mysiam 21.11.04, 14:03 kto(jaka firma) proponuje duży wybór spodni sztruksowych? Niekonieczne ,te najdroższe ....szukam czarnych i brązowych(czekoladowych:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilk@ Re: sztruksy poszukiwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:00 Ja wczoraj przeszłam cała krakowska Plaze w poszukiwaniu czekoladow sztruksow i .... dupa blada... i tak - w Reserved byly fajne ale dziewczuyna na forum pisały ze jakosc fatalna, z Cubusa nie chce bo kolezance sie tatalnie rozjechały po pierwszym praniu, w Cotton Clubie były janiutkie, ale co z tego jak z roz. 38 wpadłam a 36 okazały sie duzo za ciasne... w Zarze były sliczne ale chyba na jakies dziwoloagi, bo ja majac ponad 180 z obcasami ( a bez nich 177) mialam nogawki jeszce o dobrych 10 zm za długie, w Toboo jakies wory a nie sztruksy... starciłam mnostwo czasu i nic:-( generalnie tez jest posucha na cieplutkie wełniane spodmnie w czekoladowym kolorze które nie byłyby np. w kratke czy jakies naszyte/wyhawtowane kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: sztruksy poszukiwane IP: 213.199.221.* 22.11.04, 10:12 Widziałam i kupowałam ostatnio sztruksy w solarze, czekoladowe też były. Kosztują 180 zł. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: sztruksy poszukiwane IP: 193.41.113.* 22.11.04, 13:48 Mi sie marzyły spodnie w kolorze śliwkowym- sztruksy, lub wełniane i nic, nigdzie:( więc zmieniłam zainteresowania na czekoladowe. Tez sie nachodziłam, namierzyłam - te z zary kompletna porażka! ostatecznie kupiłam biodrówki z cieńszego sztruksu w Tally za 129 pln. może jakość nie jest jakaś powalająca, ale przynajmniej idealnie leżą - także po praniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:28 ufff...czyli nie tylko ja taka wybredna jestem...i pecha mam do sztruksow:)no cóz będę szukać dalej pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: sztruksy poszukiwane IP: 193.41.113.* 22.11.04, 15:18 oj nie tylko Ty... powiem Ci szczerze, ze nawet jak juz cos znalazlam to albo kosztowalo krocie, albo kiepsko lezalo-wspomniana Zara, w promodzie juz w ogole spodni nie mierze, bo rzadkościa jest 34, a nawet jesli juz to sa za duze :( OWOCNYCH POSZUKIWAN zycze i pochwal sie jak znajdziesz!!! p.s. czarne sztruksy kupilam w ubieglym roku w h&mie- nie polecam, bo wygladaj dobrze ok. godzine po praniu, potem strasznie sie rozciagaja, wypychaja i wisza Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:40 W espricie maja fajne, jakosc tez jest ok, tylko niestety drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sztruksy poszukiwane 22.11.04, 14:42 ja kupiłam śliczne ciemnobrązowe w Promodzie ja 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: sztruksy poszukiwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:30 widziałyście może sztruksy w bigstarze? ja widziałam 2 fasony: 1.poszerzane nogawki, ładny czarny sztruks, bez kieszeni z tyłu, szyte czarnymi nićmi 2.poszerzane nogawki, nizaładny szarawy sztruks, kieszenie z przodu i z tyłu, szyte jasnymi nićmi a może takie macie, co o nich sądzicie? i jak z jakościa? Odpowiedz Link Zgłoś