beata_blue 11.11.04, 18:32 Czy ktoras z was widziala moze w jakims sklepie golf w kolorze fioletowym, ale takim delikatnym, pastelowym, fiolkowym? Prosze, powiedzcie gdzie!!! Bo szukam, szukam i szukam, a nigdzie nie moge na taki trafic... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_blue Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! 13.11.04, 17:22 Nie pomoglyscie, to nie :PPP Sama znalazlam, hehe. Nie jest caly fiolkowy, ale pasiaty, granacik sie trafia, blekicik, bialy i rozowy tez ;) Krotko mowiac piekny ;P i wesoly (na zimowa depreche jak znalazl), jak dla mnie idealny, heh. Ale za to nie powiem wam gdzie :PPP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociakicia Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:46 Bedziemy zgadywac! :) H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! IP: *.aster.pl 13.11.04, 17:54 A ja jestem uczynna: w Zarze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! 13.11.04, 18:58 Hehe, ani jedna ani druga nie zgadly ;P Probujcie dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! 13.11.04, 19:28 a jakoś nie jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania dziergająca Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 00:56 Jak chcesz sama Ci taki zrobię, bez tych tam paseczków w granacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! IP: *.aster.pl 14.11.04, 10:50 Ja nie zgadywałam, tylko podałam miejsce gdzie ja kupiłam taki golfik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania dziergająca Re: ! ! ! G O L F ? ? ? ! ! ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 00:58 Jak chcesz sama Ci taki taki zrobię, bez tych tam paseczków w granacie. Odpowiedz Link Zgłoś