Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

torebki Luisa Viton

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:54
    gdzie w warszawie moge kupić torebke LV, chodzi o oryginał bo podrób na
    mieście jest pełno
    Obserwuj wątek
      • Gość: magda Re: torebki Luisa Viton IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.10.04, 19:38
        nigdzie w w-wa, lec do paryza tam jest najblizej a ceny od 1000 euro
      • Gość: pout Re: torebki Louis Vuitton IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 22:24
        w butiku sash w europlexie maja wybrane markowe torebki,ostatnio widzialam tam
        lv,maja tam oryginalne rzeczy,tylko nie niezbyt duzy wybor modeli bo to
        multibrand.
        pout
        • helena25 Re: torebki Louis Vuitton 05.10.04, 11:47
          Przykro stwierdzic, bo to centrum stolicy, ale w Sashu tez torebki nie sa
          orginalne ;((
          • pout Re: torebki Louis Vuitton 05.10.04, 18:01
            naprawde? a myslalam,ze maja tam tylko oryginalne rzeczy,zenada
            pout
            • helena25 Re: torebki Louis Vuitton 07.10.04, 16:11
              pout napisała:

> naprawde? a myslalam,ze maja tam tylko oryginalne rzeczy,zenada
              > pout

Tam maja pordrob z gatunku "lepsiejszych", to znaczy nie tak tandetne i
              ostentacyjne, ale to nie orginaly. W zamian za te "jakosc" placi sie dwa razy
              wiecej niz po palacem. Najblizej mozna LV kupic w Pradze ;))
              H.

PS. A to chyba wiecej niz zenada. Tak samo na Chmielnaj, w takiej "dzipli-
              butku" sa stosy podrobek i przy Arce stragan z ww.
              • sublustris Re: torebki Louis Vuitton 07.10.04, 17:42
                Pare tat temu dostalam wielki szal YSL kupowany w jednym z "eleganckich"
                butikow galerii-logo jak wol, ale podrobka, a nie jedynie stylizowane, np bez
                uzycia loga co juz nie jest naruszeniem praw. Nie byl oryginalny.

Z markowymi produktami to nie jest taka latwa sprawa by stac sie autoryzowanym
                dystrybutorem. Ten "Dom Mody" dba o wizerunek i "prestiz" za tym tez stoja b
                duze pieniadze, wiec mozliwosc potencjalnych klientow, miasto(nawet
                lokalizacja), etc analizuja i wybieraja b.b. dokladnie;-) Podejrzewam jak
                Polska podtrzyma eko-tempo z zeszlego roku, to moze dadza sie przekonac
                ze "stac" i zainwestuja w polski rynek...Z reszta dzisiaj moja kolezanka
                podeslala mi artykul z wp.pl o rosyjskim high-life...

Pierwsze negocjacje z domami mody w Pary¿u i Nowym Jorku by³y pora¿k±, a w
                zasadzie w ogóle ich nie by³o.
                (...) Tak d³ugo atakowa³a Domenico De Sole, prezesa grupy Gucci, a¿ ten zgodzi³
                siê wreszcie pojechaæ z ni± do Moskwy i na w³asne oczy zobaczyæ, ¿e warto daæ
                Rosji szansê(...)
                etc;-)
              • pout Re: torebki Louis Vuitton 07.10.04, 23:26
                na szczęsćie nigdy u nich nie kupiłam torebki, tylko raz buty...ale najgorsze
                jest to, że te panie wmawiają klientkom, że to oryginały, słyszałam to kilka
                razy, bo wchodzę do tego sklepu co pewien czas (chodzę naćwiczenia do fitness
                clubu w tym samym budynku),opróćz moich ;) butów niewiele rzeczy mi się tam
                podobało...a torebki kupuję za granicą w butikach firmowych,mam pewność, że nie
                są to podróbki i większy wybór :)
                pout
      • Gość: Anita Re: torebki Luisa Viton IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 10:57

Mam oryginalną torbę Luisa Vuittona.Dostałam w prezencie prosto z Londynu.
        Jeżeli jesteś zainteresowana to podaj maila i prześlę Ci zdjęcie.
        Mój mail czajkosia7@poczta.onet.pl
      • Gość: heniu Re: torebki Luisa Viton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:31
        a po co ci oryginał? ktoś zauważy różnicę?
      • Gość: eliza Re: torebki Luisa Viton IP: *.ct.com.pl 05.10.04, 10:56
        Te torebki sa okropne, totalne bezguscie.
        • Gość: Ines Re: torebki Luisa Viton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:05
          Jest wyprzedaż ( chyba likwidacja butiku) w Błękitnym Wieżowcu przy Pl. Bankowym
      • Gość: Miss Blue Re: torebki Luisa Viton IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.10.04, 11:04
        A w tym butiku w Błękitnym Wieżowcu, po ile są to zaraz po pracy polecę i
        napisz dokładnie gdzie to jest dokładnie.
      • illouette Louis VUITTON 09.10.04, 06:19
        Kobieto, jak Ci tak zależy na orginale najpierw się dokładnie dowiedz jak się
        nazywa projektant.. Żenada
        • Gość: aksiak Re: Louis VUITTON IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 17:05
          aktorka viola kolakowska na wilczej 22 otworzyla komis z uzywanymi rzeczami
          swoich kolezanek np.joanny brodzik lub grazyny wolszczak i tam wlasnie mozna
          dostac te torebki.cen nie znam
          • Gość: marta Re: Louis VUITTON IP: 193.111.166.* 12.10.04, 15:32
            Nie wiem jak możecie się podniecać naprawdę brzydkimi rzeczami tylko dlatego,
            ze ktos wmówił wam, że są modne. Nie rozumiem. To są naprawdę szkaradne
            torbiska, pół Warszawy ma to to - z pewnościa poróby. A tyle było tu śmiechu z
            różnej tandety...
            Dziewczyny, otwórzcie oczy! To jest brzydkie! Po co tyle przepłacać, ganiać,
            kupować stare rzeczy "po kimś" - w imię czego? W imię posiadania czegoś
            opisywanego przez Avanati, Glamour czy inny Twój Styl?
        • Gość: broda Re: Louis VUITTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:24
          a ty śmieciu naucz się pisać po polsku!!! ty orginale ty! będzwał!
          • illouette Re: Louis VUITTON 31.10.04, 14:28
            Gość portalu: broda napisał(a):

> a ty śmieciu naucz się pisać po polsku!!! ty orginale ty! będzwał!

Jeśli chcialeś kogoś obrazić, to Ci nie wyszło, bo słowo BĘDZWAŁ nie istniejej
            w języku polskim... ;P Nie ma jak znajomość ortografii.. Gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka