Gość: Richelieu* Re: Weronika Rosatii?? IP: 195.117.90.* 19.01.05, 22:08 no co, następna durna bździągwa, którą rodzicielstwo na siłę wpycha w wielki świat. Podobnie do curuś Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: Weronika Rosatii?? 19.01.05, 22:17 ano.curus bachledy jakos bardziej do mnie przemawia.ta tutaj to juz w ogole natapirowany cudak.i maksiu kolanko obok.jesooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: Weronika Rosatii?? 19.01.05, 22:56 Słyszałam, że to najlepsza partia w Warszawie....hmmm.... najbardziej podoba mi sie w tej reklamie szamponu...odniosłam wrazenie, ze ma pewien problem ze słowem "aminokwasy"...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: Weronika Rosatii?? IP: *.238.100.1.adsl.inetia.pl 19.01.05, 23:02 ano myśle, że ładne dziewcze i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: nie znam/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:20 to ona ;-) www.filmweb.pl/Weronika,Rosati,filmografia,Person,id=140801 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza dziękuję za link,ale nadal mi wisi n/t 19.01.05, 23:22 Gość portalu: dobry humorek napisał(a): > to ona ;-) > www.filmweb.pl/Weronika,Rosati,filmografia,Person,id=140801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: dziękuję za link,ale nadal mi wisi n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:25 nie ma za co;-)to był link dla tralalumpka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 08:59 Dzieci sławnych rodziców już z zasady mnie denerwują - a jeszcze bardziej opowieści, że np rodzice byli przeciwni karierze i nic nie wiedzieli he he Ale nie powiem, że jest brzydka - bo jest ładna i to bardzo ( chociaż ma dopiero 20 lat - za pięć lat może być róznie) - tak samo jak bracia Cugowscy mają talent ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 09:16 A wg mnie jakas pieknosc z niej nie jest - jest bardzo podobna do ojca, ma jakas dziwna szczeke. Chociaz na niektorych zdjeciach faktycznie wyglada ladnie. Na tym na filmwebie mi sie nie podoba. Widzialam kiedys pare innych fotek i takze nie zrobily na mnie wrazenia. A jesli nie o wyglad chodzi to nie moge sie wypowiedziec bo nie widzialam jej w zadnym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:35 Panna Weroniczka to córunia swojej mamuni i pieszczoszka swojego tatunia. I nic więcej, przynajmniej aktorsko. A Bracia Cugowscy wręcz przeciwnie - ja ich talent oceniam bardzo wysoko, ten blondyn dobrze gra a brunet śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika brunet Cugowski IP: 82.160.57.* 20.01.05, 09:38 brunet Cugowski ma rewelacyjny głos na miarę głosu swojego taty (Krzysztofa Cugowskiego z Budki Suflera). A Weronika Rosati mi się nie podoba, poza tym straszna z niej "ciotka klotka" - tapeta na twarzy, solarka na maksa, postarzające ciuchy i fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: brunet Cugowski 20.01.05, 09:55 Co do Weroniki,to jak dla mnie ma nietypowa urode poza tą natapirowana fryzura,ktora ja troche postarza;)A Cugowski brunet no po prostu mmmmmmmmm i z głosu i z oczek;) papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus C Re: brunet Cugowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 12:53 brunet Cugowski to moj a dokladnie mojej babci sasiad Piotruś :-) ale nie zdadze gdzie mieszkaja no moze ciutke bliziutko Lublina... :-) musialam sie pochawlic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: brunet Cugowski 20.01.05, 17:27 To może by mnie babcia na herbatkę zaprosiła?;))))pozdr!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 09:51 Ładna dziewczyna, ale niepotrzebnie się postarza fryzurą, makijażem itd. Wygląda na 8-10 lat więcej niż ma w rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Weronika Rosatii?? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 20.01.05, 10:36 z warsztatem aktorskim kiepsko,a i z urody nie podoba mi sie,zwlaszcza jak ma upiete wlosy.tyle ze ja ja odbieram jako osobe,ktora sama chce kariery,a nie dlatego,ze ja rodzice dla niej wymyslili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Weronika Rosatii?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 12:12 a jak dl amnie to ona jest super laska ale ostatnio ja widzialem w reklamie szamponu i sie troche rozczarowalem bo jak dl amnie to ona ma wasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:54 Widzialam ostatnio jej zdjęcie w prostej fryzurze-i wyglądała suuuper.Pozatym zgadzam się ze wygląda jak ciotka klotka-postarza sie makijazem i fryzyrą wyfiokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
parapluie Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 15:16 z klanu Rosatich najbardziej odpowiada mi tata Weroniki,generalnie jeśli pojawia aie w telewizji to naprawde mądrze gada.A co do córci-dorobek filmowy rzeczywiście powalający;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daria00 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 15:42 Tak macie racje tez uważam ze włosy tapirowane, solarium postarza ją o kilka lat!! nie widziałam tej reklamy o ktotej mowicie:(!! W M jak miósc mozna spotkac weronike jako Anię, podoba mi sie jej głos i styl ubierania:) co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 17:35 daria00 napisała: W M jak miósc mozna > spotkac weronike jako Anię, podoba mi sie jej głos i styl ubierania:) No z tym stylem to nei bardzo jak dla mnie...a ta marynara z wczoraj to chyba troche za duza byla..od ciotki pewnei pozyczyla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Weronika Rosatii?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.01.05, 18:06 nie jest ani wysoka ani bardzo zgrabna,nie ma w niej nic nadzwyczajnego[ani jakis biust super,nogi czy piekna twarz]. jest zadbana,mila dla oka.tyle. co do warsztatu aktorskiego-nie wiem.wydaje mi sie ze nie jest tragiczna. a co do coreczek tatusiow czy synusiow mamus -i tak zycie weryfikuje wszystko.mozna na chama kogos lansowac a jak jest cienki w te klocki to i tak ludzie tego nie kupia.i co to za satysfakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Weronika Rosatii?? eeeeetam IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.01.05, 23:00 Mi sie tylko Nicole Kidman podoba www.absolutely.net/nkidman/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucky5511 Re: Weronika Rosatii?? 20.01.05, 19:57 jak dla mnie wygląda staro ma dopiero 21 lat a wygląda na 30 za dużo makijażu straszna fryzura a poza tym nic nie osiąga sama tylko działa jej nazwisko i pewnie jest strasznym snobem i rozkapryszonym dzieciakiem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Weronika Rosatii?? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 20.01.05, 20:12 Weronika Rosatii..? To styl, sklep, firma, tendencja w modzie, bo nie rozumiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Weronika Rosatii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:38 Ładna Odpowiedz Link Zgłoś