Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.zrew.com.pl / 217.153.186.* 10.11.04, 13:43
    Był już watek "wasz wzrost",
    ale mnie bardziej ciekawi wiek forumowiczek,
    bo w koncu to co ładne dla 2latki, niekoniecznie musi być takie i pasować 30-
    latce.
    Czytajac wiele wypowiedzi zastanawiam się ile autorka ma lat.......
    ja-29
    pozdr
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: wasz wiek 10.11.04, 13:47
        identyczny watek juz byl na forum.
        • Gość: puchatek Re: wasz wiek IP: *.zrew.com.pl / 217.153.186.* 10.11.04, 14:24
          hmm, widać nie śledzę tego forum zbyt uważnie,
          :))
          • lunalovelight Re: wasz wiek 10.11.04, 16:01
            watek byl juz jakis czas temu i, o ile mnie pamiec nie myli, to zyskal calkiem
            spory odzew ;).
      • Gość: magdalenka Re: wasz wiek IP: 62.233.195.* 10.11.04, 15:04
        23 :)
        • Gość: Amy Re: wasz wiek IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.11.04, 15:06
          Jak milo :) Jak milo :) Jak milo miec 15 lat lalala :P
      • Gość: G' Re: wasz wiek IP: *.pl / 62.233.173.* 10.11.04, 16:38
        16lat :D:P w sumie to jeszcze nieskończone ;] skończę 15 stycznia ;P
      • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 10.11.04, 16:47
        cześć, tu Wojtek i też mam 12 lat
      • andzia13 Re: wasz wiek 10.11.04, 17:38
        Nietrudno się domyślić - 13. Od jakiegoś czasu...
        • Gość: Amy Re: wasz wiek IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 10.11.04, 20:08
          Haha a ja myslalam ze ja to tutaj z moja 15 malolatka jestem ;))))
      • mallootka Re: wasz wiek 10.11.04, 20:43
        14 - piękny wiek :D
        • Gość: formerA27 Re: wasz wiek IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:53
          A ja juz do konca zycia bede miala lat 29!
      • Gość: babcia Re: każdy wiek ma swoje uroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:20
        A ja mam prawie 55. I co Wy na to? Wszystkiego dobrego
      • livia_m Re: wasz wiek 11.11.04, 11:27
        18
      • Gość: aga Re: wasz wiek IP: *.toya.net.pl 11.11.04, 18:03
        30 :)
        • Gość: lanvin Re: wasz wiek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 22:40
          16 =)
      • Gość: puchatek Re: wasz wiek IP: 217.153.176.* 12.11.04, 11:46
        Dawnego wątku w żaden sposób nie mogę znaleźć w wyszukiwarce- ale nieważne,
        natomiast sądząc po odpowiedziach nie mam tu czego szukać:))
        o jakiej modzie mogę rozmawiać z 14-15 latkami?;)
        nie bardzo interesuje mnie to co jest w Orsay itp slepikach
        pozdr
        • lunalovelight Re: wasz wiek 12.11.04, 12:27
          hah, wiekszosc dziewczyn, ktore juz 'podaly' swoj wiek w poprzednim watku, nie
          napisalo tutaj ;). srednia wieku nie wynosi 14 - 16 lat, wierz mi :), raczej
          plasuje sie miedzy 20+ a 40.
        • aniabe13 Re: wasz wiek 12.11.04, 12:52
          No to chyba nie czytasz ze zrozumieniem, bo na podstawie odpowiedzi na twój
          post nijak nie mogę wyciągnąć średniej 14-15 lat. Powodzenia na innych forach.
          • Gość: puchatek Re: wasz wiek IP: *.jelonki.net.pl 12.11.04, 14:28
            Hej, skąd te nerwy?
            Nie wiem o jaką średnią Ci chodzi- arytmetycznej raczej nie będę wyciągac,
            ale na 13 wypwiedzi- 8 to dziewczyny zdecydowanie poniżej 20 :))
            wiec to jest napewno wiekszość, nie wiem czy reprezntatywna , bo inne sie nie
            wypowuiedziały
            ale statystycznie to ponad 60%
            pozdrawiam
            • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 12.11.04, 16:40
              a ja, a ja, nie zapomnij o mnie, pliiiiz! ile mam latek? ile?
              nie często spotyka się psychologa, pliiiz, pooowiedz ile mam latek? boshe, a
              teraz będę czekać dłooogo na odpowiedź, a mi tak zależy

nie, chodziło mi o
              "skąd te nerwy".
              Autentycznie mam ochotę zdenerwować się tam, gdzie nie mają ani kapki nerwów,
              ktoś mi je wmawia. To taka obrona tej, której zarzuciłaś
              • Gość: kia hahhhahhahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:12
                rozwalasz mnie momentami,powaga;-)całkiem pozytywnie:)
              • Gość: puchatek Re: wasz wiek IP: 217.153.176.* 13.11.04, 12:04
                A jesteś adwokatem czy to taka misja społeczna?
                Odpowiedziałam rzeczowo na zarzut- potrafię liczyc, ocenić co to śrenia i
                tyle.........
                a jeśli ktoś ma z tym problem- no cóż, to ma problem i tyle
            • aniabe13 Re: wasz wiek 12.11.04, 16:53
              No dobrze Puchatku, podamy ci wiek, numer buta, wykształcenie, pochodzenie,
              stan cywilny i stan konta a ty wtedy przeanalizujesz czy warto z nami rozmawiać
              o modzie i okolicznościach towarzyszących. A ton twoich postów wydaje mi się
              lekko obelżywy. Nie wiesz biedactwo czy to godne towarzystwo do słuchania
              twoich cennych wypowiedzi? Jestem tu bo jest to dla mnie odskocznia od innych
              rzeczy i mam w d... ile lat ma ktoś z kim wymieniam uwagi np. na temat płaszczy.
              • diab.lica Re: wasz wiek 12.11.04, 20:32
                ja zrozumialam pytanie puchatka inaczej
                przy rozmowie o ciuchach naprawde ma znaczenie wiek. czasami ludzie prosza o
                rady i warto wiedziec, czy rady udziela kobieta 60letnia czy 14letnia.
                podobnie gdy jak czytam watek "w co jestes dzis ubrana"- to ma znaczenie, czy
                osoba majaca na sobie pizame z kaczorem donaldem ma 14 czy 70 lata, dla pelnego
                wyobrazenia sobie stylu tej osoby.
                diab.lica, 28
                • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 12.11.04, 20:40
                  a co z puchatkową opinią, że 60% z tu piszących to małolatki?
                  • diab.lica Re: wasz wiek 12.11.04, 20:41
                    nie liczylam sredniej. w kazdym razie ty sie kwalifikujesz, zreszta sam podalas
                    swoj wiek - 12 lat.
                    • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 12.11.04, 20:46
                      to co, że Ty nie liczyłaś. Autorka zrobiła to przed Tobą i wydała wyrok:
                      małolaty. Zabieram się stąd;)

ja i 12, no nie całkiem, 12 skończę dopiero za chwilę
                      • diab.lica Re: wasz wiek 12.11.04, 20:49
                        >Autorka zrobiła to przed Tobą i wydała wyrok:
                        > małolaty. Zabieram się stąd

dlaczego? przeciez twoja grupa wiekowa dominuje, wiec powinnas zostac.

>ja i 12, no nie całkiem, 12 skończę dopiero za chwilę

zloze ci zyczenia z okazji dnia dziecka, jesli nie zapomne
                        milo, ze napisalas, ile masz, to wyjasnia wiele z twojej tfurczosci.
                        • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 12.11.04, 21:06
                          widzę, że nadal mocniej siedzisz na FoM niż na jakimkolwiek innym, jeśli
                          doszukujesz się w mojej twórczości "F" ;)
                          złóż mi koniecznie życzenia, możesz też przesłać krem na pryszcze, bo czuję, że
                          mi wyskakują gdy na Cię patrzę. ;)

i to nie ja się zabieram tylko puchatkowa. Moja grupa wiekowa dominuje? 12-
                          latki?
                          • diab.lica Re: wasz wiek 12.11.04, 21:10
                            > widzę, że nadal mocniej siedzisz na FoM niż na jakimkolwiek innym, jeśli
                            > doszukujesz się w mojej twórczości "F" ;)

nie zalapalam, o co ci chodzi z "F". to jakis skrot?
                            siedze na krzesle, tak gwoli wyjasnienia.

> złóż mi koniecznie życzenia, możesz też przesłać krem na pryszcze, bo czuję,
                            że
                            >
                            > mi wyskakują gdy na Cię patrzę. ;)

przykro mi bardzo z powodu twoich pryszczy. nie wiem jakie sa dobre, nigdy nie
                            mialam problemow z cera wiec nie wiem jaki mialabym ci kupic. spytaj sie
                            dziewczyn z forum uroda, moze ci pomoga.

> i to nie ja się zabieram tylko puchatkowa. Moja grupa wiekowa dominuje? 12-
                            > latki?
                            nastolatki, dzieko drogie.
                            • Gość: Richelieu* Re: wasz wiek IP: 195.117.90.* 12.11.04, 21:15
                              ach, nastolatki, taki piękny wiek. Po 25 roku życia dziewczyna traci 90%
                              swojego uroku stając się starą prukwią ze zmarszczkami wokół oczu. To jest
                              wiek, cudowny, wspaniały, zachwycający.
                              • diab.lica Re: wasz wiek 12.11.04, 21:22
                                nie kazda, ja na przyklad nie mam zmarszczek :)))
                                czy ty, dzieko, nie powinnas juz powoli szykowac sie do lozeczka? sisiu,
                                paciorek i spac.
                                • diab.lica ps 12.11.04, 21:23
                                  wciaz nie wiem, co to oznaczalo "f" w jednym z twoich postow...
                                  • r.richelieu Re: ps 12.11.04, 21:30
                                    F od tFórczości
                                    siusiu? nie ciociu, harry potter leci, mogę oglądać? mogę? pooowiedz, że mogę!
                                    pliiiiz. Nie poszłaś ze mną do kina więc teraz pozwól! obiecuję, że nie będę
                                    jush nigdy w życiu grymasić przy jedzeniu (poza chwilami kiedy będzie
                                    niedobre), i spać będę chodzić zaraz po dobranocce (poza chwilami, kiedy
                                    wieczór będzie się zapowiadać cool), i ładnie będę looshko słać (poza chwilami,
                                    kiedy nie będzie mi się chciało), tylko pozwool, ciotuniu
                                    • diab.lica Re: ps 12.11.04, 21:35
                                      na szczescie nie jestem _twoja_ ciocia
                                      o to, czy mozesz obejrzec harrego, spytaj sie lepiej rodzicow
                                  • ludzka_budowla Re: ps 12.11.04, 21:30
                                    proponuje, zebys przesledzila swoja "tforczosc" to sie dowiesz. ;)))
                • Gość: puchatek Re: wasz wiek IP: 217.153.176.* 13.11.04, 12:08
                  Droga diablico,
                  oczywiście, ze o to mi chodziło;)- tylko w takim znaczeniu wiek, gust jest dla
                  mnie ważny, oczywiscie sam wiek nie mówi wszystkiego ale w jakimś sensie daje
                  do myslenia...........
                  bo gust i mozliwości finasowe 14 latki znacznie rózni się od tego czego
                  oczekuje 30 latka,
                  hm..........
                  pozdrawiam- i mniej nerów drogie forumowiczki plisssss:)
      • papryczka_ag Re: wasz wiek 12.11.04, 13:11
        24
      • ofira Re: wasz wiek 12.11.04, 17:13
        21, czyli w sam raz ;)
        • Gość: zgryz Re: wasz wiek IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 13.11.04, 18:43
          o,miła,nie.W sam raz czyli 30!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka