Gość: Zoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 06:25 Słuchajcie, żeby ładnie wyglądać czasem zwłaszcza przed latem trzeba trochę ze sobą powalczyć. Kto ma super sprawdzoną dietę cud! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliza Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.ct.com.pl 01.02.05, 10:47 Nie jestem zwolenniczka diet. Nie jem po 19 (wyjątek to imprezy), pije duzo wody mineralnej, do tego cwiczenia i ruch. Duzo jezdze na rowerze, chodze na aquaaerobic i jezdze na quadach a podczas takich rajdów pracuja wszystkie miesnie. I to mi wystarczy nie musze liczyc sobie kalorii ani odmawiac czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 11:03 a widział juz ktos jakies zwiastuny lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewcz19 Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.pl / 83.17.19.* 01.02.05, 11:35 u mnie już kaczeńce zakwitły :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.eranet.pl 01.02.05, 17:30 Jestem po raz pierwszy w zyciu na diecie, która trwa 13 dni (jeszcze 3 do końca...). Schudłam 4 kg i jestem strasznie zadowolona. Moim zdaniem jest dobrze opracowana - przesyłam na prive. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jusust Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 21:15 Bry:) Pocahontas mozna prosic o takowa dietke:) Bardzo by mi sie przydala:) Z gory dziekuje jak malo ktory:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 19:52 a możesz mi przesłac na maila tiberina@gazeta.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danjan5@WP.PL Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 08.02.05, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annhor@o2.pl Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.02.05, 10:37 proszę o dietę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 14:24 poprosze o dietke jeski to nie problem anja72@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 212.244.107.* 15.02.05, 15:36 hej pszeslij m i te diete bo ja probuje ztym odhudzaniem anic m i nie idzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
neferatti Re: sprawdzona dieta przed latem 15.02.05, 16:23 A wpiszcie sobie w wyszukiwarke "kopenhaska" i dieta cud gotowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.mlyniec.gda.pl 15.02.05, 22:04 przeslesz mi plosze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.mlyniec.gda.pl 15.02.05, 22:07 ;)ja tyz poplosze grubasek1@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 16.02.05, 16:56 nie mogę Ci wysłać - poczta zwraca komunikat o błędzie. Sprawdź czy podałaś prawidłowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 62.189.121.* 16.02.05, 14:47 czy ja tez moglabym porosic o diete? doloreska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 17:32 A - no więc nie wysyłam na prive bo nie jesteś zalogowana... Jak chcesz tą dietę to napisz do mnie. pa Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 18:01 za to mnie możesz przesłać - będę wdzięczna! Nie mam samozaparcia do diet, ale jeśli dobra to chętnie wypróbuję przed latem :) Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
martini7 Re: sprawdzona dieta przed latem 17.02.05, 01:05 posłuchajcie mnie wszelkie stworzonka na "diecie"-NIE MA DIETY CUD. dieta to nie chwilowa rezygnacja z łakomstwa, lecz zmiana sposobu żywienia na dobre (chyba że zależy wam na efekcie jo-jo). odpowiedzcie mi na pytanie:"co wam szkodzi zrezygnować z tłuszczy,ciach przed telewizorem,mięsiwa i samochodu?"wiecie jaka jest najlepsza dieta?-warzywa,owoce,chudy nabiał i więcej się ruszać pod byle pretekstem. to jednoczesnie dużo i mało;na efekty trzeba czekać, lecz nie macie efektu jo-jo;jak zjecie więcej, to następnego dnia więcej poćwiczcie...wypróbowałąm i od 3 lat nie tylko schudłam,lecz nie muszę ani liczyć kalorii,ani bez opamiętania ćwiczyć...wystarczy,że ruszam się ile mogę(np. wysiadam kilka przystanków wcześniej itp.), jestem wegetarianką- wliczając w to mleko,kefiry itp.- i jakoś ta waga jest taka jaka jest, czyli jestem szczupła...podobam się sobie, mojemu facetowi i jest oki! Odpowiedz Link Zgłoś
aaannn Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 18:47 ehhh jesli moglabys wyslac mi te diete bylabym wdzieczna:) chetnie napisalabym do Ciebie na poczte ale caly czas cos mi sie pieprzy i nie moge :/ wielkie dzieki pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:54 co najmniej 2 razy w tygodniu min 30 minut aerobów (rowerek, cross trainer, bieżnia) *przed śnadaniem*, lekka dieta, dużo wody mineralnej, sauna, basen ewentualnie jakies tabletki typu fat burner/fat transporter Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 10:58 Wysłałam wszystkim chętnym - mam nadzieję, że dostaliście bo miałam problemy przy wysyłaniu. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki. Dajcie znać jakie są efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 12:05 Czy ja takze moge prosić o ta dietke? z góry dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaannn Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 20:19 wiekie dzieki dostalam :) teraz tylko wystarczy sie dotosowac.... tez nie lubie kawy wiec pewnie rowniez zastopie ja herbata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 20:24 Dieta doszła. Bardzo dziekuję! Teraz tylko muszę znaleźć 13 dni kiedy będzie możliwe przeprowadzenie dietki, bo niestety rzadko mam możliwość zjedzenia/przygotowania lunchu w domu :( Wierzę jednak, że jakoś się uda. Na szczęście do lata daleko :p Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 22:50 Analizuję tę dietę na spokojnie i mam jeszcze pytania: bardzo ściśle jej przestrzegałaś? Bo niektóre posiłki wydają mi się straaaasznie ogromne. Nie wiem też jak dam radę bez choćby jogurtu na śniadanko :( Ile dokładnie schudłaś po 13 dniach i z jakiej wagi wyjściowej? Mnie 3kg zadowoliłyby w pełni, bo dokładnie tyle potrzebuję zgubić żeby mieć "moją" wagę a nie chcę wyglądać jak anorektyczka. Martwi mnie tez ten kurczak bo nie lubię, ale za to pocieszające są brokuły. Kusi mnie zeby zacząć od zaraz :p Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 10:24 Cześć! nie przestrzegałam jej aż tak bardzo ściśle tzn. np. tam gdzie jest planowany cały kurczak to po prostu jadłam go tyle ile mogłam, nic na siłę. I nie gotowałam dosłownie całego tylko kupowałam kilka udek i to jadłam do oporu. Jeżeli chodzi o śniadanie to byłam twarda, ale mój mąż, z którym robiłam tę dietę, musi tak jak Ty, rano coś zjeść, więc jadł 2 kromki chleba z ziarnami - schudł tez ok 4-5 kg więc myślę, że też możesz coś niewielkiego przegyźć :) Mam 175 cm wzrostu i ważyłam 65 kg - schudłam 4 kilo - hura! Wprawdzie dopiero jutro kończę, ale pewnie tak już zostanie. Może zamiast kurczaka gotuj indyka? chyba, że też nie lubisz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 16:41 dzieki za odpowiedź. Indyk chyba lepszy od kurczaka, choć ja ogólnie mam awersję do drobiu i w ogóle większości mięsa, ale 13 dni przeżyję tak na próbę :)Rano zapodam sobie sucharek lub pieczywo chrupkie i też będzie dobrze. Może zacznę w przyszłym tygodniu. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ssusann Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 15:09 Witam! Czy i ja moge prosić o tę dietke? Pozdrawiam serdecznie:-) S. Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: sprawdzona dieta przed latem 08.02.05, 23:01 ja także, jeśli masz jeszcze siłe wysyłać poprosze:) inga_iga@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midi Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.trzebiez.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 19:02 ja też bardzo prosze o te diete Pocahontas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliskaaa@op.pl Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 212.244.107.* 15.02.05, 16:02 prosze o dietke na adres eliskaaa@op.pl zgory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 148.177.9.* 15.02.05, 16:22 ja tez bardzo poprosze o dietke lulejka@hotmail.com i z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotka Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 212.244.66.* 17.02.05, 13:55 czesc jak mozesz to wyslij mi ta dietke katarzyna-switala@wp.pl DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: sprawdzona dieta przed latem 01.02.05, 19:09 Dietę mam taką, że nie jem słodyczy ani przegryzajek w stylu chipsów czy paluszków. Wyjątek robię tylko na nartach - wtedy jem czekoladę albo batoniki energetyczne. Staram się nie jeść pieczywa - czasem tylko jakieś z ziarnami. No i dwa razy w tygodniu chodzę na aerobic, ale to raczej dla kondycji i wydolności, niż dla odchudzania. Mam 170 cm i ważę 53 kg. Nie odczuwam potrzeby schudnięcia, moja dieta jest raczej próbą zachowania status quo Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 12:33 papryczka - jestesmy identyczne (173/53 ;) tylko ja nie "nartuje". a co do diety-starac sie nie jesc po 18-19, unikac słodyczy i duzo ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka AQUAaerobic!!! 03.02.05, 12:56 Żadne diety cud nie istnieją, tylko i wyłącznie przyzwyczajenia żywieniowe oraz przede wszystkim ruch! Ok, można schudnac 4 kg w tyg. jedząc papier i popijając go wodą, ale gwarantuję Ci, że szybciutko wrócisz do swojej wagi +/- parę kg więcej niż wyjściowo. Po cholerę się katować, skoro wystarczy jeść rozsądnie:-) Zapisz się najlepiej na jakieś zajęcia - ja gorąco polecam aquaaerobic, jest fantastyczny, a figura wyrzeźbiona w wodzie rownież niczego sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 22:12 Dla mnie najlepszą dietą jest rower. Nie wyobrażam sobie ograniczeń w jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
natim Re: sprawdzona dieta przed latem 03.02.05, 23:05 Stosowałam dietę szwedzką (na przemianę materii). Schudłam 4,5kg. Pocahontass czy to jest ta sama dieta, którą Ty stosowałaś? Ona też trwa 13 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 09:55 Pacahontass, coś mi się zdaje, że piszesz tu o diecie kopenhaskiej :) Ja też ją stosowałam z moim M. Ja schudlłam 4 kg, on 6 kg. Ale stosowaliśmy są b. rygorystycznie. Czasami zamienialiśmy lunch z kolacją, ale tylko tego samego dnia. Poza tym co do kurczaka, to nigdy nie zjadłam calego, tylko gotowane (w rosole) piersi z kurczaka. Takie gotowane w rosole, są dużo lepsze niż z grilla. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 10:31 do czarodziejki1: tak dokładnie :) Co do kurczaka to robiłam tak samo jak Ty. Powiedz, dawno robiłaś tę dietę? Udało Ci się utrzymać wagę? Oczywiście cały czas będę dbać o linię, chodzę też na siłownię i na basen, więc mam nadzieję, że za parę m-cy na plaży będę laska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 10:14 To jest dieta kopenhaska, czyli duńska, ale to pewnie ta sama z tego co piszesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 11:44 Dietę tę przeprowadziłam dwa razy: w lipcu i w sierpniu ubr. Tak jak pisałam ja schudłam w sumie 4 kg, a mój M. aż 6 kg, ale on był na tej diecie tylko w siepniu. Wagę trzymałam do września. Oczywiście zmieniłam tryb odżywiania. Po prostu uważałam na to co jem, ale bez przesady. We wrześniu pojechaliśmy na 2- tygodniowy urlop za granicę z AL. Myślałam, że całą dietę szlak trafi. Wyobraź sobie, że przytyliśmy po 2 kg, ale po powrocie do kraju, właście po tygodniu, znów wszystko wróciło do normy. Czyli dieta zdała egzamin. Nie jest też prawdą, że dietę tę można stosować tylko raz na dwa lata. Można ją spokojnie stosować do skutku, aż osiągnie się wymarzony rezultat. Jedynie, to należy robić 2-3 tygodniowe przerwy, czyli jeść normalnie, ale z rozwagą. Tak jak dla mnie to w tej diecie jest czasami aż za dużo jedzenia :) Ja dietę rozpoczynałam w środę, aby na weekend wypadł mi ten dzień z rybą i befsztykiem. Wybierałam zawsze dużego pstrąga. Zawijałam go w folię aluminową i piekłam na grillu w piekarniku. A co do befsztyka to najlepiej kupować polędwicę wołową. Jest mięciutka i je się ze smakiem :) Nie cierpię brokułów, więc ciągle jadłam szpinak. Kupowałam zamorożone kuleczki w kartoniku, firmy Bonduelle. Można też stosować przyprawy bez ograniczenia, ale najlepiej ziołowe. Można dużo pić, ale tylko wodę niegazowaną i herbatki ziołowe (zieloną herbatę, czerwoną herbatę). Można też pić kawę czarną poza tą poranną. Ta dieta na prawdę działa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.238.103.77.adsl.inetia.pl 04.02.05, 14:38 pyt. do czarodziejki: czy po przeprowadzeniu tej diety mialaś jakieś "efekty" uboczne w postaci np. wypadajacych włosów? pytam, bo zastanawiałam sie czy nie spróbować, ale słyszalam od kogos że taka dieta jest dośc drastyczna dla organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:07 moglabys mi tez wyslac? dziekuje i pozdrawiam! moniq7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: sprawdzona dieta przed latem 04.02.05, 14:18 Nie jem: białego pieczywa ziemniaków smażonych potraw tłustych, żółtych serów sosów słodyczy, poza chałwą czase lub kawałkiem czekolady cukru jogurtów z cukrem tłustego mleka tłustych mięs, łącznie ze skórą z drobiu jem: prawdziwe pełnoziarniste pieczywo płatki owsiane chude mięso i ryby jogurty bez cukru/kefiry chude mleko twarożek Myślę, że najrozsądniejsze to ograniczyć spożycie cukrów prostych (czyli zero słodyczy, białej mąki, ziemniaków) i tłuszczy zwierzęcych. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza FDH 04.02.05, 15:37 Friss die Haelfte - żryj połowę i ćwicz dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:18 aja schudłam na zupce z kapusty + owocki warzywka chude mięsko, zero pieczywa, rybki i tym podobne,stosuje się ją przez tydzień, ale można stosować dłużej tylko z kilkudniowymi przerwami, próbowałam też diety szwedzkiej czy duńskiej ale to nie dla mnie, a waga wróciła po niej do stanu wyjściowego. Na zupce schudałam przez pół roku z przerwami około 15 kilo albo trochę wiecej, nie pamiętam bo to było dawno, jem rozsądnie i waga się nie zmienia od tej pory.Ważyła coś ponad 80, ważę 63 przy 175 cm wzrostu. co budzi mój niepokój i frustrację to boczki z tyłu talii i nie wiem jak z nimi walczyć, pozostałości po wadze ciężkiej.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:41 sprostowanie, po wczorajszej imprezie ważę 61, jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:00 Jeżeli juz zaczniesz uprawiac intensywnie jakis sport to uważaj bo organizm będzie domagal sie więcej jedzenia, żeby uzupełnić braki energii i możesz nie schudnąc tylko utrzymać taką wagę jaką masz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aann Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 08.02.05, 22:29 pierwszy dzien..... nie jest zle tylko wlasnie brat kupil pasie mleczko i korci mnie strasznie ale bede twarda! mam tylko pytanie czy zamiast kawy mozna pic herbate? to chyba nie tak duza roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 09.02.05, 13:11 ja piłam herbatę słodzoną słodzikiem zamiast kawy trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aja21 Re: sprawdzona dieta przed latem 16.02.05, 13:52 ja też bardzo proszę o tą dietkę :) aja21@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: sprawdzona dieta przed latem 09.02.05, 12:02 Jak chce schudnac pare kilo,to - przestaje jesc po 18 - przestaje jesc slodycze - przestaje jesc pieczywo (przechodze na chrupkie), ziemniaki - ryz tylko ciemny, makaron razowy ale nie za czesto - jem wiecej miesa bo to podkreca metabolizm - no i wiadomo: warzywa i owoce tego jak najwiecej(jednak unikanie zbyt duzej ilosc bananow, winogron) Chudnie sie wolniej, ale bardzo, bardzo skutecznie. Juz przez samo niejedzenie po 18 dajesz organizmowi czas na calkowite strawienie spozytego pokarmu, a od godziny 20 nastepuje samooczyszczanie organizmu ze zlogow i toksyn, wiec mozna je wspomagac np pijac wiecej wody, zielonej herbaty etc. Ja lubie tak, zeby mi sie 'samo chudlo'. Kilka zasad, ktore oczywiscie wymagaja pewnej dyscypliny (jak niejedzenie po 18), ale praktycznie jest to bezbolesne. I do tego stopnia dziala, ze jak schudlam i potem wrocilam do normalnego jedzenia (zima), takiego ze slodyczami i pieczywkiem, to dlugo, dlugo nie tylam. Aha dodam, ze na opisany sposob zywienia przechodze na wiosne i zwykle sie 'przestawiam' i tak jest az do lata. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
psotka109 Re: sprawdzona dieta przed latem 09.02.05, 13:10 Jesli dieta ma być skuteczna i jej efekty maja sie utrzymac długo (a moze nawet na zawsze) to ŻADNA dieta trwajaca 2 tyg. czy nawet 2 m-ce nie bedzie tutaj dobra. Jeśli chce się schudnac trzeba zmienic styl odzywiania. 2 lata temu schudłam prawie 10 kg i do dzisiaj ta wagę utrzymuje (wahania 1kg w dol lub w gore). Kiedy zaczynalam wazylam 63kg przy wzroscie 173, mialam celulit i 60 cm w udzie (mimo iż oczywiscie najwiecej tłuszyczku zeszło mi z brzucha i rąk to w udach stracilam po 7 cm). Moje odchudzanie trwało prawie pół roku. RANO - Prawie zawsze 1 bułeczka żytnia z ziarnami i jakąs wkładką (szynka, jajko lub cos białkowego + duzo warzyw), czasami zamienialam na serek wiejski (mam obsesje na jego punkcie, hehe) i chrupkie kromeczki OBIAD - Zawsze jakies białko (drob, inne mieso, ryby, jajka, czasem ser plesniowy) i znowu duza ilosc warzyw, czasem zapieklam to wszystko z serem wiec nie bylo to malo kaloryczne KOLACJA - Uwielbiam sałatki rybne i wcinalam puszke ryb albo serek wiejski z warzywami, czasem jakas własna salatka z kurczakiem albo jajkiem W ogole nie byłam głodna a jesli mialam ochote na przegryzke to miedzy sniadaniem a obiadem wcinalam jakis owoc, pozniej zazwyczaj marchewke lub jakies inne warzywo. Nie wydaje sie rygorystyczne,prawda? A skuteczne! Jesli chodzi o cwiczenia to 3-4 razy w tygodniu chodzilam na zajecia z tanca nowoczesnego i czasami wieczorami wykonywalam cwiczenia wzmacjaniace na uda i pupe. Kiedy schudlam zaczynalam powoli dokladac troche weglowodanow. Na poczatku raz w tygodniu pozwalalam sobie na makaron na obiad (dzisiaj tez nie jadam go czesciej niz 2 razy w tygodniu, po prostu nie czuje chętki), pozniej dodalam jakies ciemne lub chrupkie pieczywo na kolacje (zawsze jadam ją do 19 a potem jesli mnie "nosi" zagryzam warzywami), czasami zdaza mi sie tez zjesc kawałek ciasta (tylko na urodzinach) albo po obiedzie zjesc deser w postaci 3 kostek czekolady albo kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona@gazeta.pl Re: sprawdzona dieta przed latem IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.02.05, 11:01 bardzo prosze pokahondas o dietę strasznie mi się przytyło zawsze byłam za chuda a teraz jak wieloryb przy wzroście 160 - 76 kg żle się z tym czuję i nie mam w co się ubrać prosze o radę na początek muszę dużo schudnąć a następnie dostosuję się do rad koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
joozefa Re: sprawdzona dieta przed latem 16.02.05, 14:14 ja tez poprosze o te diete, chetnie zobacze... tylko ze nie iwem bo piszevie ze tam trzeba jesc mieso...a ja jetsem wegetarinka od 2 lat i wlasnie od tych dwoch lat o dziwo mam problemy z waga. mozliwe ze to brak miesa ktore podobnoi dobrze wplywa na metabolizm. moze macie dla mnie jakies rady?? dodam ze czasem jejm ryby. bylabym bardzo wdzieczna! ale diete Pocahontas jesli mozesz to i tak przyslij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 62.189.121.* 16.02.05, 15:50 Ok. Znalazlam diete kopenhaska na necie. Mam pare pytan, moze ktos mi bedzie w stanie odpowiedziec. Np. jezeli w ktorys tam z dni ma zjesc duzy befsztyk, czym go moge przyprawic? Czy sol jest dozwolona? Ziola, pieprz, inne przyprawy? To samo jezeli chodzi o warzywa..? Czy ktos moze wie co znaczy "duzy" befsztyk? Duzy, to ile? 200g, 500 g, 1 kg? Dla mnie duzy to bylby z 500g, pewnie dla innych, inaczej. Bardzo bym prosila, jezeli ktos ma wiecej szczegolow a propos tej diety. Nie chcialabym torturowac sie przez 14 dni i zawalic sprawe jakims drobiazgiem. Najchetniej piszcie na doloreska@poczta.onet.pl Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: sprawdzona dieta przed latem 16.02.05, 16:05 To moze ja cos dopisze na wesolo. Moja sprawdzona dieta jest taka: Trzeba sie najpierw porzadnie opic, mieszajac rozne alkohole. Tak zeby na nastepny dzien nie mozna bylo ruszyc ani raczka, ani nozka. I zeby trzeba bylo odbywac spontaniczne bliskie spotkania z porcelanowym bozkiem. Dwa dni po opiciu organizm jest w stanie jadlowstretu i wtedy chcac nie chcac jemy bardzo malo. A gdy na trzeci dzien po opiciu wchodzimy na wage i jest 3 kilo mniej, to az sie chce czlowiekowi zyc. I wtedy mozna juz jesc zdrowo - owoce warzywa i inne zdrowe produkty, a szczuplosc pozostaje. Ja diete te zastosowalam 2 razy w ciagu ostatnich 2 lat i za kazdym razem byl to przypadek. A potem wszyscy znajomi pytali sie - jaka diete stosowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: sprawdzona dieta przed latem 16.02.05, 16:44 cześć kochane - wysłałam wszystkim kolejnym chętnym - mam nadzieję, ze dieta dotarła do Was Do Doroty: ja zastosowałam wersję lżejszą niż w oryginale - z mięsa jadłam gotowany drób - gotowałam z róznymi warzywami i przyprawami. Zamienilam sobie też szpinak (nie znoszę!) na brokuły i olej na oliwę.. Co to znaczy duży? Wtedy jadłam poprostu tyle żeby sie najeść - nic na siłę ja jestem już po :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: sprawdzona dieta przed latem IP: 62.189.121.* 17.02.05, 10:51 Dzieki za porady. Musze sie zebrac i zaplanowac niedlugo 2 tygodnie wielkich wyrzeczen... Niestety dieta nie dotarla na mojego emaila. Moglabys sprobowac jeszcze raz? doloreska@poczta.onet.pl Dzieki z gory! Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś