Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sztruksy poszukiwane

21.11.04, 14:03
    kto(jaka firma) proponuje duży wybór spodni sztruksowych?
    Niekonieczne ,te najdroższe ....szukam czarnych i brązowych(czekoladowych:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Emilk@ Re: sztruksy poszukiwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:00
        Ja wczoraj przeszłam cała krakowska Plaze w poszukiwaniu czekoladow sztruksow
        i .... dupa blada... i tak - w Reserved byly fajne ale dziewczuyna na forum
        pisały ze jakosc fatalna, z Cubusa nie chce bo kolezance sie tatalnie
        rozjechały po pierwszym praniu, w Cotton Clubie były janiutkie, ale co z tego
        jak z roz. 38 wpadłam a 36 okazały sie duzo za ciasne... w Zarze były sliczne
        ale chyba na jakies dziwoloagi, bo ja majac ponad 180 z obcasami ( a bez nich
        177) mialam nogawki jeszce o dobrych 10 zm za długie, w Toboo jakies wory a nie
        sztruksy... starciłam mnostwo czasu i nic:-( generalnie tez jest posucha na
        cieplutkie wełniane spodmnie w czekoladowym kolorze które nie byłyby np. w
        kratke czy jakies naszyte/wyhawtowane kwiatki...
        • Gość: zuzaba Re: sztruksy poszukiwane IP: 213.199.221.* 22.11.04, 10:12
          Widziałam i kupowałam ostatnio sztruksy w solarze, czekoladowe też były.
          Kosztują 180 zł.

I.
      • Gość: Karla Re: sztruksy poszukiwane IP: 193.41.113.* 22.11.04, 13:48
        Mi sie marzyły spodnie w kolorze śliwkowym- sztruksy, lub wełniane i nic,
        nigdzie:( więc zmieniłam zainteresowania na czekoladowe. Tez sie nachodziłam,
        namierzyłam - te z zary kompletna porażka! ostatecznie kupiłam biodrówki z
        cieńszego sztruksu w Tally za 129 pln. może jakość nie jest jakaś powalająca,
        ale przynajmniej idealnie leżą - także po praniu :)
        • mysiam Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:28
          ufff...czyli nie tylko ja taka wybredna jestem...i pecha mam do sztruksow:)no
          cóz będę szukać dalej
          pozdrówka
          • Gość: Karla Re: sztruksy poszukiwane IP: 193.41.113.* 22.11.04, 15:18
            oj nie tylko Ty... powiem Ci szczerze, ze nawet jak juz cos znalazlam to albo
            kosztowalo krocie, albo kiepsko lezalo-wspomniana Zara, w promodzie juz w ogole
            spodni nie mierze, bo rzadkościa jest 34, a nawet jesli juz to sa za duze :(
            OWOCNYCH POSZUKIWAN zycze i pochwal sie jak znajdziesz!!!

p.s. czarne sztruksy kupilam w ubieglym roku w h&mie- nie polecam, bo wygladaj
            dobrze ok. godzine po praniu, potem strasznie sie rozciagaja, wypychaja i wisza
      • to-ja-007 Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:40
        W espricie maja fajne, jakosc tez jest ok, tylko niestety drogie.

• pinkpanther Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:42
          ja kupiłam śliczne ciemnobrązowe w Promodzie ja 200 zł
          • Gość: puma Re: sztruksy poszukiwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:30
            widziałyście może sztruksy w bigstarze? ja widziałam 2 fasony:
            1.poszerzane nogawki, ładny czarny sztruks, bez kieszeni z tyłu, szyte czarnymi
            nićmi
            2.poszerzane nogawki, nizaładny szarawy sztruks, kieszenie z przodu i z tyłu,
            szyte jasnymi nićmi
            a może takie macie, co o nich sądzicie? i jak z jakościa?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka