kotka_lotka 07.04.05, 15:02 Dzis pogoda...zachmurzone niebo, dosc ciepło...wieć w co się ubieramy! Drogie kolezanki skuśmy się na wzajemną pomoc w modzie! Doradzmy sobie jak się ubieramy......:) poszę o wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy215 Re: obecny strój 07.04.05, 15:21 chodzi ci o to że mamy pisac czy dziś zakładamy kurtki lub ile warstw ubrań mamy na sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_lotka Re: obecny strój 07.04.05, 15:29 jak byście się ubrały i co polecacie! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: obecny strój 07.04.05, 15:33 U mnie pada i jest 10 C. Niezbędny parasol i dość ciepły płaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: obecny strój 07.04.05, 16:13 u mnie jest 20° i co ci jeszcze powinnam powiedziec? ze moje ubranie dzisiejsze nie musi pasowac do twojej sytuacji, ze pogoda a wiedniu jest inna niz w xy, ze jeden jest w tej chwili w domu , inny w pracy a jeszcze ktos inny w szkole i wszedzie sa inne reguly gry.... Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: obecny strój 07.04.05, 17:07 U mnie też 20C (gdzie w Polsce jest 10? brr). Jestem w domu, po krótkiej drzemce, na sobie mam górę od pidżamy ... chyba nie o to chodziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marchef_w_butonierce Re: obecny strój 07.04.05, 17:09 trwiasto zielona koszulka ciemne dzinsy wyygodnie;D Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: obecny strój 07.04.05, 17:43 pogoda.onet.pl/0,1070,38,miasto.html#pnd smutna prognoza na następne dni Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: obecny strój 07.04.05, 17:16 U mnie bardzo ciepło z silnym wiatrem (myslałam, że mnie porwie razem z torbami). Dużo łaziłam po mieście, więc musiało być wygodnie i lekko- spodnie, buty sportowe, bluzeczka, rozpinana bluza na wierzch, włosy uplecione w warkocz plus olbrzymia torba a la handlowiec ze wschodu;) Ale równie dobrze mogłabym założyć sukienkę. No i co, pomogło Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: obecny strój 07.04.05, 17:34 Pogoda: kompletnie bez sensu, jak zwykle o tej porze roku; Zachmurzenie: duze przez wieksza czesc dnia, z przerwami na: 5x3 minuty slonca, 6xpo ok. 3 minuty deszczu, 2 burze z piorunami, 1 gradobicie; Temperatura: od 4 do 16 stopni, gwaltownie zmienna przez wieksza czesc dnia; Wiatr: jak zwykle pieronski; Prognoza na najblizsze 3 tygodnie: mniej wiecej tak samo jak dzis, czyli "Cholera wie jak bedzie za godzine" ewentualnie "Mozesz przyjechac rowerem do pracy, ale nie dziw sie, jak zlapiesz zapalenie pluc". Macie jakis pomysl, w co ja sie mam u licha ubierac...? Odpowiedz Link Zgłoś