Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

promode-Kraków

13.01.05, 15:01
    W sobotę wybieram się na zakupy do Krakowa.... w związku z tym mam pytanko -
    Czy w Krakowie w Pormode jest już wszystko przebrane ( rozmian 38)??? W
    katowicach niestety tak - nie wiem czy zaglądać , czy od razu jechać do
    Plazy - Dzięki za info. A czy jest cos ciekawego w Galerii Centrum?
    Obserwuj wątek
      • Gość: eli Re: promode-Kraków IP: *.blich.krakow.pl 13.01.05, 16:13
        W Promod na Grodzkiej nic juz prawie nie ma w Galerii Centrum rowniez.Ale to
        moja opinia ty moze cos znajdziesz dla siebie.eli
        • pinkpanther Re: promode-Kraków 13.01.05, 19:06
          przecież Promod jest na Floriańskiej!
          • lucy215 Re: promode-Kraków 13.01.05, 19:54
            dokładnie :) jeszcze w zeszłą sobotę były rozmiary 38,40 ale teraz- wątpię.
            • Gość: eli Re: promode-Kraków IP: *.blich.krakow.pl 14.01.05, 08:32
              sorry myslalam o florianskiej a napisalam ze na grodzkiej.bylam przedwczoraj
              rozm 36 nie ma nic specjalnego.wszystko przebrane.eli
              • pinkpanther Re: promode-Kraków 14.01.05, 11:58
                buuuuuuuuu ja mam 36 i właśnie idę na zakupy. Wyprawa do Plazy dwa dni temu
                zakończyła się zakupem wyłącznie jednego swetra i muszę, muszę coś dzisiaj
                kupić!!!
                • Gość: eli do pinkpanther IP: *.blich.krakow.pl 14.01.05, 12:39
                  kurde a ja mialam zamiar wybrac sie do plazy na jakies wyprzedaze.Bylas w ZARZE?
                  Benettonie?tam duzo rozm 36.eli
                  • pinkpanther Re: do pinkpanther 15.01.05, 13:36
                    w zarze szukałam spodni i nic nie znalazłam. W Benettonie drogo jak zwykle.
                    za to wczoraj upolowałam dwie pary eleganckich spodni w Vero za 80 zł każda!
                    W Promodzie nie miałam siły nic przymierzać, więc tylko kupiłam torebkę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka