ludzka_budowla 18.10.04, 15:26 tak sie zastanawiam. jakie kolory lubicie najbardziej ze soba laczyc? macie jakies swoje ulubione zestawienia? a i czy lubicie kolorowy misz masz, tzn wszystkie mozliwe kolory teczy miec na sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia_laska Re: kolory 18.10.04, 15:28 ja lubię łączyć różowy i czerwony z czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolory 18.10.04, 15:29 wszystkich kolorow teczy na sobie nie lubie, na innych tez nie bardzo jak kiedys napisalam naszej kochaniutkiej forumowiczce ze chyba ja muchy upstrokacily bo kazda rzecz w innym kolorze sa pewne normy laczenia kolorow czasem mniej czasem bardziej odwazne i stosuje sie do tego, drugi raz ameryki nie musze wymyslac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kolory 18.10.04, 22:56 tralalumpek napisała: > wszystkich kolorow teczy na sobie nie lubie, na innych tez nie bardzo > jak kiedys napisalam naszej kochaniutkiej forumowiczce ze chyba ja muchy > upstrokacily bo kazda rzecz w innym kolorze > taaaak były to granat khaki i brąz - faktycznie,pstrokacizna iście papuzia po prostu nasza trampek znów miała fazę "Dawno Nikomu Nie Przysrałam Na Forum" i padło na mnie hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolory 18.10.04, 23:18 kochanica.francuza napisała: > tralalumpek napisała: > > > wszystkich kolorow teczy na sobie nie lubie, na innych tez nie bardzo > > jak kiedys napisalam naszej kochaniutkiej forumowiczce ze chyba ja muchy > > upstrokacily bo kazda rzecz w innym kolorze > > > taaaak były to granat khaki i brąz - faktycznie,pstrokacizna iście papuzia > po prostu nasza trampek znów miała fazę "Dawno Nikomu Nie Przysrałam Na Forum" > i > padło na mnie > hehehehehe jak sobie kto zsluzy tak ma a zeby bylo dokladniej to link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16155747&a=16173204 Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: kolory 18.10.04, 15:29 Oj nie lubię misz-maszu. Ja ogólnie dość nudne kolory noszę - czarny, brązy wszelakie, zieleń ( zgniła, khaki itp. ). Najbardziej kolorowy z moich jest czerwony. Głęboka czerwień. Mam kilka ciuchów żółtych ( raczej sportowe ) i fioletowych... Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: kolory 18.10.04, 16:14 Pstrokacizny nie lubię. Ubieram się na co dzień w jednej tonacji, sporadycznie mały kontrastowy element. Miewam różne okesy kolorystyczne. Kiedyś to były zielenie wszelkie, wcześniej brązy i pochodne, obecnie poza dyżurnym czarnym, fiolety ale nie wściekłe, wrzosy, zdechłe ciemne czerwienie, łososie, kremy. Plus parę zielonych i brązowych. Nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: kolory 18.10.04, 17:13 mieszam kolory ale w granicach rozsadku. Najbardziej lubie blady róż z grafitowym, albo czekoladowym kolorem, a z szalonych połączeń tylko fioletowy z zielonym- trwiastym. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kolory 18.10.04, 19:12 nie lubię kolorów pastelowych (wyglądam w nich jak beza). Lubie mieszać kolory pokrewne (czerwony, pomarańczowy, żółty, brązowy - ale wszystko zależy od tonacji). Lubię zestawiać biały i czarny albo np. czerwony i czarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evana Re: kolory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.04, 22:39 Ja lubie laczyc 2 max 3 kolory. Najchetniej czarni i niebieski. W ogole czarny z jakimkolwiek kolorem. Nie lubie bardzo kolorowych zestawien. Czuje sie wtedy jak papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: kolory IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 18.10.04, 22:46 a ja nie wiem,dlaczego niektore dziewczyny tak sie boja ostrych kolorow:)nie wiem,moze przez to,ze przeszlam przez okres noszenia tylko czarnych ubran,bardzo teraz lubie rzeczy nawet mocno kolorowe.a dzis mialam rajstopy w kolorowe pasy (tak,wiem,blinski,mam obsesje;)) i spotykalam sie z dziwnymi spojrzeniami.zazdroszcza mi odwagi czy jak? ;) mloda jestem,wolno mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: kolory IP: *.icpnet.pl 18.10.04, 23:20 Jestem na etapie łączenia zieleni, brązu, żółci i pomarańczu... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: kolory 18.10.04, 23:42 granatowy i śliwka czarny i biały nie trafię miszmaszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: kolory IP: *.icpnet.pl 18.10.04, 23:44 Dokladnie. Dwa kolory na raz to wystarcząco dużo... no chyba, że mam ochote "poszaleć". Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolory 18.10.04, 23:46 granat nie tylko ze sliwka dobrze komponuje, z zielonym wyglada lepiej niz dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: kolory IP: *.waw.pl 20.10.04, 23:09 ważne są odcienie a nie kolory no mniej więcej- a zieleń poszarzała zimna z odcieneim ciemnawego różu -borda - chodzi o tę gamę kolorystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bellini Re: kolory 19.10.04, 00:07 ostanio przewaga czerni i grafitu, czasami torche ecru albo wisni albo oliwki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: kolory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:58 granat z ciemnym rozowym granat z czerwienia i biela braz z szafirem roz z popielatym szary z fioletem czarny z niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: kolory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:21 łączę kolory i bardzo lubię tworzyć coraz to nowe zestawienia brąz/beż z fiołkowym brąż/beż z jasnym turkusowym lub morskim pomarańczowy z intensywnym różem (fuksja?) fiolet z pomarańczowym fiolet z zielonym - seledyn, khaki zielony mchowy z pudrowym różem za czarnym kolorem nie przepadam i jeżeli decyduję się na niego to tylko "solo" ew. + kolorowe buty Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: kolory 19.10.04, 19:29 Żadnych miszmaszów nie uznaję:) Najczęściej zestawiam wszelakie kolory z czernią Poza tym:beż z błękitnym błękit z bielą rozmaite odcienie niebieskiego razem rozmaite odcienie różowego z lila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: kolory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 21:04 czarny z czarnym. wyłącznie (chociaż czarny to podobno nie kolor, a barwa:) i tak od kilkunastu lat :) mnie to jakoś nie mija :) aczkolwiek u innych osób potrafię docenić ciekawe połączenie kolorów. co więcej, u mnie to są jakieś organiczne reakcje nie tylko na kolory, ale w ogóle na widoki estetyczne i nieestetyczne. chyba jestem nie do końca normalna. i bardzo siebie za to lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: kolory IP: *.chello.pl 19.10.04, 21:23 Ostatnio bardzo podoba mi się połączenie turkusu z brązem.O dziwo całkiem nieźle wygląda i dobrze mi w tym zestawie.Lubię niebieski,zwłaszcza łączony z czarnym. Nie lubię połączenia klasycznej czerwieni z czarnym.Nie cierpię koloru żółtego,pomarańczowego i różowego.Nie znoszę połączenia brązu z różem,źle mi się kojarzy taki zestaw, a także pomarańczowego z żółtym. Odpowiedz Link Zgłoś