Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam super stanika 75 D

IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.04.05, 16:05
    czesc.W mjau mam slub.Sluchajcie zalezy mi bardzo zeby kupic naprawde bardzo
    dobry stanik ktory nie bedzie opadal wraz z ciezarem mojego biustu 75 D lub C
    zalezy jakiej firmy.Chdozi oczywiscie o bardotke pod gorset.czy mozecie mi
    dardzic jakiej firmy i gdzie w Wawie moge go kupic?? bardzo prosze bo mam
    nieweile juz czasu na kupno.
    Obserwuj wątek
      • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 16:45
        Promenada-Lejaby
        Galeria Mokotów-Palmers
        Jestem przekonana że coś tam znajdziesz.
        Powodzenia:)
        • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 16:54
          I jeszcze Głębocka na Targówku.Naprzeciw wejścia jest sklep i jest tam bielizna
          Aubade.tą markę mogę Ci naprawdę polecić.Niegdyś w Szwecji kupiłam kilka
          kompletów,minęło kilka lat a one trzymają się pięknie,do tego fasony są bardzo
          ładne.Ja między innymi zakupiłam ten z linka.Może na tej pani to nie
          wygląda,ale mam taki biust jak Ty i ten stanik idealnie to podkreśla.Z tego co
          pamiętam były podobne z odpinanymi ramiączkami:)
          www.aubade.com/collections/ete2005/?collection=bahia&langue=uk
          • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 16:57
            Aha.W komplecie jest jeszcze piękny pas do pończoch:)
          • drevnikocur Re: szukam super stanika 75 D 12.04.05, 23:57
            ja również polecam lejaby - piękna bielizna, mój ulubiony stanik lejaby mężnie
            znosi od 7 lat pranie w pralce - znudził mi się już skubaniec ale jest
            niezniszczalny.
            Ten stanik z linka zwala z nóg - jest śliczny :) Ja również noszę 70-75D ...
            jak się ma duży biust dobór stanika to nie taka prosta sprawa, ale jak mówisz
            ten stanik się sprawdza to chyba się przejadę na Targówek. Czy ceny
            porównywalne do lejaby? (jeżeli jakość tak, to gotowam płacić bez mrugnięcia
            okiem)
      • umaa Re: szukam super stanika 75 D 12.04.05, 17:09
        tak z czystej ciekawosci... 75d to ile to jest w biuscie?
        prosze nie odczytywac tego jako przejaw mojej zlosliwosci badz zazdrosci
        • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 18:05
          U mnie 101
          • umaa Re: szukam super stanika 75 D 12.04.05, 18:51
            och to widze ze masz czym oddychac :)
            ja mam duuuzo mniej, eh
            • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 19:04
              Coś za coś.Mam "dobre piersi" a za to np. tendencje do tycia i muszę bardzo się
              pilnować:)
      • Gość: gosia25 Re: szukam super stanika 75 D IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.04.05, 19:15
        Dziekuje NADOBNA. Bardzo mi pomoglas mam nadzieje ze napewno zakup bedzie
        udany.pozdrawiam
        • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 19:43
          Drobiazg:)
      • Gość: ekler Re: szukam super stanika 75 D IP: *.kim.pl / *.kim.pl 12.04.05, 20:01
        NADOBNA,z ponad 100cm w biuscie to ty powinnac miec miseczke f...ja mam 98 i mam
        e...a tak poza tym to polecam staniki samanty lub z drozszych lejaby.
        • silvanka Re: szukam super stanika 75 D 12.04.05, 20:51
          ja mam 106 cm w biuscie i tez nosze miseczke D wiec to chyba zalezy od budowy
          ciala...a ja polecam staniki ze strony www.lupoline.pl kupuje tam od roku i
          jestem bardzo zadowolona :)
          • Gość: gosia wielkość miseczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:07
            spróbuję was pogodzić;). Rozmiar miseczki zależy od różnicy pomiędzy obwodem biustu a pod biustem;). Przykładowo ja również mam 92 w biuście i też noszę miszeczkę D, tylko że pod biustem mam 70cm.
        • Gość: NADOBNA Re: szukam super stanika 75 D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 20:53
          Mam taki jak napisałam.O lejaby wspomniałam.Noszę miski D.Chcesz się ze mną
          kłócić o mój stanik,czy o to że zawyżam sobie biust?
          A do założycielki postu
          Na śmierć zapomniałam...w C.H Klif jest sklep Splendo.Mają tam bieliznę La Perla
          Osobiście mam jeden stanik i jestem bardzo zadowolona,to jedna z lepszych marek
          bieliznianych na rynku.Ostrzegam jednak że stanik potrafi tam kosztować i 800 zł
          (ja kupiłam swój z przeceny za 300 z haczykiem)
        • Gość: m Re: szukam super stanika 75 D IP: *.saska.krakow.pl 13.04.05, 00:31
          rozmiar miseczki zależy od różnicy obwodu między "w biuscie" a "pod"
      • Gość: <> Re: szukam super stanika 75 D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:24
        uszyj sobie suknię która nie odsłania ramion.
        nie przejmuj sie kreatorami mody, po prostu ich olej.
        wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
      • Gość: ekler Re: szukam super stanika 75 D IP: *.kim.pl / *.kim.pl 12.04.05, 23:21
        nie zawyzasz,tylko zanizasz jesli juz ;) wiem,jak sie sprawdza rozmiar
        miseczki,sa specjalne tabele do tego,wiem,ze sie roznia w zaleznosci od
        obwodu,no ale chyba obwod pod biustem mamy podobny,skoro ja tez mam 75.ale skoro
        miescisz sie w "d"..
        • niutka10 Re: szukam super stanika 75 D 13.04.05, 10:42
          ekler ja mam obwod 100 i tak jak NADOBNA nosze 75/D

do NADOBNEJ...
          mieszkam na prowincji i mam problemy z zakupem dobrego stanika
          ale czesto bywam w W-wie,dzieki za adresy ja tez skorzystam:)))

• eirenne Re: szukam super stanika 75 D 13.04.05, 10:46
          A ja mam 86 w biuście i też ostatnio kupiłam 2 staniki z miseczką D :-)))
      • Gość: inecita Re: szukam super stanika 75 D IP: *.chello.pl 13.04.05, 11:10
        mam ten sam rozmiar, nawet 70 D, zawsze znajduję coś w Galerii Centrum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka