Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bulimia zakupowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:33
    czy i wam zdaża sie pare albo nawet parenascie razy w miesiacu iść na zakupy
    kupic cos a pózniej poprostu tego nie urzywać !!ja czasem mam takie napady i
    trudno mi sie pochamowac przed kupne byle pierdoły.niekiedy wchodząc do
    marketu poprostu muszę cos kupić a potem okazuje się że już mam np.kilka
    takich rzeczy albo zakupiony ciuch do niczego nie bedzie pasował !!!to zgroza
    wrrrrrrrrrrrrrrrrrr DOBRZE TYLKO ZE TO PRZEJSCIOWE BO NIE WIEM JAK BY SIE TO
    MOGŁO SKOŃCZYĆ!!!!
    Obserwuj wątek
      • kotka_behemotka Re: bulimia zakupowa 01.02.05, 12:55
        wiesz, chyba każdy tak mam, że
        cos tam kupil, a później najwyżej raz to założy (jeśli mowa o ciuchu).
        kupilam pare mies. temu bluzke.
        miałam ją tylko raz.
        i od paru dni zachwycam się nią.
        zaczęłam mi się podobać:)
      • monia515 Re: bulimia zakupowa 01.02.05, 13:01
        Przepraszam, ale wydaje mi się, że pierwsze co powinnaś kupić to.... słowniczek
        ortograficzny.
        Pozdrawiam.
        m
        • aniabe13 Re: bulimia zakupowa 01.02.05, 22:43
          W centrach handlowych są również księgarnie...taniej wyjdzie niż bluzka a jaki
          pożytek! i z mody nie wyjdzie!
          • miska_malcova Re: bulimia zakupowa 01.02.05, 22:45
            ja tak nie mam. Jestem racjonalna aż do bólu. Kupuję rzeczy niezbędne :-)
      • hiii Re: bulimia zakupowa 01.02.05, 22:45
        nie zdarza mi się
      • Gość: Ida Re: bulimia zakupowa IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 01.02.05, 22:55
        Tak,cierpię na coś takiego,ale...mam męża, czteroletnią córkę i dwa psy..Nie
        mogę oprzeć się ,by im czegoś nie kupić...Dla dziecka -zabaweczki,dla psów-
        kosteczki,piłeczki,dla męża...No,właśnie..Dobrze,że mój mąż,stwierdził,że sam
        będzie sobie wszystko kupował,bo ja przesadzam z tymi gadżetami.
      • daino Re: bulimia zakupowa 02.02.05, 00:48
        wszystko mam raczej przemyslane; traktuje jak inwestycje;)
      • Gość: zakupoholiczka Re: bulimia zakupowa IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 02.02.05, 22:23
        Czasem po przyjsciu z zakupow stwierdzam ze mam podobne rzeczy. Najgorsze sa
        bezowe kurtki ktorych mam 6 i gdy tylko jakas widze, nie moge sie pohamowac
        zeby chociaz nie przymierzyc. To glupie - wiem. Mam wrazenie, ze gdybym wygrala
        dzien zakupow bez limitu w jakims centrum handlowym, cieszylabym sie bardziej
        niz z samochodu. Szczerze mowic bardzo nad tym boleje. Mysle, ze to wynika z
        tego ze sie sobie nie podobam. Chce sie jakos upiekszyc, ale ciuchy dzialaja na
        krotka mete. Pytanie do autorki watku. Myslalas o tym, zeby przez 2 miesiece
        nie kupic totalnie nic?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka