Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeansy...help!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:14
    Mam do was dziewczyny ogromna prosbe. Jutro chce kupic spodnie
    jeansowe,biodrowki (ale nie takie extremalnie niskie), proste lub lekko
    rozszerzane nogawki,cena max do 200 zł. Mozecie mi cos doradzic?Czy warto
    kupic spodnie w H&M lub Reserved? czy ich spodnie sa dobre gatunkowo?nie
    rozciagaja sie po praniu i chodzeniu? w jakich jeansach dobrze sie czujecie i
    dobrze wygladajcie? doradzcie prosze
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paula Re: jeansy...help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:26
        Achaa, najlepsze byłyby takie z nisko wszytymi kieszeniami. Znacie takie?
        • Gość: E Re: jeansy...help! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 11:29
          Zastanów się nad tymi nisko wszytymi kieszeniami.Skracają nogi.
      • Gość: asia Re: jeansy...help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:35
        ostatnio kupilam sobie Wrangler-y model MEGAN - biodrówki z prostymi nogawkami.
        Jeans jest bardzo fajny, miękki, dopasowuje sie do figury. Jedno male ale -
        kosztuja 219 zl.
        Fajne jeansy tez ma LEE. Ceny podobne...
        • Gość: nel Re: jeansy...help! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 13:01
          Wczoraj kupiłam świetne levisy, fason 529, za 170 zł (w sklepie Levisa na rogu
          Chmielnej i Brackiej). Mają wyszczuplający krój, lekko rozszerzane ku dołowi
          (naprawdę leciutko), niskie biodrówki.
      • vic_vic Re: jeansy...help! 11.02.05, 14:44
        Co do spodni (nie tylko jeansow) z reserved mam bardzo mieszane uczucia, bo
        leżą (na mnie) albo bardzo dobrze albo koszmarnie, i mają dziwną rozmiarówkę.
        Na mnie najlepiej chyba leżą Big Stary, zwłaszcza modele biodrówek nieco wyższe
        z tyłu dzięki czemu nie wyłazi tyłek podczas siedzenia i choć bardziej podobają
        mi się niektóre Levisy lub Lee przeważnie i tak kupuję big stary. Udanych
        zakupów.
        p.s. właśnie przypomniało mi się, że w New Yorkerze mieli przyzwoite biodrówki
        za ok.150zl
      • Gość: Paula Re: jeansy...help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:03
        Dzięki! Spytam jeszcze o jeansy H&M. Jak z ich jakością? sa fajne?
        • Gość: A Re: jeansy...help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:07
          Polecam Levisy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka