Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Style gwiazd

IP: *.aster.pl 06.01.05, 23:23
    Mam pytanie do Kobiet. Styl ktorej z gwiazd podoba Wam sie najbardziej? Czy
    ktoras ze slynnych kobiet jest dla Was wzorem dobrego stylu lub inspiracja,
    by ubierac sie podobnie? Ktorej z gwiazd przyznalybyscie tytul "Gwiazda
    mody"? A ktora z nich zdecydowanie nie ma gustu?
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: Style gwiazd 06.01.05, 23:28
        ja lubie styl gwiazd lat dawnych - no, najpozniej 1960, potem to juz tylko
        nieustanne imitacje stylow poprzednich i rozne "nawroty" oraz retra - a co do
        gwiazd obecnych, to zadna z nich nie ma specjalnego stylu, ubieraja sie jakby
        wyszly z jednego, choc bardzo drogiego sierocinca i po ciuchach nie odroznie
        zadnej z nich (tak, tak, wiem, one maja stylistow i menadzerow PR ktorzy
        decyduja co i jak nosic, tylko ze wszyscy zawsze decyduja tak samo)
      • Gość: M Re: Style gwiazd IP: *.elk.mm.pl 07.01.05, 11:10
        Autorce wątku chodziło chyba o program "Style gwiazd" na TVNStyle :)Oglądałam
        kilka odcinków,ale dla mnie program jest zbyt laurkowy,tylko niektóre z
        prezentowanych gwiazd (np.Selma Hayek) wyglądają naprawdę nieźle.Program o Cher
        był okropny,chwalono styl takiego silikonowego koszmarona bez gustu(chociaż
        wiem,że gust to bardzo indywidualna sprawa).Laurkowo-landrynkowy był program o
        Rene Zelweger,jest bardzo zgrabna,zadbana,ale nie przesadzajmy,że piękna,twarz
        ma bardzo przeciętną,suknie na gale potrafi/potrafią jej dobrać i
        tyle.Pozdrawiam.
        • Gość: zadra Re: Style gwiazd IP: *.aster.pl 07.01.05, 12:24
          Nie chodzilo mi o sam program, ale o nawiazanie do niego. Bardziej zas o wlasna
          opinie forumowiczek, a takze o gwiazdy rodzimego podworka. Interesuja mnie
          kanony wyznaczane nie przez stylistow, kolorowe pisma albo kreatorow mody, ale
          przez kobiecy gust. Pozdrawiam.
      • oren.ishii Re: Style gwiazd 07.01.05, 12:34
        Z tego co zauważyłam to własńie Renee Zelweger potrafi się ubrać (czytaj: ma
        dobrych stylistów:), tak jak Nicole Kidman i Angelina Jolie. Swojego czasu
        Courtney Love wyglądała fajnie, gdy jeszcze nie miała problemów z prawem,
        nawracała się na dobrą drogę i chodziła w eleganckich, ale i pomysłowych
        sukienkach.
        • Gość: kolorka2 Re: Style gwiazd IP: *.238.117.206.adsl.inetia.pl 07.01.05, 12:53
          a ja się nie oprę, i polecam zerknięcie na zdjęcie agnieszki włodarczyk:

vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1213
          chodzi mi o to drugiej, w czarnej sukience. Może to miała być kreacja
          sylwestrowa, ale dla mnie jakaś wiejska...
      • Gość: hiii Re: Style gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:55
        Nicole Kidman - super
        Marlena Dietrich - powalająca

Katarzyna Skrzynecka - tragiczna
        • Gość: szwaczka Re: Style gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:20
          ble ble ble najlepiej jest krytykować. Zastanówcie sie lepiej czy wasze dzieci
          dostają bułkę z ciepłym mlekiem w szkole bo to im przysługuje gdy w szkole jest
          jakaś tam temperatura. Zastanówcie sie również jakie wartości duchowe tworzycie
          przez swoje paplanie. Do przemyślenia...
          • Gość: hiii Re: Style gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:40

1. nie mam dzieci
            2. czemu na forum moda mam tworzyć wartości duchowe?
            • Gość: hiii Re: Style gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:41
              3. czemu napisałaś ten post akurat w tym wątku? bo nie bardzo widzę jego
              wyjątkowość (pod względem zarzutów, jakie formułujesz)
              • Gość: hiii Re: Style gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:45
                przeczytałam kilka Twoich wpisów (ten był pierwszy)- ok: konwencja, rozumiem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka