Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klub tych,co sa w normie

15.11.04, 22:00
    Proszę bardzo,ja:
    165 cm,51 kg.
    90-62-88

Ale ostatnio mi mówią,że chuda jestem (no cóż,kiedyś,6 lat temu ważyłam 60
    kg:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: hiii Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:24
        teraz ja, teraz ja:
        170 cm wzrostu
        wymiary: 90-60-90

:))))))))))))
        • inezja21 Re: Klub tych,co sa w normie 16.11.04, 13:25
          serio,hę?
        • Gość: mala_biala Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.04, 22:29
          To idz do "Idola".
          • inezja21 Re: Klub tych,co sa w normie 20.11.04, 12:17
            EEEE,tam się chyba za śpiewnanie idzie a nie za wymiary:D
      • Gość: gosik79 Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.iscnet.pl 17.11.04, 18:18
        Nie za bardzo rozumiem po co taki wątek? Żeby sie pochwalić?:)
      • Gość: Anita Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:31
        160 wzrost
        49 waga
        36 nr buta
        88-68-90
        muszę cos zrzucić , bo chyba kilogram przytyłam:( na lato i wisne znów będę w
        swej "normie":D a mojemu mężulkowi się podobam bardziej kragła:)ale nie
        zamiarzam przytyc więcej:)co to to nie:)
      • Gość: Anita jeszcze raz ja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:37
        Inezja dziewczę po co ten stres? pewnie od tego tak schudłaś:)Ty musisz troszkę
        przytyć, 51 kg? przy Twoim wzroście ? pewnie jak wiaterek wieje to Cię
        strasznie popycha na boki:D:D:D
        • miska_malcova Re: jeszcze raz ja:) 17.11.04, 19:07
          eeeeeeee, to ja tu nie pasuję...
          • Gość: Anita Re: jeszcze raz ja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:23
            No miśka co ty?:)))kazdy jest w normie tylko nie kazdy o tym wie:D ano pasujesz
            pasujesz ino skromna jesteś:D
            • miska_malcova Re: jeszcze raz ja:) 17.11.04, 20:06
              ja pasuję do klubu krzywozębych, rzadkowłosych, szerokobiodrzastych i
              małobiuściastych :-)
              • Gość: Anita Re: jeszcze raz ja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:39
                eee miśka,przesadzasz:D przecież takie piękne kobiety o jakich piszesz tez są
                trendy:D
                • miska_malcova Re: jeszcze raz ja:) 17.11.04, 22:05
                  a ja się o to nie martwię :-)
              • Gość: kasia Re: jeszcze raz ja:) IP: *.com.pl 18.11.04, 10:24
                o to tak jak ja :)164, 54 kg, wymiary 85-65-96 :))) czyli o dużo za dużo :)))
              • Gość: black magic women Re: jeszcze raz ja:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:31
                ja pasuje do klubu krzywozebnych,rzadkowlosych,szerokobiodrzastych i
                ...duzobiusciastych:(
                • miska_malcova Re: jeszcze raz ja:) 18.11.04, 18:41
                  co odgapiasz? :-))))
                  • Gość: black magic women Re: jeszcze raz ja:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:02
                    ????
        • inezja21 Re: jeszcze raz ja:) 17.11.04, 21:15
          eee,tam skąd,dalej jestem w normie!!!
      • Gość: robalka Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 20:43
        176cm , 50 kg, wymiary: 85-58-90 pozdrawiam:)
        • Gość: Richelieu* Re: Klub tych,co sa w normie IP: 195.117.90.* 17.11.04, 20:52
          wcale nie jesteś w normie, jesteś chuda i żylasta, kropka;)
          • Gość: robalka Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:02
            hmm, chuda to może i jestm ale żylasta?? nie wydaje mi sie... a dodoam ze
            ostatnio troszke schudlam i ważę juz prawie 49kg:)
            • Gość: formerA27 Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:19
              Ja przepraszam bardzo, ale jak ktos wazy 49 przy 170 wzrostu to nadaje sie do
              klubu chudzielcow a nie tych w normie. 49kg/170cm nie jest norma wzrostowo
              wagowa i mam nadzieje, ze nia nie bedzie. Ja nie rozumiem, po co chudzielce
              sie tutaj wpisuja - chyba tylko po to zeby tych nie-chudzielcow stresowac.

Ok, teraz zamilkne i poczekam jak dziewczynki zaczna na mnie wrzeszczec, ze
              zazdroszcze. Zazdroscic to ja moge Claudii Shiffer a nie kolezankom z forum.
              • Gość: robalka Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:22
                przy wzroscie 176cm:) ja sie nie chwale, nie chce nikogo stresowac. wydawalo mi
                sie do tej pory ze wszysko jest oki, a tu sie okazuje, ze za chuda jestem...:(
                dlatego pytam ile Waszym zdaniem powinnam wazyc? a jesli dobrze sie czuje taka
                jaka jestem to czy warto prztyc?? pozdrawiam:)
                • Gość: Anita Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:34
                  Jesteś bardzo wysoka jak na kobietę:)i zdecydowanie za mnało ważysz:( dlatego
                  albo powinnas wzbogacić swą dietę w zdrowe aczkolwiek kaloryczne dania lub
                  jeśli już zdrowo się odżywiasz jeśc przynajmniej 4 posiłki dziennie...wiesz
                  przy tak wysokim wzroście troszkę ciałka musisz mieć , bo inaczej kazdy będzie
                  Cię szkodował ,ze taka bidulka chudzinka, sama skórka i kości:)mozna byc
                  szczupłym ale jak to mawia mój mąż kobieta musi miec kobiece kaształty, jak nie
                  ma się do czego przytulic to biedny jest...:)a swoja drogą to ja przy tobie
                  malutka jestem(160 cm) a ważę 49 kilo i wcale chudziutka nie jestem o nie:D
        • Gość: Myszaka robalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:21
          Pasujesz bardziej do watku o chudzielcach...176-50..masakra.Ty się szczycisz
          tym że jestes taka chuda?Powinnas się tego wstydzić!!Co z twoja kobiecością??Bo
          watpie że ja masz.Nie wiem ile masz lat, ale powiem ci ze takie kosciotrupy jak
          ty starzeja się bardzo szybko, w mlodym wieku maja zmarchy i bruzdy.Weź się za
          siebie.
          • Gość: mala mi Re: robalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:34
            ja za to na pewno należe do tych w normie: wzrost 156, waga 52, grubokoscista
            budowa ciała ale ogólnie ludzie mówią ze jestem w sam raz....śmieszy mnie jak
            ktoś pisze ze jest w normie ważąc 49kg przy wzroście 170cm...?????
          • Gość: Richelieu* Re: robalka IP: 195.117.90.* 18.11.04, 13:46
            Myszaka, ale pierdoły opowiadasz. To, że robalka jest chuda to fakt, ale by jej
            kobiecość miała coś na tym tracić? Chyba nie uważasz pupy i cycków za główny
            wyznacznik kobiecości?
            Ja zresztą nie wierzę w kobiecość i męskość dopóki nie ma w człowieczeństwa,
            kobiecość bez człowieczeństwa jest samiczością. Szkoda, że mylisz pojęcia
            kobiecości i samiczości. Nie zadam Ci pytania ile masz lat, bo widać, 18-20;)
            • Gość: myszaka Re: robalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:22
              Włas nie uważam pupę i biust za wyznacznik kobiecości..Mówie tu o cechach
              fizycznych kobiecości.Nie podobaja mi sie kobiety przesadnie chude-bo nie ma w
              nich żadnego uroku-kobieta to ma byc kobieta -ma miec biust-wcięcia i
              wypuklości w odpowiednich miejscach.
              • r.richelieu Re: robalka 18.11.04, 16:24
                zdecyduj się, bo druga część zdania przeczy pierwszej

urok też nie polega na krągłościach
                typowe zwierzęce podejście do kobiety
                • blinski Re: robalka 18.11.04, 19:10
                  myszaka dobrze rozumie mężczyzn:)
                  • Gość: Richelieu* Re: robalka IP: 195.117.90.* 20.11.04, 18:05
                    mężczyzna ubolewa nad niemożnością nasycenia się kobiecością bo ma za słabe
                    instrumenty (i nie chodzi tu o wiadome instrumenty, tylko o sposób i percepcji
                    i odczuwania). Nie zaś nad cyckiem czy pupą. To w postaci czystej go nie
                    rajcuje. Kobiecość nadaje cyckowi znaczenia, sam cycek jest mizerną zabawką dla
                    dzieci. Do czego też został stworzony
                    • blinski Re: robalka 20.11.04, 19:58
                      wszystko w porządku, ale i tak wychodzi na jedno:)
                      choć nie do końca, bo masz rację - w skrócie i prostacko rzecz ujmując: nagi
                      cycek atrakcyjnej dajmy na to koleżanki z ławki - od której bije seksowność
                      podkreślana przez nia samą - będzie dużo bardziej podkręcał męskie instrumenty
                      (zarówno te o których mówiłaś ty, jak i te bardziej rzucające się w oczy) niż
                      nagi cycek klasowej szarej myszy; choćby tej drugiej był nawet okazalszy.
                      prosto (może i zbyt), ale obrazowo.
          • Gość: robalka Re: robalka IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.11.04, 15:55
            ja jestem zadowolona ze swojego wygladu:) wcale nie mam zmarszczek, nie mam
            słabych włosów ani nic z tych rzeczy:) wiem, o co Wam chodzi- sama widze takie
            wysuszone, zniszcone kobiety:) ale to nie ja:)
            • Gość: robalka Re: robalka IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.11.04, 15:56
              aha i mojej kobiecosc tez nic nie moge zarzucic:) nie jestem płaska!! co to to
              nie:)
              • Gość: myszaka Re: robalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:20
                NIE JESTES PLASKA?A GDZIE NIBY TAKA OSOba jak ty ma odpowiednie krągłości-nie
                masz ich, bo nie ma takiej mozlliwości abyś miała.Nie wiem jak wygladasz , nie
                znam cię i raczej nie widziałam--tak jak mówie-poczekaj , w póxniejszym wiekku
                na pewno bedziesz wyględac mniej korzystnie niz twoje kolezanki z normalna ,
                kobiecą sylwetk.a.
                • Gość: robalka Re: robalka IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.11.04, 18:19
                  nie jestem płaska, powtarzam! nosze stanik B pupe tez mam nawet niezla:) mala
                  coprawda ale jedrna i JEST!! nie wiem co bedzie kiedys, jem co tylko chce, jak
                  przytyje to przytyje. bede wygladala normalnie nie martw sie:) moja ciocia tez
                  taka chudziutka jest i slicznie wyglada:)
                  • Gość: Klara Re: robalka IP: *.devs.futuro.pl 18.11.04, 18:26
                    Ok, masz widać taki metabolizm i taką urodę i tyle:))))) One mówią o tych
                    wychudzonych , które rzeczywicie mają zazwyczaj w strasznym stanie skórę ----
                    >cóz moi Państwo, natury nie da się oszukać... Odchudzanie za wszelką ceną do
                    45/174 kończy się zmarszczkami jak u marynarzy:P
                  • inezja21 Nie rozumiem,po co te krzyki? 18.11.04, 19:17
                    Myszaka:nawet kobieta szczupła może być sexy...
                    A poza tym: robalka jednak powinna udać się na wątek dla chudzielców:):):)
      • Gość: Petite Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:16
        180cm i 65kg
      • Gość: bibi Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:21
        Proszę bardzo:
        ja uważam że jestem w normie:
        167 cm 62 kg
        wymiarów nie znam
        czuję sie dobrze
        trochę krąglejsza,
        ale co to jest norma?
        • inezja21 Norma według BMI!!! 19.11.04, 20:32
          norma według bmi,o to mi chodziło,więc wszystkie chudzielce niech idą do klubu
          chudzielców.
          • Gość: Petite Re: Norma według BMI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:41
            Ja sie mieszczę w tej normie;]
            • sondra BMI 20.11.04, 14:17
              Zadałam sobie trud sprawdzić Wasze BMI:

Inezja 18.7
              Anita 19.1
              Kasia 20.1
              Robalka 16.1
              Mala mi 21.4
              Petite 20.1
              Bibi 22.2

Norma: 18.5 do 24.9

A więc Inezja jeszcze się załapuje (ale na granicy chudości), ale Robalka już nie. Poza tym wszystkie
              oprócz Bibi jesteście w dolnej połowie normy, czyli szczupłe, chociaż nie chorobliwie chude.

Wspominam o tym, bo na forach Moda i Uroda przeważa kult niezdrowej chudości. Jest dużo wpisów
              typu "Mam 170 cm wzrostu, ważę 52 kg, koniecznie muszę schudnąć" (podczas gdy ta osoba powinna
              raczej przytyć). A jeszcze mi się nie zdarzyło znaleźć wpisu: "Mam 160 cm, ważę 60 kg, jestem w
              normie" (co byłoby prawdą).
              • Gość: formerA27 Re: BMI IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:02
                No to oblicz moje 58.5/170
                • sondra Re: BMI 20.11.04, 18:11
                  Gość portalu: formerA27 napisał(a):

> No to oblicz moje 58.5/170

20.2 - chudzinka :-).

A kalkulator jest np. tutaj:
                  nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
                  • Gość: a sondra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:25
                    ja mam 160cm, ważę 59kg prawie.Jestem gruba???
                    • inezja21 Dzięki sondra!!! 20.11.04, 21:18
                      Dzięki za te obliczenia,wreszcie mamy pewność,co jest normą.
                      Pozdrawiam ciepło!!!
                    • sondra Re: sondra... 21.11.04, 17:30
                      Gość portalu: a napisał(a):

> ja mam 160cm, ważę 59kg prawie.Jestem gruba???

Absolutnie nie! Tak jak w moim przykładzie kilka postów wyżej - 160 cm i 59 kg to BMI 23, więc jak
                      najbardziej w normie.
                      Trzeba oczywiście pamiętać, że BMI to bardzo niedokładna metoda - m.in. dlatego, że mięśnie ważą
                      więcej niż tłuszcz, więc kulturystka może miec to samo BMI co pulchna paniusia, przy zupełnie innej
                      budowie ciała :-). Ale daje to orientacyjne pojęcie o tym czy odbiega się od normy.

Powtarzam link do kalkulatora, gdzie można sobie wyliczyć współczynnik BMI:

nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm

Zresztą wystarczy wpisać "BMI" w Google i wyskoczy bardzo dużo takich stron.
      • kasiunia62 Re: Klub tych,co sa w normie 21.11.04, 18:15
        172cm
        58 kg

Schudlo mi się 3kg sama nie wiem jak;)
      • Gość: ChiChi Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 19:15
        zastanawiam sie jaki jest sens tych wyznan i tym bardziej dyskusji nad tym
        ktora ma ile w pasie, w biuscie i w czym tam jeszcze noi czy aby napewno w
        normie sie miesci??!!:))
        pomijajac juz fakt ze mozna sobie tu wypisac co sie podoba czyli m.in wymiary
        rodem z wybiegow a moze raczej ze snow...??:))))
      • Gość: ZUZKA Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.elpos.net 21.11.04, 20:46
        164cm, 52kg
        83-60-83

we wrzesniu tamtego roku wazylam 59kg

• fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Klub tych,co sa w normie 21.11.04, 20:58
          173 cm, 50 kg

86-64-88

Z bioder ujęłabym sobie parę cm :/
          • blinski Re: Klub tych,co sa w normie 21.11.04, 21:52
            ty fanko naprawdę jesteś chyba z waty przy takich wymiarach i wadze:)
            • miska_malcova Re: Klub tych,co sa w normie 21.11.04, 21:58
              ok, odkrywam karty :-)
              160 cm,
              biust: niewiele
              talia: niewiele
              biodra: sporo :-))))
              • Gość: bibi Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:51
                Dziewczyny czy Wy się chcecie pochwalić czy zdołować takie jak ja? :-(
                Bo niby ten wskaźnik, o którym piszą dziewczyny mam ok ale jak widzę takie
                wpisy jak ponad 170 wzrostu i waga 50kg to myślę, że Wy tak celowo.
                Podręczyć? Oj bzydko :-)
                A ja i tak dobrze się czuję w swojej skórze, tymbardziej że dziesięć lat temu
                ważyłam tylko ze dwa kilo mniej.
                Pozdrawiam Was wszystkie:-)
      • Gość: facet Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:14
        jestem facetem,obecnie mam dwie kobietty z którymi utrzymuje bardzp bliska
        znajomosc.z kazda z nich sypiam, uprawiam seks.obie sa w moim typie, podobają
        mi sie .kazda z nich jest inna-monika,blondynka farbowana,bardzo szczupła(nie
        znam wagi) i wysoka176cm,justyna-tez blondynka,ale naturalna,nizsza 164cm i
        bardziej puszysta.całkiem inne sylwetki.musze powiiedziec , ze justyna podoba
        mi sie bardziej jeśli chodzi o figure.jej skora jest duzo bardziej jedrna,
        gładka.
        monika mimo mlodego wieku ma drobne zmarszczki w okolicy oczu,szczególnie jak
        sie usmiecha.mimo ze jest b szczupła, to ma jakby nadmiar skóry,nie wiem jak to
        napisac .skóra-na twarzy i cielejustyny jest duzo zdrowsza i krotko mowiąc
        lepsza,napieta.
        nie zrozumiem nigdy kobiet odchudzających sie na siłe,a tez tego ze uwazaja sie
        za super zgrabne te co maja 50kg przy 170cm.mnie takie kobiety wogóle nie
        kreca,ale smieszny jest fakt że mysla o sobie ze sa superlaski.
        • inezja21 Re: Klub tych,co sa w normie 22.11.04, 18:41
          A ja nie zrozumiem nigdy jak można wprost przyznawać się do poligamii:)
          • Gość: facet Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:55
            można.oprócz dwóch "stałych"dziewczyn, zdarzaja sie regularne przygody na
            boku.aco?nie wolno?z zadną nie jestem związany wezlem malzenskim, i nieprędko
            bedę .
            • inezja21 Re: Klub tych,co sa w normie 22.11.04, 18:57
              Czyli świnia z ciebie:(
              • Gość: facet Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:19
                nie wiem czy świnia.stawiam sprawę jasno,kazda z nich jest dla mnie na swój
                sposob bardzo ważna,z żadnej nie umiem zrezygnowac i one o tym wiedz,godza sie
                na taki uklad.jak sie ożenie,to sie ustatkuję-teraz korzystam z zycia.
      • Gość: olłejskokakola Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 21:17
        Jatezjatez:P
        wiek 18
        170cm
        az 46 kilo:((( czyli duzo za duzo
        wymiary 90-50-90
        nr buta 37
        grupa krwi 0
      • Gość: Lula Re: Klub tych,co sa w normie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 23:54
        Cos dla mnie w koncu!!!
        168cm
        50kg
        biust 94, talia 61, biodra 88
        Zycie jest piekne:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka