Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 30.03.05, 20:19
    No zobaczcie w jakich ladnych rozowych, plastikowych z bialymi kwiatuszkami -
    torebeczkach gustuje, made in China.
    To tego zaloz sobie bialy wianuszek komunijny, to bedzie ladny zestawik na
    wiosne.
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 20:23
        Ziew.
      • Gość: Marvellous Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:24
        Hehehe, chciałabyś :p.
      • Gość: nemo Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 30.03.05, 20:24
        Parę godzin temu pisałaś:
        "Przykro mi, ale wyjechalam z Polski w latach 80. W tamtych czasach slowo
        dresiara nie istnialo. "

Gratuluje poszerzenia słownika! Moż ezaproponuje Ci jeszcza parę wyrazów,
        których znaczenia nawet się nie domyślasz? Uwaga: "styl", "takt", "dobry
        smak"... nie zgubiłaś się?

• Gość: LOLA Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:29
        droga paryżanko...właśnie przyczytałam że pracujesz jako radca prawyny we
        Francji a pościk stworzyłaś na poziomie licealistki z Koziej Wólki. oj...coś z
        główką u Ciebie nie tak jest: próżnia nie sprzyja myśleniu prawda??
        nizły ubaw mam z Ciebie.dawno już nie widziałam tak prymitywnej i głupiutkiej
        osóbki. twórz dalej - lubię się smiać, całe forum będzie miało niezły ubaw z
        ciebie.
        • Gość: Marvellous :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:38
          Też mi wesoło przy tej Prażynce, pisz dalej, SVP.
          • dziewczynaszermierza Re: :))) 30.03.05, 20:43
            hehehhhehe :)
        • vanillaice Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 21:12
          Lola, raczej gimnazjalistki, bo wydaje mi się, że licealistki są mądrzejsze.
          • Gość: Secesja Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:26
            ja jestem gimnazjalistką ,a nie napisałam czegoś tak głupiego.
            • vanillaice Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 21:40
              Sorki jeśli kogoś obraziłam, ale czytajac posty tej paryzanki z Psiej Wólki (
              nie obrażając psow ) trudno mi uwierzyć, że ziemia może nosić kogoś tak
              głupiego! To moim zdaniem problem dla psychologów.
              Secesja jeszcze raz sorki ;)
              • lady Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 22:35
                Ja się nie podejmę tej roboty mimo dyplomu z psychologii - odsyłam do
                psychiatrów! :-)
              • Gość: Nina Re:Psia Wólka:) IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 23:04
                No,masz szczescie, ze psow obrazac nie zamierzasz:)bo moj pis chodzi w
                zachwycajacym,niezwylke gustownym naturalnym futrze i mam nadzieje, ze
                paryzanka nie obrazi go,twierdzac, ze jest nieekologiczny i niemodny.I poza tym
                nie otwiera japy bez potrzeby i nie kwiczy na prawo i lewo, ze z dalekiej
                zagranicy pochodzi...Chociaz-podobnie jak paryzanka jest utrzymanka jakiegos
                tam od bielizny za 500EU,to i moj pies na moim utrzymaniu pozostaje-ale to
                jedyne podobienstwo,naprwde!
      • lucy215 Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 22:59
        ja już tylko płaczę, jak poleciła mi nasza pari pari.
      • Gość: UKA Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:15
        Nie mogę znależć mapy-chciałabym zobaczyć gdzie leży parysz.ą bez mapy nie da
        rady.
        • magdzie Re: MARVELLOUS TO DRESIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.05, 11:50
          z_mapa czy bez_mapy
          niewazne;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka