Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Weronika Rosatii??

19.01.05, 22:04
    Co o niej myslicie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: Weronika Rosatii?? IP: 195.117.90.* 19.01.05, 22:08
        no co, następna durna bździągwa, którą rodzicielstwo na siłę wpycha w wielki
        świat. Podobnie do curuś
        • carolina22 Re: Weronika Rosatii?? 19.01.05, 22:17
          ano.curus bachledy jakos bardziej do mnie przemawia.ta tutaj to juz w ogole
          natapirowany cudak.i maksiu kolanko obok.jesooooo.
      • kadlubek07 Re: Weronika Rosatii?? 19.01.05, 22:56
        Słyszałam, że to najlepsza partia w Warszawie....hmmm....
        najbardziej podoba mi sie w tej reklamie szamponu...odniosłam wrazenie, ze ma pewien problem ze słowem "aminokwasy"...:P
      • Gość: aghny_b Re: Weronika Rosatii?? IP: *.238.100.1.adsl.inetia.pl 19.01.05, 23:02
        ano myśle, że ładne dziewcze i tyle!
      • kochanica-francuza wisi mi n/t 19.01.05, 23:03
      • tralalumpek nie znam/nt 19.01.05, 23:15

• Gość: dobry humorek Re: nie znam/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:20
          to ona ;-)
          www.filmweb.pl/Weronika,Rosati,filmografia,Person,id=140801
          • tralalumpek Re: nie znam/nt 19.01.05, 23:22
            a co ona ma byc?
          • kochanica-francuza dziękuję za link,ale nadal mi wisi n/t 19.01.05, 23:22
            Gość portalu: dobry humorek napisał(a):

> to ona ;-)
            > www.filmweb.pl/Weronika,Rosati,filmografia,Person,id=140801
            • Gość: dobry humorek Re: dziękuję za link,ale nadal mi wisi n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:25
              nie ma za co;-)to był link dla tralalumpka;-)
      • tropicielka Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 08:59
        Dzieci sławnych rodziców już z zasady mnie denerwują - a jeszcze bardziej
        opowieści, że np rodzice byli przeciwni karierze i nic nie wiedzieli he he
        Ale nie powiem, że jest brzydka - bo jest ładna i to bardzo ( chociaż ma
        dopiero 20 lat - za pięć lat może być róznie) - tak samo jak bracia Cugowscy
        mają talent ;-)
      • colleen_1 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 09:16
        A wg mnie jakas pieknosc z niej nie jest - jest bardzo podobna do ojca, ma
        jakas dziwna szczeke. Chociaz na niektorych zdjeciach faktycznie wyglada
        ladnie. Na tym na filmwebie mi sie nie podoba. Widzialam kiedys pare innych
        fotek i takze nie zrobily na mnie wrazenia.

A jesli nie o wyglad chodzi to nie moge sie wypowiedziec bo nie widzialam jej w
        zadnym filmie.
      • Gość: jasna_79 Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:35
        Panna Weroniczka to córunia swojej mamuni i pieszczoszka swojego tatunia. I nic
        więcej, przynajmniej aktorsko.

A Bracia Cugowscy wręcz przeciwnie - ja ich talent oceniam bardzo wysoko, ten
        blondyn dobrze gra a brunet śpiewa.
        • Gość: weronika brunet Cugowski IP: 82.160.57.* 20.01.05, 09:38
          brunet Cugowski ma rewelacyjny głos na miarę głosu swojego taty (Krzysztofa
          Cugowskiego z Budki Suflera). A Weronika Rosati mi się nie podoba, poza tym
          straszna z niej "ciotka klotka" - tapeta na twarzy, solarka na maksa,
          postarzające ciuchy i fryzury.
          • konim691 Re: brunet Cugowski 20.01.05, 09:55
            Co do Weroniki,to jak dla mnie ma nietypowa urode poza tą natapirowana
            fryzura,ktora ja troche postarza;)A Cugowski brunet no po prostu mmmmmmmmm i z
            głosu i z oczek;) papapa
          • Gość: Piotrus C Re: brunet Cugowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 12:53
            brunet Cugowski to moj a dokladnie mojej babci sasiad Piotruś :-) ale nie
            zdadze gdzie mieszkaja no moze ciutke bliziutko Lublina... :-)
            musialam sie pochawlic ;-)
            • konim691 Re: brunet Cugowski 20.01.05, 17:27
              To może by mnie babcia na herbatkę zaprosiła?;))))pozdr!:)
      • pocahontass Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 09:51
        Ładna dziewczyna, ale niepotrzebnie się postarza fryzurą, makijażem itd.
        Wygląda na 8-10 lat więcej niż ma w rzeczywistości...
      • Gość: ekler Re: Weronika Rosatii?? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 20.01.05, 10:36
        z warsztatem aktorskim kiepsko,a i z urody nie podoba mi sie,zwlaszcza jak ma
        upiete wlosy.tyle ze ja ja odbieram jako osobe,ktora sama chce kariery,a nie
        dlatego,ze ja rodzice dla niej wymyslili.
      • Gość: tomasz Re: Weronika Rosatii?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 12:12
        a jak dl amnie to ona jest super laska ale ostatnio ja widzialem w reklamie
        szamponu i sie troche rozczarowalem bo jak dl amnie to ona ma wasy
        • Gość: julita30 Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:54
          Widzialam ostatnio jej zdjęcie w prostej fryzurze-i wyglądała suuuper.Pozatym
          zgadzam się ze wygląda jak ciotka klotka-postarza sie makijazem i fryzyrą
          wyfiokowana.
      • parapluie Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 15:16
        z klanu Rosatich najbardziej odpowiada mi tata Weroniki,generalnie jeśli
        pojawia aie w telewizji to naprawde mądrze gada.A co do córci-dorobek filmowy
        rzeczywiście powalający;))))
      • daria00 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 15:42
        Tak macie racje tez uważam ze włosy tapirowane, solarium postarza ją o kilka
        lat!! nie widziałam tej reklamy o ktotej mowicie:(!! W M jak miósc mozna
        spotkac weronike jako Anię, podoba mi sie jej głos i styl ubierania:)
        co o tym sądzicie??
        • konim691 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 17:35
          daria00 napisała:

W M jak miósc mozna
          > spotkac weronike jako Anię, podoba mi sie jej głos i styl ubierania:)

No z tym stylem to nei bardzo jak dla mnie...a ta marynara z wczoraj to chyba
          troche za duza byla..od ciotki pewnei pozyczyla:)))
          • Gość: selena Re: Weronika Rosatii?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.01.05, 18:06
            nie jest ani wysoka ani bardzo zgrabna,nie ma w niej nic nadzwyczajnego[ani
            jakis biust super,nogi czy piekna twarz].
            jest zadbana,mila dla oka.tyle.
            co do warsztatu aktorskiego-nie wiem.wydaje mi sie ze nie jest tragiczna.
            a co do coreczek tatusiow czy synusiow mamus -i tak zycie weryfikuje
            wszystko.mozna na chama kogos lansowac a jak jest cienki w te klocki to i tak
            ludzie tego nie kupia.i co to za satysfakcja?
            • Gość: ewa Re: Weronika Rosatii?? eeeeetam IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.01.05, 23:00
              Mi sie tylko Nicole Kidman podoba
              www.absolutely.net/nkidman/
      • lucky5511 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 19:57
        jak dla mnie wygląda staro ma dopiero 21 lat a wygląda na 30 za dużo makijażu
        straszna fryzura a poza tym nic nie osiąga sama tylko działa jej nazwisko i
        pewnie jest strasznym snobem i rozkapryszonym dzieciakiem!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tyle Re: Weronika Rosatii?? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 20.01.05, 20:12
        Weronika Rosatii..?
        To styl, sklep, firma, tendencja w modzie, bo nie rozumiem?:)

• miska_malcova Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 20:35
          zwisa mi ona i powiewa
      • Gość: magda Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:38
        Ładna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka