Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    01.03.05, 13:04
    Apel: Nie wrzucajmy sobie! Nawet jeśli uważamy,że forumowiczka/znana postać
    jest brzydka/przeciętna/ubrana i umalowana zbyt wyzywająco i
    nieharmonijnie,można to jakoś inaczej sformułować?

Niekoniecznie słowami "nalany ryj" czy "ze względu na urodę nikt by cię nie
    wziął do promocji serka w markecie"???
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: Ludzie!!! 01.03.05, 13:10
        zgadzam sie.
        choc to, co sie tu ostatnio wyrabia, bywa zabawne. az sie czlowiekowi
        przypominaja czasy, kiedy na fm buszowala [nie w zbozu ;)] sonia18.
        • zanzare Re: Ludzie!!! 01.03.05, 13:14
          calkowicie popieram; to ze jest to forum,na ktorym mozna wyrazic wszystkie
          swoje mysli to nie znaczy, ze kazdy moze ublizac kazdemu.Pozdrawiam i apel
          przesylam dalej, moze ktos z forum o modzie tez tu trafi i wezmie sobie pewne
          rzeczy do serca a mam na mysli bardzo konkretna postac.
          • zanzare Re: Ludzie!!! 01.03.05, 13:16
            uups. PRZECIEZ TO FORUM O MODZIE>coz slepa jestem i nie wiem na jakim forum sie
            tak skutecznie udzielam;))))
        • kochanica-francuza przypadek Sonielli 01.03.05, 13:42
          1.Soniella miała spójny światopogląd i wiadomo było na trzy posty naprzód,co
          napisze.
          2.Co ważniejsze - była JEDNA.
      • przemkowa.b Re: Ludzie!!! 01.03.05, 13:33
        Ja się zgadzam ale to nic nie da, kto będzie chciał komuś nawrzucac i tak to
        zroi:)
      • stephanie_s Re: Ludzie!!! 01.03.05, 15:18
        racja,ale przede wszytskim mysle ,ze osoby ,która tak chetnię poddają swoje
        zdjęcia ocenie powinny pzrede wszytskim brac pod uwage to,ze ludzie na forum
        bywają rózni,moim zdaniem takie watki w ogóle sa niepotrzebne prowadzą tylko do
        niepotrzebnych nie miłych sytuacji,pokazuja bezmaiar chamstwa i głupoty,a same
        w sobie nic nie wnoszą do tego forum...
      • klara-klara Popieram!(nt) 01.03.05, 15:36

• bez_mapy Re: Ludzie!!! 01.03.05, 16:21
        A co jeśli osoba zamieszcza swoje zdjęcie i mówi::Jestem bardzo atrakcyjna,
        nieprawdaż? Czy to znaczy, że nie mogę powiedzieć, nie, mi się nie podobasz?
        • klara-klara Re: Ludzie!!! 01.03.05, 16:23
          Przeczytaj jeszcze raz posy Kochanicy, moze za drugim razem zrozumiesz co napisala. Tylko nie wyjezzaj mi z Lepperem, Smoczyco;)))
          • bez_mapy Re: Ludzie!!! 01.03.05, 19:10
            A ty idź i pomyśl, co by tu zrobić, żeby poprawić sobie image na forum:DDD
            Maszkaronie!
        • kochanica-francuza Re: Ludzie!!! 01.03.05, 17:19
          bez_mapy napisała:

> A co jeśli osoba zamieszcza swoje zdjęcie i mówi::Jestem bardzo atrakcyjna,
          > nieprawdaż? Czy to znaczy, że nie mogę powiedzieć, nie, mi się nie podobasz?

Możesz.Tylko mnie chodzi o to JAK to powiesz.
          • bez_mapy Re: Ludzie!!! 01.03.05, 19:14
            A ja powiem półżartem-półsero "smoczyce" i nie widzę wtym nic złego. Kwestia
            dystansu do samego siebie, bo co się tak oburzać, smile! Nie nazywam nikogo
            tępą idiotką, debilem, pustą laską, kretynką. Swoją drogą to bardzo nudne,
            popularne, nieoryginalne określenia, trochę wyobraźni!
            • slodka_ale_nie_idiotka Re: Ludzie!!! 01.03.05, 19:23
              zgadzam sie z bez_mapy!! forum chyba jest od tego zeby wyrazic swoje zdanie na
              jakis temat.NO i nie zawsze trzeba robic to w qlturalny sposob ale to juz
              zalezy od wychowania.
      • lucy215 Re: Ludzie!!! 01.03.05, 20:03
        jestem za. zanim poznałam to forum myślalam że znajdę tu porady, wskazówki dot.
        mody i wizażu wszelako pojętego, szerokie horyzonty i rozsądek forumowiczek, a
        nie pyskówki i przepychanki słowne....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka