ogole stylem. ja w ten sposob kupilam sobie plaszczyk puchowy za jedyne
        140 zl , jest super, material super i w ogole z reszty rzeczy ktore kupilam w
        terranovie a ktore nie sa masowka jestem zadowolona.
        • miska_malcova Re: co sądzicie o Terranovie? 19.09.04, 17:17
          szmaty... po prostu szmaty...
          • Gość: kinia Re: co sądzicie o Terranovie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.09.04, 17:27
            pamiętam, kiedy terranova weszła na rynek, już miała w większości kaszalotowate
            ciuchy, pośród których dało się jednak znaleźć piękne bluzki i bardzo ładne
            spodnie. Ostatnio weszłam tam i z przerażeniem zobaczyłam same szmaty. Kupiłam
            dwa byle jakie podkoszulki za ok 10 złotych z jak najmniejszym napisem, bo nie
            jest to marka, którą się można chwalić...
          • Gość: lulu Terranova IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.09.04, 12:03
            pamietam pierwszy sklep na Dworkowej. a potem na Jerozolimskich. to było
            dobrych kilka lat temu. Terranova była jedną z pierwszych sieci które weszły do
            Polski-wtedy na rynku ciuchów był wybór tylko:albo stadion dziesięciolecia,
            albo Morgan. pierwszego wolałam unikać, na drugi nie było mnie stać. pamietam,
            ze wtedy Terranova to był dla mnie szczyt super ciuchów. wydawałam tam z
            koleżankami całe kieszonkowe. i naprawde już nie wiem: czy to ciuchy się
            zmieniły, czy mój gust? czy stałam się bardziej wybredna? bo teraz już tam nie
            wchodzę. ale kiedyś? tylko Terranova-nawet mój Tata-ignorant ciuchowy znał tę
            nazwę... ;-)
        • Gość: iza Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 10:43
          u mnie w szkole to w tym plaszczyku puchowym z 5 osob chodzi a mam wyjatkowo
          mala szkole
      • Gość: dziewczyna na A Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:59
        Mam z Terranovy tylko 2 rzeczy: pomarańczową bluzkę z krótkim rękawem z
        napisem Terranova oraz jasne spodnie- biodrówki. Bluzka oki, mam ją juz ponad
        rok i jest nadal w dobrym stanie, spodnie takie sobie, musialam wciągnac sobie
        do nich gume, bo tak mi spadaly, ale teraz są ok. Mimo ,że kilka osob twierdzi,
        że mają zbyt szerokie nogawki.
        Jak idę na zakupy, to także wpadam do Terranovy, ale rzadko tam cos fajnego
        znajdę. Mimo, ze te bluzki z ich firmowym napisem są dobre, to nie będę
        przecież im reklamy robic:)
      • Gość: eliza Re: co sądzicie o Terranovie? IP: *.ct.com.pl 20.09.04, 09:52
        Uwazam, ze duzo rzeczy jest tam fajnych, ale faktycznie materialy maja coraz
        gorsze. Jak ktos potrafi szukac to za marne pieniadze moze kupic naprawde fajne
        ciuchy (czeste wyprzedaze). Mam super marynarkę, malutka, biała z prawdziwej
        skóry, 2 lata temu kupilam sobie super kozuszek, biały, bardzo ładny. Mam
        swietny pomaranczowy, bardzo gruby golf, 2 lata temu kupilam sobie super
        spodnie, sztruksowe, kolor bezowy, uwielbiam je i wciąz sie dobrze trzymają:)
        Mam dwie fajne torebki: sztruksowa i czarną w formie półksięzyca i wiele innych
        rzeczy. Jedyna szmata jaka tam kupilam to czarny sweter z kwiatem na golfie. Do
        pierwszego prania był piękny, po praniu porozchodzil sie na szwach i
        powychodzily z niego gumki. Nie nadaje sie do noszenia.
        • Gość: natasha Re: co sądzicie o Terranovie? IP: 81.168.185.* 20.09.04, 22:10
          zgadzam sie z przedmówczyniami...Terranova jest ok jesli ktos szuka wlasnego
          stylu-i nie mowie o masowych produkcjach a wlasnie wyprzedazach gdzie kupilam
          wiele fajowych ciuszkow-mega ekstrawaganckich...co do jakosci-coz mozna ponosic-
          mam niektore rzeczy,ktore wytrzymuja szmat czasu,ale niektore szkoda gadac-ale
          za taka cene warto!polecam
      • Gość: marta Jest cos fajnego teraz w Terranovie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:18
        Są obecnie jakies fajne bluzeczki, koszule itp.?
        Chce sie tam wybrac moze w piątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka