Gość: olalalalal IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 22.01.05, 18:27 Mam pytanko, czy któras z was wybielała sobie moze zeby za pomocą tych pasków reklamowanych w telewizji? Czy one coś dają, a jezeli tak to które są najlepsze?Z góry dzieki za odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adeladeotero Re: Wybielanie zebów 22.01.05, 18:50 Powiem szczerze, mnie nic nie daly a stosowalam Colgate'a. Lepsze jest wybielanie u dentysty, ale pamietaj, |e czeste wybielanie moze oslabiac szkliwo, wiec najpierw wybiel a potem zaraz lakieruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Wybielanie zebów IP: *.chello.pl 22.01.05, 21:21 Ja uzywalam colgate żel, ale wersję night, więc silniejszą i jestem bardzo zadowolona za kilka miesięcy znowu sobie kupię, na allegro są do dostania za jakies 39 zl (ta wersja na noc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkk Re: Wybielanie zebów IP: *.chello.pl 23.01.05, 22:02 uzywalam aguafresh a pol roku temu whtie strpies. Jestem bardzo zadowolona. Te pierwsze uzywalam 3 tyg i dosc szybko daly mi niezly efekt. Poza tym wybielaja zeby rowno. Polecam, po pol roku uzywam je znowu, ale to chyba tylko dlatego, ze boje sie ze efekt minie Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Wybielanie zebów 23.01.05, 22:08 niestety to prawda, wybielanie nie jest stale, tzw laserowe takze trzeba powtarzac. jest opinia, ze wybielanie lampa daje mniej trwaly efekt niz te z rynienka pod nadzorem lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowe_domki Re: Wybielanie zebów 23.01.05, 23:14 ale uważajcie ponieważ wybielacze niszczą szkliwo i łątwiej o ubytki, zęby myjcie zwykłą pastą, nie wybielającą... bo się kiełki wam posypią szybciutko! Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Wybielanie zebów 23.01.05, 23:21 cos za cos, wybielanie to taka osteoporoza (dosc niedokladne porownanie) Odpowiedz Link Zgłoś