Dodaj do ulubionych

DAMI pro Prezydet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:43
Czy oglądaliście ostanie wiadomości w „DAMI” przez kilka dni widać
ze tylko oni za władzami naszego miasta, dlaczego nikt nie mówi ze
przez kilka ostatnich lat że nikt nie zajmowali się pustymi
lokalami. Nie bronie prawych ani lewych proszę o zjecie się ludźmi
czy waszym dziecia broni się umyć, napić. Proszę o odpowiedź.!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:51
      Masz racje wszytki telewizje pytają dlaczego a w DAMI mamy
      ODPOWIEDZ !!!
    • Gość: 12312 Re: DAMI pro Prezydet IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:03
      Ja odpowiadam.
      Lepiej późno niż wcale.
      80% niesterowanych wypowiedzi jest przeciwko zajmowaniu samowolnym mieszkań.
      Reszta bije polityczny kapitał.
      Dzieci mogą się umyć. W przytułku.

Ja sie pytam:

Dlaczego matki nie zapewnią dzieciom godziwych warunków?
      Dlaczego nie pójdą do przytułku?
      Dlaczego nie pozostawią walki o lokale ojcom dzieci? (na oko widać, że było by
      ich więcej niż kobiet)
      Dlaczego przez tyle lat żyjąc na kradzionym nie próbowali zalegalizować lokalu?
      • Gość: JA Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:11
        Uderz w stul a nożyce się odezwa, dlaczego nie pytasz o lokale które
        stoją puste parce lat i nikt się nimi nie zajmuje. Czy ty masz
        pensje o Kruczka!!!!
        • Gość: 12312 Re: DAMI pro Prezydet IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:42
          A czy ty masz pensję u Rosiaków czy czerwonych?
      • Gość: dami Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:15
        Czy ty wiesz ze o winie decyduje Sad, ale przepraszam ty wiesz
        lepiej bo ci kazali. Który dal im lokal socjalny(mimo winy).
        • Gość: jab Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:33
          Wybisuje sie z tej telewizji, nie moge tego sluchac i widziec
        • Gość: Enter Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:36
          Telewizja Dami jest ochydnym manipulatorem.
          • Gość: 12312 Re: DAMI pro Prezydet IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:48
            > Telewizja Dami jest ochydnym manipulatorem.
            Proszę jakie seryjnie pisane na zamówienie liściki.
            4 pod rząd.
            I kogo nazywasz manipulatorem?
            Kto jest Twoim mocodawcą? Longin czy komuchy?
        • Gość: antykoncepcyjny Re: DAMI pro Prezydet IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:45
          Przestań pierniczyć bo słabo się robi od twojej naiwności.
          Przecież widać, że chodzi o tych którzy z premedytacją włamywali się do lokali
          które nie były ich.
          • Gość: bgj Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:02
            Rosiaka i innych to ty mozesz pocalowac w dupe kruczek musi
            odejsc
            • Gość: jan Re: DAMI pro Prezydet IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 09:00
              TAK, kruczek i jego świta musi odejść, afera goni aferę i czuję że
              to nie koniec
              od kilku dni w dami leci dziennik zrobiony pod prezydenta,ze to
              prezydent jest cacy itd, szczują widza przeciwko kobietom i
              przeciwko Nowakowi to jest poniżej pasa. dziwi mnie że nikt nie ma
              nadzoru nad taką kablówką, powinni koncesję zabrać.
              • Gość: Pełnystan Re: DAMI pro Prezydet IP: 89.174.221.* 24.04.08, 09:07
                w kazdym razie rozwaliła mnie ta wypowiedz Nowaka, która pokazali w
                Dami, z zeszłego roku na sesji rady miejskiej kiedy domagał sie od
                władz odcinania wody i elektrycznosci dzikim lokatorom pustostanów.
                Skąd tak gwałtona zmiana poglaów?
                • Gość: Ja Re: DAMI pro Prezydet IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 09:39
                  NIE WIESZ?Kolejna walka o cholerne stolki!!!dzieki problemowi tych
                  kobiet jest znow haczyk,zeby zaczac sobie wytykac,odwolywac i
                  dokladnie ten sam scenariusz-STOLEK.
                  • Gość: renegat Re: DAMI pro Prezydet IP: *.centertel.pl 24.04.08, 09:50
                    Wypowiedz Nowaka została ucięta i zmanipulowana.
                    Kontynuował On dalej swoją wypowiedz... i pytał co zrobimy z taką armią
                    ludzi, którą wyrzucimy na bruk??
                    na to odpowiedziała Pani Lompart - naczelnik u Bartolika
                    „ Gdzie będą eksmitowani Ci ludzie, zgodnie z wyrokami sądów… w większości sami
                    dobrowolnie opuszczają takie lokale… to nie jest tak, że ktoś jest na bruk
                    eksmitowany,…gmina musi zapewnić lokal tymczasowy…”
                    „ nie wiemy odkąd udają się ludzie opuszczający te lokale, najwidoczniej mają
                    dokąd”
                    i to cała prawda o Dami
                    • Gość: xyz Re: DAMI pro Prezydet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 10:18
                      nie lubię Kruczkowskiego ale w kwestii łamania prawa przez te kobiety to go
                      całkowicie popieram , bo dlaczego ja zadłużyłem sie na 25 lat i obecnie
                      wszystkiego muszę sobie odmówić a inni włamując się idą na łatwiznę bo co bo im
                      się należy ,powiem wam coś im się nic nie należy ,a eksmitować powinni ich na
                      adres jaki figuruje w dowodzie osobistym.Takie jest prawo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka