atemlos1 Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 19.02.05, 01:02 nie rozumiem panienek ktore wystawiaja swoje zdjecia do neta... dla mnie to juz swiadczy o ich inteligencji (zerowej oczywiscie) A co sie tyczy pytania autorki tego watku, to panna nie brzydka i nie ładna. Poprostu zwyczajna. Swooją droga to pewnie autorka wystawila swoje zdjecia zeby ja podziwiać... Glupi wątek, glupi temat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 19.02.05, 12:00 dziewczyna sympatyczna, jedyne co mnie razi, skoro mozna sie dop...yć, ze tak brzydko powiem, to zle dobrany podklad. i biel zebow mi nie pasuje. ładna, zgrabna, pewnie niziutka. a co do pana, to jest ok- ja na takich lece-przyznam sie bez skrepowania... adeus Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 19.02.05, 14:00 Mnie tam sie ona w ogole nie podoba :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:19 atrakcyjna jest na pewno. nie moge powiedzieć że jest brzydka...jest ładna, ale nie sliczna. w miare przecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 19.02.05, 19:41 A ja poproszę o więcej zdjęć.Jeżeli ona ma na imię Kasia, to wtedy się wypowiem,bo swego czasu nawet ją poznałam . Mam watpliwości ,gdyż nie widziałam ze trzy lata panienki,o której myślę. Ale tego garbatego noska przy całkiem ładnej bużce nie można zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.02.05, 20:05 nawet ładna, ale ten gościu bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Moim zdaniem IP: 195.116.150.* 19.02.05, 21:53 Ja wam powiem co mnie się w niej nie podoba: - kolor zębów - opalenizna rodem z solarium i niedopasowany do niej różowawy odcień podkładu - ciemne odrosty na blond włosach - paznokcie - figura (jest delikatnie mówiąc za okrągła) Reszty, np. nosa się nie czepiam, bo to nie jej wina, taka się urodziła, ale o to co wymieniłam wyżej mogłaby zadbać. A jeżeli chodzi o to czy mnie się ona podoba, to powiem, że na pierwszym zdjęciu ujdzie, ale na drugim jej twarz mnie poprostu denerwuje. Nie umiem uzasadnić dlaczego. Jest taka jakaś dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moim zdaniem IP: *.unregistered.media-com.com.pl 20.02.05, 19:56 Ach!!Nie chodziło mi ,że czepiam się nosa,tylko tyle że po nosku wiem że to dziewczyna którą kiedyś poznałam. Zdjęcie coś bardzo ją pogrubia,bo w rzeczywistości należy do tej grupy której 'nie ma' : rozmiar 'zero' i wogole nie ma nawet za co złapać.Jest całkiem ładna ale nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumka_gumka Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:57 niby ładna, ale to takia pospolita uroda. Wg mnie jest zbyt sztuczna, włosy w kolorze starej baby - eeee, nie, to takie pretensjonalne. Stwierdzam, że jednak mi się nie podoba, chociaż trzeba przeyznać, że jest zadbana (aż do przesady) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 18:33 Ta dziewczyna jest bardzo ładna i wcale nie przesadnie zadbana (co to znaczy "przesadnie adbana"?). Założę sie, że gdyby taki temat pojawił sie na forum dla mężczyzn, pisaliby zupełnie coś innego niż te panie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:37 Wlaśnie o to chodzi, że ona nie jest zadbana tylko wypindrzona. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 18:53 To podaj jakiś argument? Ma ostry makijaż? Nie! Ma natapirowane włosy? Nie! Ma tonę biżuterii? Nie! Ma jaskrawe pazury? Nie! Więc podaj jakis argument!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:16 Nie krzycz tak! Wygląda jak typowa barbie dresiara, argumenty masz na zdjęciu. Jak dla mnie kobieta zadbana nie może być jednoczesnie tandetna. Jeśli wyglądasz tak jak ta panienka i dlatego się tak oburzasz, to sobie wyglądaj, ale wzorem stylu i elegancji nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 19:42 W dalszym ciągu nie podajesz konkretnych zarzutów, tylko jakieś puste slogany. Możesz być pewna, że to właśnie o takich panienkach śnią po nocach faceci i dla większości z nich ta dziewczyna na pewno by się spodobała. A jeśli chodzi o wzór stylu, to możę J.Lo., Beyoncee, Mariah carey też są tandetne. To przecież też tlenione blondynki o śniadej karnacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:57 A owszem, Beyonce jest nieco tandetna a dwie pozostałe są po trzydziestce a robią się na Britney. Tylko, że dwie pierwsze mają chociaż ładne buzie. Jeśli dla kogoś one są wzorem stylu to prosze bardzo. Tylko, że wszystkie te panienki wyglądają tak samo. A faceci nie śnią o takich panienkach po nocach, bo takie panienki zajmują im góra 5 minut i dłużej o nich nie pamiętają. Większość moich kolegów wstydziłaby się z takimi pokazać, za to uwielbiają np. Catherine Zeta - Jones czy Nicole Kidman (szok - blondynka!) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 20:06 No i co z tego, że są po trzydziestce. Ja zamierzam być sexowna całe życie i tego samego wymagam od facetów. A Jenifer Lopez i Beyoncee są zajebiste, a ty sobie gadaj co chcesz. Rankingi przeprowadzane wśród facetów mówią coś innego więc chyba ci twoi koledzy są jacyś nieteges... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:12 Moi koledzy i ja myślimy samodzielnie i mamy własny gust. W d.... mamy topowe gwiazdki i nie wierzymy w zmanipulowane rankingi. Czego tobie też życzę, ale najpierw skończ gimnazjum. Na pocieszenie - jesteś urocza :))). Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 20:48 Juz dawno skończyłam studia i zrobiłam magisterkę więc jak nie wiesz, to shut up! Może zaprezentujesz swoje zdjęcie dla porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:12 ratunku,z Toba dyskusja wyglada jak z pewna inna panna,ktora uparcie twierdzila,ze jej racja jest jedyna sluszna!!! a wiec: tak slonko,badz seksowna cale swoje zycie,wymagaj tego od facetow i zachwycaj sie nadal Mariah,Beyonce i J.Lo. Dziewczyny,ktore ich nie wielbia pod niebiosa to pryszczate i ociekajace tluszczem zazdrosnice,a faceci ktorym sie one nie podobaja,to z cala pewnoscia jacys zdziwaczali geje. Amen! Milego zycia w swiecie uludy! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 20:51 Nie przekręcaj moich wypowiedzi! I to ty żyjesz w świecie ułudy, ale nie bedę z tobą polemizować, bo tak naprawdę moją urodę weryfikuje ktoś inny: mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:05 duszko,wskaz mi gdzie przekrecilam Twe slowa?Pierwsza czesc wypowiedzi jest niemal dokladnym cytatem Twoich wypowiedzi,a czesc druga to zabarwiona sarkazmem moja konkluzja na temat tych,co nie mysla jak Ty. Stiff upper lip;) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 21:17 Nie powiedziałam, że to ja się zachwycam tymi pannami, ale że taki styl jest trendy, dobrze się sprzedaje, dlatego w Hollywood z brunetek robi się blondi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.jedna Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.ipt.aol.com 21.02.05, 21:29 Tak, tak to bardzo "trendi" styl, przede wszystkim w bardzo "trendi" kraju jakim jest Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 21:32 Ja mówię o pięknych blondynkach, z długimi, lśniącymi i zadbanymi włosami, a nie o czupiradłach ze spalonym na maxa sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanggw Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:32 hehe wyobrazcie sobie teraz ze ta dziewczya przypadkiem wpada na ten watek.musiala by byc niezle zaskoczona.tak sie zastanawiam czy gdzies,tam. w wirtualnej rzeczywistosci jakies stado babek debatuje nad moja aparycja bo jakiemus koledze zachcialo sie wrzucic moja fotke do netu..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 21:40 To dawaj tą swoją fotkę. Podebatujemy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:42 bez_mapy -> a ja zauwazylam ostatnio odwrotny trend w Hollywood, mianowicie blondynki farbujace wlosy na ciemne kolory. Przyklady: Charlize Theron Renee Zellweger Mandy Moore Ashlee Simpson Nicky Hilton Mary-Kate Olsen Sarah Jessica Parker od dluzszego czasu lasowanym haslem jest "Brunette, the new blond" pozdrowienia od Marty-blondynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 21:47 To są tylko przejściowe fanaberie i chęć odmiany. Prędzej czy później wrócą do blond. Charlize, w blond ci lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.icpnet.pl 21.02.05, 22:44 bez_mapy wyróżniasz się poglądami na tym forum i dlatego zwróciłam na Ciebie uwage. Mam jedno pytanie z czystej ciekawości. Wyobraź sobie, że idziesz do sklepu i bardzo spodoba Ci się jakis ciuch, ale nie bedzie on: 1. seksowny 2. przkuwał uwagi mężczyzn Kupisz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:06 Jak czytam bez_mapy w różnych wątkach to wydaje mi się, że mamy nową Sonię na forum :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.05, 23:28 Faceci na sąsiednim forum maja inne zdanie na temat tej dziewczyny i wcale nie uważają, że jest tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 23:37 hehehe, cześć bez_mapy vel oooooo - wrocławianko :PPPPP dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy zachwycający się tym typem panny mają to samo ip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.05, 23:45 Moja siora (bez_mapy) ma rację. A wiem co mówię, bo miałem najlepsze dupy w mieście:D Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 21.02.05, 23:52 już późno - mamusia nie kazała iść spać po dobranocce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:32 Joł men, teraz wymiękłam :))). Wszyscy szat ap bo on się zna bo miał najlepsze dupy w mieście. Ciekawie w jakim, w Wypierdkowie Dolnym? Wyobraźnia dobra rzecz, a taka bez_mapy ma jej w nadmiarze bo nawet brata sobie wymyśliła :))). Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara bez_mapy... 22.02.05, 00:54 Piszesz, ze skonczylas studia, wiec juz mentalnie gowniara nie powinnas byc, ale jednak z twoich postow uderza jakas natolatka, zakompleksiona zreszta..Nie wiem dlaczego ludzie podaja za przyklady jakies tam medialne gwiazdeczki, ktore sa przeciez takie same jak my wszytskie...Przeciez bez makijazu wygladaja przecietnie, nie brzydko, tylko przecietnie, normalnie... Uroda w tych czasach to sztab makijazystow i ludzi od urody..ale to falsz...Jessuuu kobieto, obudz sie..nigdy nie bedziesz wygladac jak one, i zadna z nas nie bedzie... www.travellady.biz/coolstuff/stars.htm www.deansplanet.com/celebs_no_makeup_j-k.html www.deansplanet.com/celebs_no_makeup_b.html Pare fotek Jlo, Betonce no make up. Nigdy nie zauwazylas, ze wiekszosc z nich wygalda inaczej w teledyskach, inaczej np. w filmach (dla mnie bardzo wyrazni dowod to Aaliyah..w teledyskach przepiekna, zawsze mi sie podobala, dopoki nie zobaczylam jej na rozdaniu nagrod...myslalam, ze to jakas pomylka, ze to nie ona..wygladala okropnie..Tak samo w filmach, widzialas Romeo must die?? Z calym szacunkiem, ale miala twarz transwestyty..) Tak samo z Beyonce..porownaj sobie jej fotki z teledyskow, z fotkami z filmow, nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: bez_mapy... 22.02.05, 14:27 chryste panie przerazilam sie Beyonce i Jessica Simpson.toz wygladaja jak stare baby!zupelnie bym ich nie poznala,dopiero teraz widac jaki nosza atomowy makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
lapidus_woman Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 22.02.05, 11:46 Z pewnością jest bardzo młodziutka (17-19lat), do tego zrobiona na barbie (długie blond włosy, solarium itd.). Ogólnie nie jest brzydka, ale kto wie jak ona wygląda na codzień? Właśnie - mało kto to wie! A czy w dzisiejszych czasach nie chodzi o naturalność? Nawiasem mówiąc to wydaje mi się, że trochę trąci puścizną :/ Przepraszam, ale to jest moje zdanie, a chyba o to tutaj chodzi, prawda? Każdy ma prawo do własnych przemyśleń na forum. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 22.02.05, 16:41 A jak ma wygladać na codzień? Przecież nie ma tony pudru! Kierujecie się głupimi stereotypami! To świetna laska i już. A wasze subiektywne opinie są aż za bardzo subiektywne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKA Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:14 Cos mi nie pasuje ogolnie;oblesna wersalka(sic!),kolega w normie,ta pani troche krzywa.Usmiech 6latki pt.chwal mnie tatusiu i mamusiu . Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 22.02.05, 16:52 Może i ładna a raczej przeciętna ale nie zapamiętałabym jej z twarzy wśród innych. Taka plastykowa. I jestem ciekawa czy to kolega rzeczywiście wrzucił fotkę czy może sama to zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:05 Nie ma sensu zachwycać sie dresiarska małolatą.Za pare lat skończy jako sprzątaczka albo sklepowa.No chyba ,że przedtem da sie zapłodnic takiemu dresiarzowi jak ten ze zdięcia, z którym to jak z innych fotek widac lubi sie obmacywać. dziewczę w wieku 17 -22 lat zawsze rzuca się w oczy, zwłaszcza w wyzywajacych, kiczowatych ciuszkach. Pokaszcie mi seksowną30-tke, powiedzcie do czego w życiu doszła, kim jest a wtedy inne kobiet będą mogły jej zazdrościc. Ale nie czegoś takiego.Tandetna małolata lepi sie do jakiś łysoli - drogie Panie,jestem pewny,że 90% z was wygląda tak samo albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 22.02.05, 17:53 Ja jestem sexowną, atrakcyjną, zgrabną blnondynką i uwierz mi, chciałbym zajść tak daleko jak ja. Kierujesz się prymitywnymi stereotypami! Jest dużo ładnych i mądrych, ambitnych kobiet i przykro mi, że takich w życiu nie spotkałaeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:35 Chciałabyś zajść tak daleko jak ty :)? To znaczy do sklepu za rogiem po bułki? A w to, że jesteś sexy, atrakcyjna i zadbana nikt nie wątpi, już przecież całe forum padło na kolana z zachwytu. Proponuję przyznać ci tytuł Miss World bez koneczności udziału w konkursie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.escom.net.pl 22.02.05, 17:58 co to za dzien, kliknelam na jedno forum, na drugie i wszedzie namietne dyskusje nad ta fotka.. uff forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=20855689&v=2&s=0 ja jednak wole rozmowy o pantofelkach - przynajmniej tutaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.gdynia.mm.pl 23.02.05, 09:15 a co w niej ładnego, przepraszam pospolita słowiańska twarz, blondi jakich wiele mam kilka koleżanek które sa w 100% bardziej interesujące a ten facet buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah w moim towarzystwie takich się do klubu nie wpuszcza lasek zreszta też, tego pokroju /plastic/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.05, 12:49 a co w niej plastikowego? Podaj przykład, bo te zarzuty bez argumentów są śmieszne... Ja uważam, że jest jak najbardziej naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
merteuil Re: Ładna ta dziewczyna, prawda? 23.02.05, 13:09 sloneczko,zaloguj sie prosze co aby wszyscy wiedzieli,ze to znow bez_mapy do nas pisze:) Pokazalas juz nam swoje ip,wiec nie ma potrzeby pisac jako "Aga" czy ktokolwiek inny;) I zdradz nam moze wreszcie,czy to Ty jestes na tym zdjeciu?;P Odpowiedz Link Zgłoś