Gość: e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:18 kto lubi niech postawi plusa kto nie lubi niech da minusa kto jest obojetny niech nic nie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blueeye Re: h&m + - IP: 195.47.201.* 18.02.05, 15:09 Ostatnio w krótkich odstępach czasu odwiedziłam h&m w Poznaniu, Szczecinie i Frankfurcie nad Odrą - w każdym z nich były całkiem inne ciuchy! Najfajniejsze we Frankfurcie - wyszłam obładowana :-D Duży + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina + IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 18.02.05, 17:14 Szkoda ze nasze H&My nie dorownuja tym zachodnim ale mimo wszystko + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m o, miska dala + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:45 miska, lubisz, a nie ufasz. no prosze. to po co kupujesz, jak nie ufasz? nie boisz sie, ze sie cos rozpruje, porwie, odpadnie? przeciez to taka sama jakosc wykonania jak w Polsce. pewnie, ze tam h&m sa ladniesze, ale najwidocznie jasnie szwedzi uznali, ze dla Polakow wystarczy, co daja... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: o, miska dala + 19.02.05, 13:59 ona nie kupuje w Polsce,bo musiałaby do Wawy jeździć:) Miśka jest z Kraku:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: o, miska dala + 19.02.05, 14:36 uważasz, że jak lubię ciuchy danej marki, to powinnam zgadzać sie na wszystkie akcje, które robi ta firma i w nich uczestniczyć??? To tylko ciuchy, nie traktuję sklepu ideologicznie. Ciuchy bardzo lubię, a nie kupuję ich w Polsce, bo w Krakowie jeszcze nie ma sklepu h&m jak zauważyła koleżanka :-D A inną sprawą jest, że różnica w jakości jest między tym co w Polsce a tym co za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: o, miska dala + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:49 oj, kochana, wszystko przez ten sam magazyn glowny przechodzi. a poz tym skad wiesz jakie sa te ciuchy w Polsce, jak nie masz skali porownawczej? i nie uwazam, ze powinnas brac udzial w akcjach jakichkolwiek, jedynie stweirdzam, ze jak sie nie ma zaufania do firmy/marki, to nieco nielogiczne jest robionie zakupow w niej. i nie martw sie juz bardzo niedlugo bedziesz czekac na sklep hm w swoim miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: o, miska dala + 19.02.05, 19:07 ok, nie będziemy sie sprzeczać, powtarzam tylko to, co mówią inni Do ciuchów mam zaufanie, do działań marketingowych zawsze jestem nieufna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: o, miska dala + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:19 ok, nie bedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAZIA Re: + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:42 To prawda we Frankfurcie są najlepsze.Mieszkam tuż przy granicy i często tam zaglądam.Najlepiej jak kupiłam sobie jedne spodnie za 10euro(40zł)po przecenie,a identyczne w Poznaniu były za 120!!DUŻY + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: h&m + - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:09 ja oczywiście + ...chociaż pewne wady i tam widzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: h&m + - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:51 a ja daje plusa za obsluge, szczegolnie wlasna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 ? 19.02.05, 19:54 Sama nie wiem. Znajomej nastolatce kupiłam tam długą sztruksową spódnicę. Dobrze leży, dobrze się nosi. Chyba nalezałoby się przekopać przez te zwały ubrań i pewnie się coś znajdzie ale brakuje mi cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:19 tak wlasnie, odkrylas problem h&m - co za duzo to niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoolek Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:04 trafne stwierdzenie, wieszaki są tak "zapakowane" ciuchami, że czasami trzeba się naprawdę napocić przy poszukiwaniach, no i są one wymiędlone, co ciuchom dodatkowo nie służy. Ale generalnie jestem na +, za wczorajsze pasiaste ciepłe spodnie przecenione z 149 na 39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja gdzie na ślasku ? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 20.02.05, 14:26 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia duzy ------------- 20.02.05, 17:02 zawsze lubilam ciuchy z tej fitmy, wydawalo mi sie ze są raczej dobrej jakości (lepsza niz terranova czy orsay), ale niestety wczoraj upralam żakiet w 30 stopniach (na metce bylo 40) i żakiet do wyrzucenia - calośc sie powyciągala na szwach a podszewka sie skurczyła. A był taki śliczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: duzy ------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:34 reklamuj.kiedyś przyszła kobieta ze spódnicą, kóra skurczyła się w praniu. Nie miała nawet paragonu, ale zwrócono jej pieniądze. ja i mój siedmioletni syn nazywamy ten sklep"świat szmat".Kupuję w nim głównie ubranka dla syna, ponieważ mają korzystne ceny.A pamiętacie te sukienki po 15 zł na letniej wyp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anooolek Re: duzy ------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:21 mają śliczne ciuszki dla maluszków. kupiłam body dla bratanka i podobno swiętnie się nosi i dobrze wygląda mimo częstego prania. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: duzy ------------- 20.02.05, 20:34 ale ja nie chce pieniedzy tylko moj sliczny zielony zakiet :( a paragon juz dawno wyrzucilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m no to idz bez paragonu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:22 jesli pamietasz kiedy mniej wiecej go kupilas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostzh&m nie do wyrzucenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:21 tylko do reklamacji, paragon w ravzke, zakiet w torbe i do sklepu iwymiana albo zwrot pieniazkow. na 100%, jesli wszystko zgodnie z informacjami na metce Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: nie do wyrzucenia 22.02.05, 09:48 kupilam go w hm w warszawie w centrum, chyba na jesieni, ale to byla przecena - z 129(119 albo 109) na jakies 79, wiec nie wiem czy moge reklamowac. Paragonu juz dawno nie mam, jak juz mowilam nie chodzi o pieniądze, tylko o to ze bardzo podobal mi sie kolor i kształt żakietu, a nie sądze zeby mieli jeszcze takie same (zeby wymienic). a w ktorym sklepie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: nie do wyrzucenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:03 przepraszam, ale nie powiem w ktorym sklepie pracuje, bo musze jeszcze troche tu popracowac :) ze przeceniony to nie ma znaczenia. w ktorymkolwiek hm powiedz ile zaplacilas, kiedy mniej wiecej kupilas i robilas wszystko zgodnie z zaleceniami na metce. jak nie bedzie tego samego modelu to wez bon na zakupy w hm, mozesz go zrealizowac w dowolnym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozh&m Re: nie do wyrzucenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:04 bo bez paragonu tylko wymina na inny towar albo bon - nie gotowka Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: nie do wyrzucenia 22.02.05, 10:19 dzieki, a mam prosic kierownkika sklepu czy rozmaiwac z ekspedientką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: h&m + - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:24 L.O.G.G.? oczywiście super! Ja stawiaw: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yolka + IP: 217.113.224.* 22.02.05, 16:03 Ogolnie ok, tylko ze w Polsce nigdy nie kupowalam, tylko w Sztokholmie... Odpowiedz Link Zgłoś