Gość: :) IP: *.chello.pl 13.04.05, 22:21 siema co mozecie powiedziec na temat ciuchow z butika?Wiecie moze jakie tam sa najwieksze rozmiary? Ceny chyba tam nie sa wysokie, chodzi mi raczej o bluzki i bluzy. www.butik.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nasti Re: Butik IP: *.leon.com.pl 13.04.05, 22:31 w butiku sa fajne bluzki, ale nie ma takich za wiele, chyba ze lubisz takie z postaciami z kreskowek :] ale ostatnio kupilam tam sobie 2 ciekawe t-shirty i bardzo mi sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Butik IP: *.netis.net.pl / *.netis.net.pl 13.04.05, 22:43 Właśnie z rozmiarami jest problem. Udało mi się znaleźć bluzki o rozmiarze XL i są strasznie opięte, rozmiarówka jest strasznie zaniżona. Większośc bluzek jest rozmiaru S czy M i są strasznie wąskie. Ja noszę rozmiar 38 - 40 i czasem ciężko jest coś znaleźć. Więszkośc bluzek ma namalowane postacie z kreskówek, ale da się wyszukać coś ciekawego. Mnie się bardzo podobają ubrania z tego sklepu. Ceny za bluzki wachają się od 19,90 do 29,90. Bluzy i spodnie są droższę. Ale tylko troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuzunia nie dla wysokich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:12 bluzki wyłącznie dla niższych dziewczym bo są dość krótkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Re: Butik IP: *.astral.lodz.pl 14.04.05, 23:48 kupilam sobie koszulke, ktora po praniu zrobila sie bardzo krotka i bardzo szeroka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >?> Re: Butik IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:05 a rozmiar L to ja tam znajde>? Odpowiedz Link Zgłoś