Gość: Zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:32 Dziewczyna z pażdziernikowej okładki była fajniejsza :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MonaSiedlce Re: Listopad 2004, Nr 8 IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 29.10.04, 15:22 aktualny numer jest super!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Listopad 2004, Nr 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:00 Zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Listopad 2004, Nr 8 IP: *.crowley.pl 09.11.04, 13:54 Chciałam tylko zapytac jak mają się ceny zamieszczone w czasopiśmie do realiów. Niestety golfy w sklepie mają zupłnie inne ceny. Np. zielony golf z Reservd miał być za 69 zł, a w sklpie jest za 99 zł. Natomiast golf brązowy w Solrze (z indyjskimi wzrokami) według ceny "gazetowej" kosztuje 189 zł, a w sklepie 239 zł, w sumie jest to spora róznica. Myślę, że ceny w Warszawie nie sa niższe niż w Gdańsku, więc skąd ta rozbieżność? Kupuję Wasze pismo, bo nie mam czasu na szukanie ciuchów, ceny w tym całym interesie sa równie ważne jak wygląd ubrania. Jeśli sytuacja będzie się powtarzała, to chyba sobie daruję kupownie tego pisma,... prosze bądźcie rzetalni przy podawaniu cen. Jesli mogę prosić o wyjasnienie na forum, to chętnie je przeczytam. A tak poza tym, to bardzo potrzebny miesięcznik, dla zapracowanych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Listopad 2004, Nr 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:41 Zmiecie juz te strone bo juz denerwuje mnie ta dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś