Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto??

30.01.05, 14:57
    Choruje na turkusowe kozaki- zamszowe dodam ( wiosna za pasem-a turkus na
    topie bedzie znow). I tak sobie myslę- jesli chodzi o to do czego-to nie mam
    z tym wogole problemu-jeansy, spodniczki, itp., itd. Ale!! Przeciez ja je raz
    założe i cos?? I czarne??? Tak sie obawiam jak to z nimi bedzie-potradzcie
    dziewczyny=czy warto wydawac 200pln- na kilka zalozen?? A moze macie jakis
    cudowny sposob na nie brudzenie ;) -chyba nierealne- NA czyszczenie. I
    poradxcie czy wziełybyscie na moim miejscu :)
    THX-Pozdrawiam :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: cherry Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: 62.111.139.* 30.01.05, 15:22
        a gdzie takie fajne znalazlas??:)
        • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 15:42
          Ale czy warto-hehe- wŁodzi w sklepie z obuwiem:)) Kupiłybyscie or not?!!
          • Gość: ewa Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 30.01.05, 15:45
            penie ze nie. wyrzucone pieniadze.
            odloz do skarbonki na fajne wakacje
            • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 16:04
              Do wakacji jeszcze daleko ;P zdarze odłozyc- a oryginalne buty to tez faja
              sprawa:) Ehh, czy ja musze byc taka praktyczna??
              • Gość: ewa Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 30.01.05, 16:14
                wcale nie musisz byc praktyczna ale:
                1/ te turkusowe kozaki nie nadaja sie
                na polska zime
                2/ na wiosne owszem do sukienek beda modne, ale
                ten turkusowy kolor bedzie cie wiazal
                wobec tego kup, ale w kolorze naturalnym skory-
                *beda do wszystkiego i takie sa najmodniejsze
                acha no i zaczniej wreszcie dobrze spac!
                • Gość: Bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 16:28
                  Al wiesz- ja juz raczej mysle o wiosnie a nie o zimie-bo mam kozaki-a te maja
                  byc na impreze i juz na wiosne. Nie uwazam turkus za " wiazacy" pasuje do
                  jeansów, ten kolor dobrze łaczy sie z brazem.Ale mnie głownie rochodzi sie o
                  czyszczenie-czyli czy raz nie zaloze i koniec bo to jednak zamsz i jasny-
                  cholendziu;(
      • Gość: hiii Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:45
        pewnie, że kup! inaczej będziesz sobie wyrzucać, że tego nie zrobiłaś (ja
        przynajmniej zawsze "tak mam"). Zapytaj w sklepie o dobre środki do czyszczenia
        tych butów, jakiś impregnat etc.
        pozdr:)
      • zettrzy Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 18:10
        kup jak najbardziej. Nawet pare zalozen jest wiecej warte niz poczucie
        pozbawienia jakie bedziesz miala jak sobie odmowisz. Kup wlasnie takie odlotowe,
        niepraktyczne, na hece i dla jaj, bo to jest najlepsza kategoria ciuchow.
        Nic nie trwa wiecznie oprocz egipskich piramid, wiec nawet jesli zniszcza sie
        lub zabrudza - normalka, nie mecz sie takimi dywagacjami.
        Jest zreszta spraj ktory ma zabezpieczac zamsz przed woda i brudem, popytaj u
        szewcow.
        • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 20:13
          Własnie weszłam tu aby napisac,ze podjelam decyzje. I jeszcze miło sie
          zdziwilam. No yacha-doszłam do wniosku, ze raz sie zyje- bede sie zajebiscie
          czuc, bede oryginalna -i hope ( patrze- a w sezonie na imprezie 50 lasek w
          takich samych butach ;] )- i jesli nie bede chodzila po mokrym- tylko na mroz
          bez sniegu tudziez wiosne-nie bedzie zle. Pozdrawiam- i jutro lece po moje
          odjazdowe szpile :D
          • zettrzy Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 20:14
            that's the attitude
            • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 30.01.05, 20:34
              He,he-grunt to pozytywne nastawienie ;D
      • winogroneczka bianco? 30.01.05, 22:35
        czy widzialas je w bianco? mi sie strasznie podobaly ale nie mieli rozmiaru :(
        kupuj smialo- sa boskie!
        • bezsenna Re: bianco? 31.01.05, 16:23
          OO matko,zebys mnie zabiła-to nie powiem jak nazywa sie ten sklep, bo wyjatkowo
          nigdy na to nie zwrocilam uwagi :P Dobre,co?? Teraz sie na tym złapałam-hihi...
      • Gość: ada Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.cable.mindspring.com 01.02.05, 01:09
        Mam dwie pary ,nosze dwa lata ,jedne przemakaja ,drogie nie , zalerzy od zamszu
        i od podszewki.Piore obie pary w wodzie z plynem ,szczoteczke ,nie nieszcza sie .
        Stawiam w cieplym miejscu aby szybko wyschly ,ale zamsz nie moze dotykac
        ,cieplej powierzchni bo beda w tym miejscu plamy.
        Wystarczy dokupic szalik ,rekawiczki i czapke w tym samym kolorze ,a jak zrobi
        sie cieplej torebke i wszystko do wszystkiego pasuje.
      • Gość: kinia Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:28
        kup, inaczej pieniądze wydasz na glupoty typu: kremy, tusz do rzęs czy jakaś
        bluzeczka - prznajmniej ja tak robie, pożaluje sobie na cos (albo moj
        facet "doradzi" mi zeby nie kupowala), a potem wydam tą kase na cos innego i
        zaluje.
        kups jesliw tej chwili cie na to stac i czujesz ze one po prostu w tym sklepie
        leża i tesnkią za tobą i nie mogą sie doczekać dnia w którym przyjdziesz zeby
        je zabrac!
        • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 01.02.05, 19:35
          Beda, beda- jesli chodzi o aspekt koloru-to luz-akurat tego sie nie obawiam:)
          Dwa to akurat moj Pan mi kupuje je, wiec kasa tez nie wchodzi w gre;) Tylko
          bałam sie z czyszczeniem- ale biore dziewczyny , biore-sa moje:D
          • bezsenna Re: Turkusowe kozaki-zamsz-choruje-czy warto?? 12.02.05, 11:16
            No i pojechałam kupić i wiecie co sie okazało!!! Moje wymarzone kozaki maja haft
            ::((( Ble... I tyle tej podniety... Jakbym nisoła kozaki z hatem to obawiam ,że
            mogłabym sie na nie shaftować, więc odpuściłam- ehh- muszę znaleźć podobne lecz
            bez haftu :(
      • Gość: adela Czyszczenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:08
        Zamszowe kozaczki czyszczę specjalną gumową szczoteczką do zamszu, zakupiona w
        deichmanie :D, choć niektórzy sądzą, że chałowy sklep, to szczotki do zamszu
        polecam. po za tym radze zakupić płyn pielęgnująco-impregnujący do zamszu,
        który zapobiegnie przemakaniu butów.
        • bezsenna Re: Czyszczenie 12.02.05, 18:43
          Coz z tego jak mam ta szczoteczke- a kozaki nie:P bo okazaly sie wiejskie:D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka