Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeansy-obcisłe???

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:46
    nie wiem czy to ja nie umiem dobrać spodni czy co... ale zawsze jak kupię
    jeansy to po miesiacu chodze nia rozchodzą sie..:( wiszą mi wszedzie tam
    gdzie przy zakupie pieknie obciskały:) nie wiem czemu.. moze trzeba kupowac
    mniejsze?? prosze o odpowiedz:) z gory dzieki:)
    Obserwuj wątek
      • inezja21 Re: jeansy-obcisłe??? 17.11.04, 21:48
        kupuj z domieszką elasthanu:)
        • Gość: masza Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:56
          a co to takiego? ja spotkalam sie tylko ze streczem albo zwykle:) ze streczem
          nie lubie, zawsze kupuje normalne:)
          • Gość: Ola Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.aster.pl 17.11.04, 22:04
            Ja mam ten sam poblem. Kupuję jeansy bardzo dopasowane (ledwo sie w nie
            mieszczę) ale i tak sie rozciągają. I to niezależnie od firmy. Z domieszkami
            elastiku juz próbowałam i nie polecam - "zjeżdżają".
            • Gość: masza Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 22:07
              no dokłądnie to samo mam! nie wiem, moze trzeba kupowac 2 numery za male:P??? a
              widze dziewczyny w takich samych modelach jak ja i leza na nich super- obisle i
              w ogole:( czemu tak sie dzieje??? cezkam na rady! z gory dzikei! pozdrawiam:)
          • Gość: Max Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:07
            Ja zawsze kupuję mniejsze, bo każde jeansy zawsze sie rozbiją. nawet takię
            których nie bedziesz mogła dopiąć w slkepie po dniu chodzenia bedą super
            leżały. pozdrawiam
            • flowerek3 Re: jeansy-obcisłe??? 18.11.04, 03:17

mozna tez czesciej prać:))

ale.. wlasciwie to najlepiej kupic takie by... byly ciasne:)
              • Gość: robal Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.11.04, 07:06
                heh, w tym wlasne twkwi problem: ja kupuje jeansy obcisle!!! takie w ktore sie
                ledwo mieszcze, np. oststnio kupilam jeansy big stara, ledwo sie nich zapinalam
                ( wlasciwie to w sklepie nawet nie:) a teraz? wisza mi wszedzie:(
                • Gość: jokelin Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:14
                  trzeba kupowac dzinsy duuuzo mniejsze i czyscic na sucho
          • inezja21 Re: jeansy-obcisłe??? 18.11.04, 13:30
            chodzi o dodatek lycry,zwykle pięć procent.
            • iluzjonistka Re: jeansy-obcisłe??? 18.11.04, 14:12
              Dziewczyny a moze wy w oczach chudniecie dlatego te spodnie tak wisza?
              • Gość: Max Re: jeansy-obcisłe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:02
                Ja zawsze kupuję big stary, po prostu je lubię. kupuję za małe, potem sie
                rozbijają ale nie aż tak żeby mi "wisiały". Może rzeczywiście jest coś w tym
                dodatku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka