Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

@:) grzywkiii

IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 17:42
    witam was
    chcialabym glownie usluszec opinie facetow (niestety wiem,ze jest ich tu
    niewielu), wiec pytam was kobietki
    co sadzicie o grzywkach?
    uwazacie,ze sa dziecinne, nudne, schematyczne, a moze dodaja tajemniczosci,
    elegancji, wdzieku?

wszystko o grzywkach > napiszcie tutaj :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aghny_b Re: @:) grzywkiii IP: *.238.103.21.adsl.inetia.pl 06.12.04, 17:53
        i facet i babka mogą miec dylemat o jakie grzywki pytasz?
        krótkich, długich, do brwi, ukośnych, itp. itd. jakich?
        • Gość: madziak Re: @:) grzywkiii IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 17:59
          pytam o wszystkie :)
          oczywiscie wiem,ze grzywke nalezy dobrac do ksztaltu twarzy itp, ale pytam
          ogolnie o to co w grzywkach wam sie podoba / nie podoba

uważasz,ze lepiej wygladaja dlugie grzywki? cieniowane? czy raczej lzejsze
          wersje?
          • b_bb Re: @:) grzywkiii 06.12.04, 18:06
            Wszystko zależy od kształtu twarzy, rodzaju włosów (proste, kręcone, gęste,
            cienkie itp), koloru, długości. Nie da się uogólnić. Ta sama fryzura (i grzywka)
            wygląda rewelacyjnie na jednej dziewczynie, a beznadziejnie u innej.
            • Gość: madziak @:) IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 18:12
              ja zdecydowalam się na grzywke bo daje ona możliwośc urozmaicania wygladu:
              podcinac niestety musze czesto i za kazdym razem wychodzi to inaczej, a moja
              fryzura uzyskuje nowy charakter ... niestety ostatnio fryzjerka ścieła mi ja
              koszmarnie (na szczescie szybko odrasta)
              zastanawiam sie, czy mozna podcinac grzywke samemu .. przyznaje sie,ze raz tak
              zrobilam (wyszlo fajnie) tylko,ze niestety nieodpowiedni sposob strzyzenia
              sprawia chyba,ze niszcza sie koncowi i "strzepia sie", tak mi się wydaje,ale
              nie jestem specjalistka :/
              • Gość: aghny_b Re: @:) IP: *.238.103.21.adsl.inetia.pl 06.12.04, 18:27
                lepiej zmienić fryzjerkę, skoro ostatnio koszmarnie obcięła, niż samemu podcinać:)
          • Gość: aghny_b Re: @:) grzywkiii IP: *.238.103.21.adsl.inetia.pl 06.12.04, 18:21
            zgadzam sie z przedmówczynią, że nie da się tu uogólnić, bo grzywka jest
            elementem jakiejś całości i powinna byc dobierana indywidualnie do osoby...
            może taka uwaga, że te ciężkie, długie grzywki niewielu osobom pasują.
            • Gość: madziak Re: @:) grzywkiii IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 18:28
      • Gość: madziak @:) grzywkiii IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 18:36
        a tu pare przykladow:
        grzywka naszej misss (ten link juz goscila na tym forum)
        to raczej krutka grzyweczka i dosc nieregularnie obcieta, ale moim zdaniem
        sprawila,ze kasia wyglada slodko i interesujaco
        (sa dla porownania fotki kasi bez grzywki)
        1. www.misspolonia.com.pl/mw04_gal1.htm
        a to przyklad ekstrawaganckiej grzywy dla odwaznych
        2. serwisy.gazeta.pl/fix/mod/zoom.jsp?xx=1944966
        a to naprawde gruba grzywa
        szukaj.gazeta.pl/fix/mod/zoom.jsp?xx=1944943
        i na koniec dla kontrstu mala grzywka
        szukaj.gazeta.pl/fix/mod/zoom.jsp?xx=1944943
        nigdzie nie natrafilam na fryzurke podobna do mojej :(
        a ta grzywka moim zdaniem jest za dluga (to koszmar, kiedy wlosy wchodz do oczu!
        serwisy.gazeta.pl/fix/mod/zoom.jsp?xx=1944966
        a co powiecie na to
        szukaj.gazeta.pl/fix/mod/zoom.jsp?xx=2299752
        • Gość: aghny_b Re: @:) grzywkiii IP: *.238.103.21.adsl.inetia.pl 06.12.04, 18:53
          grzywka miski nie podoba mi się i tyle,
          bananowy blond, hmmm ja wiem? na jakis bal przebierańców, może...
          gruba grzywka - bardzo, bardzo!
          małej grzywki nie pokazałaś,
          a co powiecie na to - powiemy że podoba nam sie!
          ;)
          • Gość: madziak Re: @:) grzywkiii IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 20:27
            no tak :)
            przepraszam was> pomieszały mi sie te wszystkie linki :)
      • Gość: marsjanka Re: @:) grzywkiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:47
        Odpowiem na swoim przykładzie :). Od jakiegoś czasu mam wystrzępioną grzywkę do
        brwi i jestem bardzo zadowolona, chociaż wydawało mi się, że przy mojej dosyć
        okrągłej buźce, grzywka będzie wyglądała koszmarnie. Do tej pory, nawet gdy
        miałam króciutkie włosy, nosiłam fryzurę z przedziałkiem, żeby grzywka w żadnym
        wypadku nie zakrywała czoła, a tu okazuje się, że nie taki diabeł straszny :).
        Jednak z długą, prostą i grubą grzywką (taką jakie niedawno były krzykiem mody)
        wyglądałabym fatalnie, więc rzeczywiście wszystko zależy od kształtu twarzy i
        typu urody.
      • Gość: kania Re: @:) grzywkiii IP: *.238.72.177.adsl.inetia.pl 06.12.04, 21:28
        wszystkie panny z grzywkami wygladaja tak samo schematycznie-nudnie.
        ale chodzi mi o proste grzywki ktore nawet z paszkwila sa w stanie zrobic
        kobiete
      • Gość: aga Re: @:) grzywkiii IP: *.zin.lublin.pl 07.12.04, 01:13
        A moze ma ktoras z Was grzywke na cienkich, slabych wlosach?Mi pasowalaby na
        pewno bo mam wysokie czolo i lepiej wygladam jak cokolwiek lezy mi na czole,
        tyle ze boje sie cosik takiego zrobic na tych marnych pieciu wlosach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka