Gość: Anka IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 18:26 Czy macie kolczyki w miejscach intymnych? jesli tak to czy boli przeklucie i czy pomaga w seksie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Kolczyki 07.10.04, 18:33 Ja się panicznie boję igieł i chyba nigdy sobie nawet uszu nie przekłuję. Ale kolczyki w męskich językach podobno mają coś w sobie. O innych miejscach na razie nie słyszałam z wiarygodnych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kolczyki IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 18:36 nie znam faceta z takim kolczykiem niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Kolczyki 07.10.04, 18:37 Ja mam przebite USZY ( Papryczko, uszy przebija się pistoletem, nie wiem jak z innymi częściami ciała, bo NIE próbowalam, więc jeśli masz życzenie uszy możesz spokojnie przekłuć - nie boli ;-) . Natomiast słyszałam, że co to sprawy seksulanych, to kolczyk nie robi różnicy. BTW - czy to nie ma związku z modą, czy tylko mi się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kolczyki 07.10.04, 18:40 Mi chyba ogólnie słabo sie robi na myśl o ponadprogramowym otworze w ciele :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kolczyki IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 18:41 Ja mam w pepku i nie mnei prawie nie bolalo, ale bardzo kusi mnie na intymne miejsce, a tam bedzie bardziej chyba bolalo:( i nie wiem czy opclaca sie ryzykowac jak takiego kolczyka prawie nie widac na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Kolczyki 07.10.04, 18:42 Róbta co chceta. Ja bym się jednak nie skusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 07.10.04, 18:42 tak, mam w uchu a ucho to dla mnie bardzo intymna czesc ciala przeklucie nie bolalo a odpowiadajac na pytanie trzecie powiem ze pieszczenie ucha bez kolczyka jest chyba ciekawsze niz oblizywanie kolczyka Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Kolczyki 07.10.04, 18:43 tralalumpek napisała: > tak, mam w uchu a ucho to dla mnie bardzo intymna czesc ciala > przeklucie nie bolalo a odpowiadajac na pytanie trzecie powiem ze pieszczenie > ucha bez kolczyka jest chyba ciekawsze niz oblizywanie kolczyka > > :D > Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kolczyki 07.10.04, 18:46 Poza tym gdzie by nie był - zawsze się może rozpiąć w trakcie oblizywania i co wtedy? Albo sie chłopak biedny udławi, albo chcąc nie chcąc będzie miał kolczyk w języku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kolczyki IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 18:48 papryczka to tez ryzyko, moj z pepka sie nie odpial jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 07.10.04, 18:49 papryczka_ag napisała: > Poza tym gdzie by nie był - zawsze się może rozpiąć w trakcie oblizywania i co > wtedy? Albo sie chłopak biedny udławi, albo chcąc nie chcąc będzie miał kolczyk > > w języku... gorzej jak go polknie i kolczyk przyozdobi cos innego ....np okragly otwor wylotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Kolczyki IP: *.net 08.10.04, 09:24 A zakrywasz intymne części ciała,czy nosisz na wierzchu? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 08.10.04, 11:03 Gość portalu: goha napisał(a): > A zakrywasz intymne części ciała,czy nosisz na wierzchu? masz na mysli uszy? przez dluzsza czesc roku nosze uszy odkryte ale czasem ubieram czapke , badz chustke na lata 60 i wtedy uszy sa zakryte czy odpowiedzialam wystarczajaco dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kolczyki 08.10.04, 11:54 Jak można uszy pokazywać... Jestem zgorszona. Wstydź się :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 07.10.04, 18:55 a takie sobie pytanie jak to jest kiedy sie ma kolczyk w nosie , taki ogragly jak byczek fernando i ma sie katar, jak sie nos wyciera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kolczyki IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 18:57 z wewnatrz gorzej by chyba bylo ja nie mam kolca w nosie wiec nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Kolczyki 07.10.04, 18:59 Ojoj, niezbyt sympatycznie. I tak ten... wydzielinka się zbiera, co? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kolczyki 07.10.04, 20:22 grochalska napisała: > Ojoj, niezbyt sympatycznie. > I tak ten... wydzielinka się zbiera, co? oooo fuj!!! wydzielinka musi zahaczac o kolczyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: Kolczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:44 nie mam wprawdzie koleczka jak byczek f. tylko malenka "kropeczke"na nosie i przezylam juz niejeden katar;))zadnych szczegolnych katarowo -erotycznych doznan nie zapamietalam,niestety;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: male Re: Kolczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:46 a ja mam obecnie 3 dziurki w jednym uchu i jedna w drugim- pamiatka po byciu nastolatka- nie bolały 2 razy przekuwany nos po obu stronach- teraz juz zarosly, notorycznie gubilam kolczyki wiec zrezygnowałam no a jedyny kolczyk jaki teraz mam to w pępku, tez pozostałosc po czasach nastoletnich ale jakos pałam do niego sentymentem wiec na razie nie rezygnuje co do miejsc intymnych to mysle ze mogłoby strasznie boleć wiec nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Kolczyki IP: *.aster.pl 07.10.04, 21:24 Widzę, że macie ZEROWĄ wiedzę na temak kolczykowania. Jeśli któraś z Was ma ochotę się troszkę doedukować, to zapraszam na stronę www.kolczyki.pl Można sporo poczytać, jest też forum, gdzie znajdziecie odpowiedzi na nurtujące Was pytania (powowinnam była chyba napiać "Ciebie", ponieważ na pewno wątpliowości ma autorka tego wątku). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kolczyki 08.10.04, 00:34 Mam kolczyki w uszach, kiedyś miałam ochotę przekłuć pępek, ale zanim się zdecydowałam, stało się to zbyt powszechne i przestało mnie kręcić. Kolczyki w innych miejscach nie podobają mi się. Kolczyk w nosie kojarzy mi się z pryszczem, w brwiach wygląda jak szew na ranie, ludzi z kolcem w brodzie się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kolczyki 08.10.04, 18:45 masz taki zapał z kolczykowaniem jak ja z tatuażem. Dawno temu zachciało mi sie zrobić tatuaż, ale tak długo myślałam, że do dzisiaj go nie zrobiłam :-) Teraz sie z tego cieszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś