Gość: formerA27 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:29 niestety, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 14:51 no to masz kolege do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 14:55 no tak. Ameryka to jednak bardzo dziwny naród... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 15:01 jak to dziwny, to najukochanszy brat polakow Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 15:14 No tak. To wie przeciez każde dziecko,jaki wujek Sam jest wspaniały wobec Polski,nie??;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 21:43 a nam się zdawało trampek że zarzucałaś nam raczej entuzjazm wobec busha: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=17291675&a=17292917 Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 15:00 coz zrobic. tylko zaplakac mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A458 Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:03 Farmer- nie patrząc nawet na jego format -to zwykły burak... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 15:13 bushowi to juz tylko chyba format c pozostal... Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 15:18 Tragedia... Ten kretyn działa na mnie wymiotnie. Jak wygra, to stracę resztki wiary w inteligencję ziemskiej formy życia zwanej obywatelami Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otylia Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:25 Nasz narod kocha farmerow, wezmy takiego Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 22:50 polska , nigeria i filipiny jako jedyne kraje oczekiwaly wygranej busha, to mowi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 23:01 tralalumpek napisała: > polska , nigeria i filipiny jako jedyne kraje oczekiwaly wygranej busha, > to mowi samo za siebie > > może nasze rządy,obywatele to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 23:07 kochanica.francuza napisała: > tralalumpek napisała: > > > polska , nigeria i filipiny jako jedyne kraje oczekiwaly wygranej busha, > > to mowi samo za siebie > > > > > może nasze rządy,obywatele to co innego. kachaniutka potrzebujesz zeby cie zjechac czy przytulic? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 04.11.04, 16:56 tralalumpek napisała: > kochanica.francuza napisała: trampek wykazuje objawy utraty argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 04.11.04, 17:10 z toba nie ma "argumentow" po przeczytaniu twoich wystepow na kobieta "gdy umiera dziecko" jeszcze bardziej upewnilam sie co do twojej osoby powaznie traktowac cie nie moge, przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 04.11.04, 17:32 tralalumpek napisała: > z toba nie ma "argumentow" > po przeczytaniu twoich wystepow na kobieta "gdy umiera dziecko" jeszcze > bardziej upewnilam sie co do twojej osoby > powaznie traktowac cie nie moge, przykro mi > > trampuś nie czytaj takich trudnych rzeczy,bo ci mózg wysiądzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 04.11.04, 18:26 kochanica.francuza napisała: > tralalumpek napisała: > > > z toba nie ma "argumentow" > > po przeczytaniu twoich wystepow na kobieta "gdy umiera dziecko" jeszcze > > bardziej upewnilam sie co do twojej osoby > > powaznie traktowac cie nie moge, przykro mi > > > > > trampuś nie czytaj takich trudnych rzeczy,bo ci mózg wysiądzie;-) masz racje, nie jestem psychiatra , nie musze sie twoimi wpisami umartwiac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 04.11.04, 21:12 tralalumpek napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > tralalumpek napisała: > > > trampuś nie czytaj takich trudnych rzeczy,bo ci mózg wysiądzie;-) > > > > > masz racje, nie jestem psychiatra , nie musze sie twoimi wpisami umartwiac myslisz że psychiatrzy się umartwiają moimi wpisami?nie za to im płacą ;-)))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* niemożliwe IP: 217.98.107.* 03.11.04, 15:45 ludzie z f moda znają się na korzyściach politycznych wyboru jednego i drugiego, kiedy najwięksi analitycy nadal mają wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: niemożliwe 03.11.04, 15:47 ...sie możliwym staje. Każdy swój rozum ma i analitycy nie muszą niektórych w tym wyręczać. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: niemożliwe 03.11.04, 15:56 ja tam za buszem nie przepadam na podobnej zasadzie ja za pisem w polsce (bo tak m/w poglądy można przyrównać). ponieważ nie jestem amerykaninem i nie mieszkam w ameryce, nie za bardzo mnie interesują sprawy podatkowe etc., ale mogę go nie lubić np. za chęć całkowitego zakazu aborcji czy zakaz legalizacji małżeńst homoseksualnych w całych stanach, łącznie ze zdelegalizowaniem obecnych. w ogóle nie lubię konserwatystów i będę zawsze przeciwko nim, o ile nie zaproponują jakichś super rozwiązań gospodarczych (tu mówię o kraju w którym z tych rozwiązań miałbym czerpać korzyści, czyli polsce) - to wtedy już z bólem serca zgodziłbym się na to paroletnie zastopowanie przeprowadzania 'reform światopoglądowych' w imię polepszania ogólnego bytu. ale jak na razie coś się na to nie kroi. Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: niemożliwe 03.11.04, 16:11 > ludzie z f moda znają się na korzyściach politycznych wyboru jednego i > drugiego, kiedy najwięksi analitycy nadal mają wątpliwości Ja swój rozum mam. Do tego na tyle czesto go używam, że nie muszę sądów własnych uzależniać od tego, co w danym momencie tzw. analitycy określają jako cacy a co jako be. Poza tym nie mogę się nigdy pozbyć wrażenia, że w tle wypowiedzi tzw. analityków słychać dzwięk sakiewki, która opłaca ich opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza fuck bush - taki krótki napis widziałam 03.11.04, 15:58 na transformatorze elektrycznym. Demonstracji polskich przeciw Bushowi nie pokazuje TV. Więc się trampek nie wymądrzaj. przyłączam się do opinii antyburaczej Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 17:34 Też się przyłączam. Mam alergię na buraki. Z wyjątkiem tych do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:14 ja tam z Hameryka zaprzyjaźniona nie jestem. Nie przepadam za nimi Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:13 podsumowujac: cudze buraki ganicie swoich burakow nie widzicie nie lubie busha ale patrzac na polskich politykow, tu dopiero burak buraka goni Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:18 my swoich burakow mamy i znamy nie martw sie o to. ale jaki to ma zwiazek z bushem? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:22 taki jak w moim wspisie a ianczej wyrazajac przyganial kociol garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:32 no tak ale gdzie ich nie ma? a to ze ktos lubi/nie lubi busha nie ma z tym nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wy tu gadu gadu, a burak z Teksasu .... 03.11.04, 18:43 napisalam ze nie lubie busha teoretycznie dla tych co chcieliby mi zarzucic ze lubie busha badz twierdze ze nie jest burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Wy tu gadu gadu, a cukinia z Zimbabwe IP: 217.98.107.* 03.11.04, 20:25 wyrosła na piachu cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk ;(( IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.11.04, 08:09 dzis u mnie w szkole prawie zaloba z powodu wygranej Busha. Tylko jeden facet w klasie (nota bene eks-ksiadz) sie cieszyl. Reszta albo ciezko sfrustrowana, albo wrecz przestraszona ze takiego reprezentanta beda mieli. Pozdr. w Los Angeles gdzie demokraci gora. W sobote kolena demonstracja pokojowa (o ktorej zapewne mass media nie napisza). kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: ;(( IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:45 Jedyna pozytywna sprawa tych wyborow to fakt, ze wydajemy sie na forum moda bardzo zjednoczone i zjednoczeni co do naszej niecheci do GWB. Moim zdaniem jego wybor bedzie mial fatalne skutki dla mody, bo Laura Bush lansuje jakiegos teksanskiego projektanta na literke F. Poza tym wroci styl kowbojski, ktory jest drogi i mnie osobiscie nie pasuje. Na dodatek najepiej oplacana modelka swiata bedzie pewnie Lauren Bush. Podobno mimo braku wiecej niz 170 cm wzrostu ma to tajemnicze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ;(( IP: 217.98.107.* 04.11.04, 18:39 tak to jest, gdy ma się za mało swoich kłopotów, to szuka się gdzie indziej mnie rozentuzjazmowanie śmieszy. Panienki z drugiego roku z wypiekami komentują wybory,bo to takie cool. Bo Kerry jest cacy bo nie zabija, a Bush jest be bo zabija. Bot podział, hehe Ale i tak nie mam tak źle. Koledzy opowiadają jak w ostatnich latach na innych kierunkach pacholęta z dumą obwieszczały światu, że wiedzą gdzie jest Afganistan. U mnie i takich pierdołach największy z głupich byłby zażenowany mówić. Za 2 tygodnie świąteczny nastrój ruszy pełną parą i o wyborach młodzież raz dwa zapomni mając owe cacko z dziurką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: ;(( IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:37 Mlodziez lewicujaca tak latwo nie zapomni...Moga nawet opuscic Jesusland i przeniesc sie do United States of Canada. ;) Kerry nie byl cacy, tylko nie byl burakiem i to byla chyba jego zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś