Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.04.05, 20:45
    nie osmieszylam tylko napisalam prawde zapomnialalam dodac ze tylko narazie
    szyje tak szyje w fabryce moje ukochane szczescie zaczelo studia o kierunku
    medycznym takze bedziemy mieli tyle pieniazkow zebym ja nie musiala w
    przyszlosci ciezko tyrac!bo nie kazdy ktory przylecial z polski moze skonczyc
    studia w Ameryce o kierunku medycznym prawda pani Heroino i wiesz co jeszcze
    ci cos napisze dzisiaj na miescie bylam w koszulce z Burtona pojde za to do
    piekla?jezuuu co to teraz bedzie!
    Obserwuj wątek
      • vvanila Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.05, 15:11
        ?
      • Gość: heroina Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:20
        o patrz! nawet wycieli Twój post
        (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=22180588&a=22180588), taka
        jesteś dobrze wychowana i masz takiego wykształconego męża. popracuj lepiej nad
        swoim wykształceniem i nie licz na facetów. może cię rzucić dla jakiejś
        mądrzejszej ;]

btw nie pojdziesz do piekła za chodzenie w ciuchch burtona, ale dla mnie to
        pozerswo i kropka :)
        • bupa [...] 10.04.05, 23:37
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: heroina Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:39
            na czerwony kosz klikam z lubością :D
      • r.richelieu Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.05, 23:32
        nie pisze się pieniążków, grr. Szybciej do ciebie przyjdą gdy określisz je tak
        infantylnie?
        W poprzednim twoim wątku, wyrażenia "18 miechów" rozbrajają. Dziecinko, ile
        masz lat? 15?
        "mąż jest kierownikiem NA magazynie" to z kolei określenie świadczy o dość
        lichym środowisku, w jakim się obracałaś w Polsce lub w jakim się obracach
        teraz. Wyszlifuj język, bo nawet jeśli Twoje umiejętności będą bardzo dobre, z
        takim językiem nigdy nie wyjdziesz ponad prace dla panien po zawodówce,
        wieczorami tańczącymi w remizie i gżącymi się z chłopcami-dresami w krzakach
        • b_bb Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.05, 23:57
          Dziewczyny, przecież bupa to nasza słynna już amerykanka vel ania.b2 pisząca z
          Buffalo. Ciągle ma te same problemy z teściową, która za mało jej pomaga i
          ciągle obraża wulgarnie inne forumowiczki. Nie dajmy się sprowokować.
      • vic_vic Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.05, 23:44
        Uśmiałam się :D
        • bupa Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.05, 23:45
          po prostu ci.. siedi w polsce na kuroniuwce i zazdrosci typowe dla polaczka-
          cfaniaczka!
          • Gość: heroina Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:56
            czy wiesz, że opinię o osobach piszących na forum kształtuje się na podstawie
            ich postów? w innym wątku ktoś napisał, że strzeliłaś sobie w nogę...
          • vic_vic Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 00:11
            1)znamy to z autopsji?
            2)chciałoby się żeby zazdrościli? fakt, to typowe dla polaczka, no może nie dla
            cWaniaczka, bo cwaniactwo wymaga trochę oleju w głowie. A polaczkiem to nie
            jeden Polak jest właśnie poza granicami kraju, i po lekturze tego wątku,
            przestaję się dziwić ... dziwi mnie tylko, że potem zakłada się wątek "czemu
            Polak Polakowi wrogiem" ...
            • bupa Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 00:14
              vic_vic napisała:

> 1)znamy to z autopsji?
              > 2)chciałoby się żeby zazdrościli? fakt, to typowe dla polaczka, no może nie
              dla
              >
              > cWaniaczka, bo cwaniactwo wymaga trochę oleju w głowie. A polaczkiem to nie
              > jeden Polak jest właśnie poza granicami kraju, i po lekturze tego wątku,
              > przestaję się dziwić ... dziwi mnie tylko, że potem zakłada się wątek "czemu
              > Polak Polakowi wrogiem" ...
              > A TYS CO BEZROBOTNY?ZE SIE WYZYWASZ?
              • vic_vic Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 00:30
                bupa napisała:

> > A TYS CO BEZROBOTNY?ZE SIE WYZYWASZ?
                hehe ... bardzo zgrabne sformułowania
              • vic_vic Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 00:30
                bupa napisała:

> > A TYS CO BEZROBOTNY?ZE SIE WYZYWASZ?
                hehe ... bardzo zgrabne sformułowania
                • eirenne Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 09:23
                  Vic_vic, wychodzi na to, ze uprawiasz pewien rodzaj masochizmu- SIĘ wyzywasz;-DDDD
      • bupa [...] 10.04.05, 23:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • b_bb Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 00:02
          Hehe
          P.S. Pamiętaj, Aniu, że za używanie niecenzuralnych słów możesz zostać zbanowana.
          • Gość: monica Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 08:14
            Ale kretynka! Boże zlituj się. Jak czytam posty bupy to jestem za aborcją...
            • Gość: NADOBNA Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 09:58
              I to miał być żart?Jakiś taki niesmaczny
              • Gość: Monica Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 10:24
                To nie miał być żart. a masz jakiś problem ze zrozumieniem tego co napisałam?
                • nadobna7 Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 10:40
                  cokolwiek to było,było niesmaczne.
                  • la_luna25 Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 10:42
                    A co w tym było niesmacznego???
                    • nadobna7 Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 10:54
                      Jestem wierząca i takie wypowiedzi typu"Boże!jak czytam posty...to jestem za
                      aborcją" sprawiają że mnie mierzi.Do Boga się z tym zwracasz?
                      • Gość: Monica Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 11:22
                        Każdy ma swojego Boga. Więc się tak nie rzucaj.
                        • Gość: NADOBNA Re: do p.Heroiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 11:36
                          okryję to zasłoną milczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka