Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytać,czy nie?

11.11.04, 19:59
    Czy zdarza się Wam czasem sytuacja,że widzicie na ulicy kogoś ubranego w tak
    cudowne ubranie,że macie ochotę podejść i zapytać gdzie to kupili?Co wtedy
    robicie?Pytacie?Bo ja nadal mam opory...chyba jestem zbyt wstydliwa ;)
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Pytać,czy nie? 11.11.04, 20:05
        na ulicy nie pytam,
        bez sensu kogos zaczepiac w ten sposob
        wstydliwa nie jestem ale nie widze sensu
      • caprice83 Re: Pytać,czy nie? 11.11.04, 20:23
        jesli cos baaardzo mi sie podoba to owszem pytam
      • iluzjonistka Re: Pytać,czy nie? 11.11.04, 21:09
        Lepiej nie pytac, wyobraz sobie ze ty jestes tak super ubrana i co kilka minut
        podchodzi ktos do ciebie i pyta sie gdzie te laszki kupione:)))
        • Gość: Karla Re: Pytać,czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:41
          ja nie pytam, ale czasem bywam pytana - nie jest to na tyle częste by mnie
          zmęczyło
      • zettrzy Re: Pytać,czy nie? 12.11.04, 04:19
        byl juz taki watek.
        Najpierw ocen osobe ktora chcesz zapytac. Jesli ma wypisane na twarzy "Moi
        przodkowie wwalali was podludzi do gazu" nie pytaj, bo na pewno odwarknie cos po
        chamsku i tylko bedziesz miala nieprzyjemnosc. Natomiast jesli baba wyglada
        fajnie, na taka co umie niezle sie ubrac i np. lubi male zwierzatka, to wal
        smialo, na pewno podzieli sie informacja i moze sobie przyjaznie pogadacie przez
        moment na tematy szmatne. Ja jeszcze nie mialam zlego doswiadczenia w tej
        dziedzinie, po obu stronach pytania, by tak rzec, wiec nie widze nic zlego.
        • Gość: Klara Re: Pytać,czy nie? IP: *.devs.futuro.pl 12.11.04, 14:56
          Bardzo mi się podoba ten kawałeK:
          Jesli ma wypisane na twarzy "Moi
          > przodkowie wwalali was podludzi do gazu" nie pytaj, bo na pewno odwarknie cos
          p

A jak wygląda to na twarzy:))))))?
          • aniabe13 Re: Pytać,czy nie? 12.11.04, 16:57
            Jeśli spotkasz taką osobę poznasz od razu.
      • pout Re: Pytać,czy nie? 12.11.04, 14:20
        czasem pytam, ale rzadko, bo czesto bez klopotu rozpoznaje, jakie kto ma ciuchy
        i z jakiej firmy / od jakiego projektanta. czesciej pytaja mnie, nie jest to
        irytujace, a czasem nawet fajnie pomyslec, ze jest sie swietniue ubranym ;)
        pout

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka