Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:02 nie wiecie może co nowego w galerii łódzkiej? jade tam na zakupy... czy są już gdzieś nowe kolekcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: galeria łódzka IP: *.4web.pl 09.02.05, 10:21 Ja nie wiem, czy są, ale mam taka malą prośbę...Skoro i tak tam będziesz, to pewnie wejdziesz do Galerii Centrum, bo to spory sklep i ciągle jest coś nowego:) Mogłabyś zapytać, czy mają na kosmetykach pudry Lumene prasowane i skrobną odpowiedż (konkretnie air light)? byłabym ci bardzo wdzięczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_mamutka Re: galeria łódzka 10.02.05, 21:02 są początki nowych kolekcji, ale jeszcze bez napisów 'nowa kolekcja wiosenna' czy cos. raczej jest tak: napis "sale -75%", wchodzę, stoja ze 2 wieszaki z przecenionymi rzeczami, ceny rzeczywiscie niskie, ale ciuchy mocno przebrane, trudno trafic z rozmiarem, kolorem itp. a obok nowa kolekcja, w zasadzie jakos zbytnio sie nie rozni od tej zimowej, no moze grubością kurtek :P też takie ciepłe kolory, brązy no i pistacjowa zielen. i pomarańcz. ale połączenia biel-czerń też powróciły. i nawet jakies fiolety. ja dziś bylam na moment w galerce, kupiłam sobie taką fajną torbe w trollu za 30 zeta :)) taka sportowa, brazowo-pomarańczowa. a przed galerią w przejsciu podziemnym przy schodach sprzedają takie fajne paseczki cienkie, nawet eleganckie, w róznych rózniastych kolorach, po 5 zł :) kupiłam sobie taki zielony, myslałam, ze mi bedzie pasowac do takiej torby, ale sie okazał troche za jasny... ale sie przyda :P btw. nie wiecie, gdzie można kupic jakieś fajne, biodrówkowe wełniane eleganckie spodnie? najlepiej rozszerzane na całej długosci. szukałam w orsayu, ale już przebrane rozmiary, kolory... same resztki zostały. a jutro znowu shopping spree po szkole z kumpelą :) woooohoo :) Odpowiedz Link Zgłoś