Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka dla żony

09.07.16, 11:16
    Drogie panie proszę o pomoc w wyborze torebki dla żony. Szukam czegoś wyjątkowego, na pewno ze skóry naturalnej za cenę do 1000 zł. Proszę o podpowiedź jakie obecnie są modne, jakich producentów. Torebka ma być na co dzień - pracuje w biurze, często podróżuje z dokumentami między urzędami. Obecnie używa torebki Michaela Korsa chyba "travel jet set". I jest zadowolona.
    Obserwuj wątek
      • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 13.07.16, 21:12
        Wybór padł ma markę Michael Kors. Teraz mam kolejne pytanie który model wybrać: "Hudson", "Hamilton" czy "Sutton". Czym różnią się te torebki?
        • rock-1 Re: Torebka dla żony 14.07.16, 10:22
          Niczym. Noszą je wszystkie bazarówy.
          • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 17.07.16, 00:40
            Dziękuję za "rzeczową" odpowiedź. Bardzo wiele wniosła do rozmowy...
        • mocno.zdziwiona Re: Torebka dla żony 14.07.16, 17:03
          A może Furla Ci się spodoba? Cenowo i segmentowo to półka MK a zarazem nie jest taka oklepana. Mam też kilka pięknych skórzanych toreb z Purificación Garcia, ale nie wiem jak w Polsce z dostępnością kolekcji.
          • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 17.07.16, 00:41
            Dziękuję. Furla - też zwróciłem na nie uwagę, ale nie wiem jaki model wybrać.
            • dagusia333 Re: Torebka dla żony 20.07.16, 21:44
              Nie wiem czy to dobry pomysł z tego typu prezentem.Niech żona sama wybierze model.Ja przezywałabym horror i tortury, gdybym musiała nosić torebkę, której sama nie wybrałam, na dodatek nie tanią.
              • rock-1 Re: Torebka dla żony 21.07.16, 08:36
                Przecież to troll. Z nudów tak pisze. I żadnej torebki nie kupi. Nikomu.
                • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 01.08.16, 21:24
                  Trolem może jesteś ty - na pewno twoje posty mocno to sugerują. Ja szukam pomocy wśród damskiej części forum.
                  • rock-1 Re: Torebka dla żony 02.08.16, 08:59
                    To ją w końcu kup, a nie marudź. A potem pokaż.
                    • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 02.08.16, 20:51
                      Swoimi - nic nie wnoszącymi - postami potwierdzasz, że to ty jesteś trollem.
                      • rock-1 Re: Torebka dla żony 03.08.16, 09:30
                        Zajrzyj do słownika ortograficznego. Oczywiście jeśli starczy Ci czasu po zakupach.
                      • rock-1 Re: Torebka dla żony 03.08.16, 09:32
                        A zauważyłeś, że nikt się na te Twoje marudzenia ( od miesiąca) nie dał nabrać? Że nikt nie wierzy, że cokolwiek chcesz kupić i kupisz?
                        • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 04.08.16, 08:26
                          Ty interesujesz się za bardzo.
                          Powiedz mi, internetowy hejterze, po co zaśmiecasz wątek? Psujesz go i tylko przeszkadzasz. Po co?
              • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 04.08.16, 08:34
                Mniej, więcej wiem co się żonie podoba. Dyskretnie spoglądałem na co zwraca uwagę. Bardziej potrzebuję opinii który model jest aktualny i czy będzie użyteczna. Na razie przekonuje mnie Furla model Elena ze skóry saffiano.
                • rock-1 Re: Torebka dla żony 04.08.16, 08:37
                  Marudź dalej. W życiu nie kupisz żadnej torebki. Nawet nie masz takiego zamiaru. Nudzisz się? Podbudowujesz ego? Nie zauważyłeś, że nikt Ci niczego nie radzi, a ja tylko wyśmiewam Twoje "aspiracje"?
                  • maciejka_04 Re: Torebka dla żony 04.08.16, 14:51
                    Aspiracje? Zakup jakiegoś przedmiotu to dla ciebie jakaś aspiracja?
                    Już raz prosiłem - nie masz nic do dodania w temacie to nie wypowiadaj się. Nie oceniaj innych wg. siebie. To czy dokonam zakupu powinno najmniej ciebie interesować - śmiecisz i przez to wątek staje się nieczytelny. Sio.
      • dziewice Re: Torebka dla żony 16.02.17, 20:39
        w sensie na glowe? to wystarczy taka z maka, ale po co inwestowac wystarczy od tylu
      • vivien1237 Re: Torebka dla żony 22.02.17, 10:02
        No skórzane torebki niestety kosztują szczególnie jak są porządne i z dobrej skóry. Wojas ma je chyba całkiem ok, porównywalne z wittchen chociażby
      • 9agatka Re: Torebka dla żony 22.05.17, 08:55
        Ja bym zajrzała na stronę Zuzi Górskiej. Ona szyje na zamówienie torebki.
      • k.korocz Re: Torebka dla żony 22.05.17, 11:18
        Kobiety zakochały się w torbach Korsa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka