Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

h& m czy c& a zamiast adlera w lodzkim M1?

21.09.04, 15:03
    mieli zamknąć Adlera do końca sierpnia, ale wciąż jest otwarty i straszy
    ludzi ;) Słyszałam, że ma być otwarty w jego miejsce sklep którejś z tych 2
    sieci. wiecie cos o tym?
    Obserwuj wątek
      • eirenne Re: h& m czy c& a zamiast adlera w lodzki 21.09.04, 15:11
        ja nic nie wiem na ten temat:(
        • Gość: lodzianka Re: h& m czy c& a zamiast adlera w lodz IP: *.astral.lodz.pl 21.09.04, 15:28
          ja tez nie wiem nic
      • abel0ne w Czeladzki M1 ma zbyć h& m zamiast adlera:) 21.09.04, 19:00
        • Gość: ewa Re: w Czeladzki M1 ma zbyć h& m zamiast adler IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.09.04, 14:28
          W Czeladzi ma byc otorzony Smyk zamiast Adlera
      • Gość: spray Re: h& m czy c& a zamiast adlera w lodzki IP: *.vline.pl 22.09.04, 19:29
        ważne, że się pozbędziemy adlera..
      • Gość: leonka Re: h& m czy c& a zamiast adlera w lodzki IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 11:28
        w poznaniu M1 też zamknęli.ciekawa jestem co zrobią?aha oprócz adlera zamkneli
        tez giacomelli-wiec dwa nowe sklepy bedą:)
        • Gość: lilka ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 16:04
          w łódzkim m1 połowa sklepów jest zamknięta. nie ma juz bijou brigitte,
          giacomelli, fryzjera, levi's, burger kinga nawet zamknęli. przez galerie łódzką
          m1 umarło heh...
          • blinski Re: ... 23.09.04, 16:09
            na szczęście o śmierci warszawskiego (a raczej markowego:) m1 nie słyszałem - i
            bardzo dobrze. w zasadzie jeżdżę tam tylko dla ogromniastego new yorkera, ale
            gdyby miał zniknąć byłoby przykro..:)
            • Gość: marta Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? IP: *.aster.pl 23.09.04, 21:06
              zawiodłam sie...:(
              • blinski Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? 23.09.04, 21:08
                no, to ja cię teraz zastrzelę - do tego kupuję jeszcze w h&m!! a czasem w
                terranovie!!!
                ;)
                • Gość: marta Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? IP: *.aster.pl 23.09.04, 21:11
                  h&m może być
                  terranova - od biedy
                  ale NYorker to masakra :S
                  • blinski Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? 23.09.04, 21:17
                    heheh.. jeszcze nie spotkałem się z tym, by jakaś moja rzecz z new yorkera się
                    komuś nie podobała:) co najwyżej po odpowiedzi na pytanie 'gdzie to kupiłeś?'
                    mówią: 'no co ty, w new yorkerze..?':))
                    • powerpuffgirl Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? 24.09.04, 22:34
                      ja mam z new yorkera 1 jeansy. bardzo je lubię i dobrze w nich wyglądam. ale
                      jak ktoś mnie zapyta gdzie je kupiłam, mówię że nie pamiętam ;) ale ze mnie
                      snobissimo
                      • blinski Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? 24.09.04, 22:52
                        mało powiedziane:)
                        szczególnie że wystarczy przekręcić głowę w tył i spojrzeć na metkę na
                        kieszeni:)
                        ja bywam dumny z tego, że nawet w kiepskich sklepach znajduję fajne rzeczy:)
                        (choć new yorkera akurat lubię, i to i dla facetów, i dla dziewczyn)
                        • powerpuffgirl Re: Blinski, Ty kupujesz w NewYokerze? 25.09.04, 21:47
                          wcale nie ma metki, tylko na guziku maleńki napis "amisu"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka