kochanica-francuza 15.04.05, 09:23 Hehe,ale niezależnie od wieku i figury właścicielek,panowie.Bo pewnie sobie roicie same seksowne dziewczątka,a tu figa - tu czterdziestka z obwisłymi,tam pięćdziesiątka ważąca sto pięćdziesiąt... Byłam,widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charade Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 09:54 Wierzę. Jakoś tak dziwnie się składa, że najchętniej obnażają się panie w wieku 40+ i bynajmniej nie posiadające ku temu warunków. A młode seksowne dziewczątka wcale tak się chętnie nie rozbierają przy publice. Ciekawe, czemu tak jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 09:58 pewnie dlatego, ze faceci jednak wola wlepiac galy w mlode dziewczyny, niz w kobity 50+ [na przyklad], tudziez starsze, wiec tym mlodym wcale sie nie usmiecha bycie powszechnym obiektem wzrokowej adoracji :). z tych samych wzgledow topless opalam sie tylko u siebie na lodce i tarasie... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:04 tuś mi luno;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:09 blinski napisał: > tuś mi luno;)) > > > co,będziesz się skradał pod ten taras? oj blinski... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:27 nie o to chodzi, kochanico:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:11 tum Ci ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 10:35 charade napisała: > Wierzę. Jakoś tak dziwnie się składa, że najchętniej obnażają się panie w wieku > > 40+ i bynajmniej nie posiadające ku temu warunków. A młode seksowne dziewczątka > > wcale tak się chętnie nie rozbierają przy publice. To prawda.Miały wdzięczne bikini,ale bynajmniej nie były topless... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: 193.111.166.* 15.04.05, 11:09 ja Francji nie znam, ale znam Włochy Jacy sa Włosi kazdy wie gołe piersi na plazy nie są wcale zbyt podniecające - nieskromnie powiem, że mam naprawde ładny biust, czesto we Włoszech opalam się topless (nie znosze pasków na skórze), a jakoś nigdy nie miałam problemów... młode kobiety po prostu częściej nie sa "pogodzone" ze swoim ciałam, stąd wstyd, zaś kobiety dojrzałe są pewne swoich atut ów lub gwiżdżą sobie na mankamenty i stąd ich odwaga topless - podkreślę to raz jeszcze - tak wielkiej sensacji nie wzbudza, jak mogłoby się zdawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.krak / *.crowley.pl 15.04.05, 17:18 > gołe piersi na plazy nie są wcale zbyt podniecające - nieskromnie powiem, że > mam naprawde ładny biust, czesto we Włoszech opalam się topless (nie znosze > pasków na skórze), a jakoś nigdy nie miałam problemów... > > młode kobiety po prostu częściej nie sa "pogodzone" ze swoim ciałam, stąd > wstyd, zaś kobiety dojrzałe są pewne swoich atut ów lub gwiżdżą sobie na > mankamenty i stąd ich odwaga > > topless - podkreślę to raz jeszcze - tak wielkiej sensacji nie wzbudza, jak > mogłoby się zdawać Zgadzam sie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:12 kochanica-francuza napisała: > Hehe,ale niezależnie od wieku i figury właścicielek,panowie.Bo pewnie sobie > roicie same seksowne dziewczątka,a tu figa - tu czterdziestka z obwisłymi,tam > pięćdziesiątka ważąca sto pięćdziesiąt... > Myślisz że dotrze? wydaje mi się, że większość facetów wykaże się tu podobną zdolnością przewidywania jak dla molestowania seksualnego - przyjdą im do głowy tylko młódki, choć rzeczywistość będzie jaka będzie...sama napisałaś zresztę Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:20 > > > > Myślisz że dotrze? Hmmm,a jeśli zobaczą na własne oczy? No tak,to będą sobie roić,że do jakiejś wiochy trafili,że po sezonie,a wszystkie modelki akurat są w Saint-Tropez(notabene bardzo nieprzyjemne miasteczko,pełne jakichś podejrzanych typów - generalnie całe Wybrzeże jest przereklamowane,odradzam,chociaż można pojechać względnie tanio z wycieczką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:36 Eeee, wybrzeże jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:38 Ja jestem ciekawa jakby u nas przyjęło się topless. Zauważyłam, ze jak rozpinam stanik od bikini i sciągam ramiączka podczas opalania pleców, bo nie chcę mieć śladów, to sporo osób się gapi :/. Z topless pewnie byłyby sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:02 noo nie, mówisz tak jakby u nas topless nie istniało:) nie jest aż tak powszechne, ale jest. nie zauważyłem żeby się wszyscy gapili, może jesteś nieco przewrażliwiona;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:07 blinski, gapia sie, niestety + jeszcze mozna uslyszec komentarze 'oburzonych matron' ;). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:28 no tak, bo 'dzieci tu się bawią i zobaczą!' - argument na wszystko, wiem z doświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:30 tudziez: 'taka to wstydu nie ma!' lub 'taka to wiadomo, ze o jedno jej chodzi' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:00 Tak, tak - matronom może się wszystko nie spodobać. Kiedyś opalałam się na plaży w dosyć skąpym, bardzo kolorowym bikini i usłyszałam, że wygladam jak połączenie "ladacznicy z papugą" :))). Jeśli chodzi o facetów, to z powodu dresiarzy mogłyby wynikać nie tylko krępujące, ale i nieprzyjemne sytuacje. Bo normalni faceci się gapią, ale jakoś tak dyskretnie :). No i przede wszystkim nie rzucają głupich tekstów. Poza tym nasunęła mi się jakby odwrotność tej sytuacji o której napisała kochanica-francuza. Czyli faceci na plaży - z moich obserwacji wynika, że zdecydowanie więcej jest ładnych i zgrabnych dziewczyn niż przystojnych facetów. Chyba, że wybredna jestem albo się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:06 > tak dyskretnie :). No i przede wszystkim nie rzucają głupich tekstów. > Poza tym nasunęła mi się jakby odwrotność tej sytuacji o której napisała > kochanica-francuza. Czyli faceci na plaży - z moich obserwacji wynika, że > zdecydowanie więcej jest ładnych i zgrabnych dziewczyn niż przystojnych > facetów. Chyba, że wybredna jestem albo się nie znam. Oczywiście,nie dbają o siebie! Ona odchudzona,z umięśnionym brzuchem,kolczykiem ozdobnym ,ma strój,który podkreśla urodę.On demonstruje świeżo wyhodowany kałdun i jakieś smętne gacie... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:14 Większość panów zajmuje się tylko jednym kawałkiem swojego ciała i jeśli on ich zadowala, reszta wydaje się im samym nieważna, czują się atrakcyjni. A dziewczyny, jak widać na tym forum chociażby, nigdy nie są dość zadowolone ze swojego wyglądu i ciągle coś ulepszają. Dlatego na plażach widać piękne, zadbane dziewczyny i panów "w ciąży" ze zdechłą klatą i cienkimi nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:15 b_bb napisała: > Większość panów zajmuje się tylko jednym kawałkiem swojego ciała i jeśli on ich > zadowala, reszta wydaje się im samym nieważna, czują się atrakcyjni. Oj tak,tak!!! > panów "w ciąży" ze zdechłą klatą i cienkimi nóżkami. a ja na to:hihihihihihi....hahahahahahahahhahaa dobre:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous :)))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:20 Lepiej tego ująć nie można:))))), Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:15 widać, że nigdy nie byłeś rozebraną kobietą na plaży ;D Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:25 a właśnie że byłem, skąd wiesz:) po prostu nie byłem nadwrażliwą kobietą na plaży:)) ok, może jakieś dresy się gapią, czasem wąsaci łysi jegomoście, ale oni się na wszystkich gapią, na mnie też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:30 blinski napisał: > a właśnie że byłem, skąd wiesz:) po prostu nie byłem nadwrażliwą kobietą na > plaży:)) > ok, może jakieś dresy się gapią, czasem wąsaci łysi jegomoście, ale oni się na > wszystkich gapią, na mnie też. > Blinski skarbie ale na ciebie INACZEJ niż na topless babę... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:33 na szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:54 A ja paradowałam topless na Elbie (ale ze mnie snobka ;-P), chociaż było to piętnaście lat temu :-(((. Tam to normalne. To prawda że ten rodzaj prezentowania się nie jest wyłącznie domeną zgrabnych lasek. Ale coż zrobić jak białe paski na ciele wkurzają? Fakt, że w tej libertyńskiej Italii czuło się głodne męskie spojrzenia, ale z czasem przychodzi znieczulica. Jedno jest pewne, topless absolutnie nie sprawdza się przy 30 węzłach podczas jazdy motorówką. Przy większych rozmiarach to potrafi boleć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:56 blinski napisał: > na szczęście:) > > A widzisz! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyśka Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.inco / 213.17.161.* 25.04.05, 13:51 powiem tak, nie przepadam za naszym morzem, ale raz mnie kolezanka wyciągnęła, poniewaz wcześniej jeździłam głownie do włoch, toteż topless wydawał mi sie jak najbardziej normalny. Nic bardziej mylnego, bylyśmy z koleżanką sensacją plaży, w sumie na całą plażę ludzi ułożonych jak śledzie, tylko 3 dziewczyny topless, my i jeszcze jedna, i powiem wam, ze sensacja ogromna, z tym, ze faceci po prostu sie oblizują i slinią i wszyscy chcą leżeć jak najbliżej, natomiast komentarze dziewczyn/kobiet..... o kulturze osobistej jakiejkolwiek nie swiadczyły. Aczkolwiek podejrzewam, ze to była zazdrość, ze one nie maja odwagi albo nie mają co pokazać....więcej do Mielna nie pojade, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ita Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.gorzow.mm.pl 03.05.05, 16:21 Mielno jest chyba specyficzne. Co roku spędzam wczasy nad Bałtykiem, raz byłam także w Mielnie. Było tam tyle dresiarstwa, że wyglądało jakby przyjechali na jakiś zlot. Trudno od nich oczekiwać kultury. Kilka lat temu, będąc na wczasach w Pogorzelicy zrezygnowałam całkowicie z używania góry od stroju. Mamy w zwyczaju co roku jeździć do innej nadmorskiej miejscowości i nie zauważyłam, żeby gdziekolwiek topless wzbudził sensację. Owszem, przez pierwsze kilka minut niektórzy plażowicze zerkają nieco częściej, ale jest to chyba spowodowane dość małą jeszcze popularnością tego stroju. Myślę, że takie samo byłoby ich zachowanie, gdybym miała jakiś oryginalny krój bikini albo całościówki. Tak więc, wypoczywając na naszych plażach w toplesie, można się czuć zupełnie swobodnie. I nie trzeba do tego żadnej odwagi. A Mielno, pod względem poziomu kultury plażowiczów też mi się nie podobało, choć nie mam aż tak przykrych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 14:23 dawno niemondny, microstring owszem i microbiustonusz w formie tRojkata to najnowsza moda. Swoja droga sama przestalam kilka lat temu topless na palzy jak jedno bogate arabisko z Libanu, ktore mnie podpatrywalo gorliwie, sie masturbowalo pod recznikiem kapielowym. Powiedzial, ze to moja wina, a ja mu strzelilam w pysk. Od tego czasu, popieram przemysl kaset erotycznych, nie sobie je kupuja, zamiast podpatrywac. A swoja droga, moje drogie rodaczki to jakie jestescie glupie. Widzialam, ze zalozono to forum faceci z Egiptu, poczytajcie jak siksy wzdychaja za arabusami, jedna napisala, ze takie przezycie z tak egzotycznym facetem pozostanie jej do konca zycia. Oj faceci w Polsce, run na solarke. To forum Faceci z Egiptu - tarzam sie z ryku. Zanim jeszcze Polacy mieli srodki na takie voyages, jezdzilam do Egiptu; Egipcjanie to zwykli napalency, pracuja w hotelach 6 mies w roku bez mozliwosci dotkniecia jakies lokalnej kobity-zony , bo ona siedzi w bledzie(na wsi), a obsluga turystyczna w Egipcie jest tylko meska, nawet pokoje sprzataja faceci. No i patrzcie, Panienki zakochuja sie w egzotycznych panach z miotla. 8 lat temu, juz sie sposrzteglam o co chodzi. Wykupilam lekcje nurkowania z butla w Hurgadzie, i poniewaz dawno nie nurkowalam, wlasciciel statku - arab, majacy juz 4 zony, powiedzial, ze mnie bedzie asekurowalal. Tak mnie asekurowal, ze 2 razy lapa mu sie oslizgnela w okolicach lona. Pierwszy raz pomyslam moze przypadek, ale drugi raz zaczlam panikowac i powiedzialam, ze chce wrocic na statek. Uspokoil mnie, ze teraz bedzie ok., w nagrode za "przypadkowe wymacanie" sprezentowal mi kaftan bezpieczenstwa, a moj maz mu strzelil w pysk. Powiedzial, ze chetnie, by mnie wzial za kolejna zone. Oj Panie Blinski ratunku!!! Co wy chlopy polskie jestescie tacy nieegzotyczni dla panienek z forum Faceci z egiptu. Moze zalozymy forum - Faceci z Polski ble! Na zachodzie seksownosc facetow z Polski to skrzyzowanie kanciastych glow Walesy z Kwachem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 15:12 Blinski na pomoc! Ratuj Polki przed Egipcjanami! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR 15.04.05, 15:46 już, tylko zasznuruję buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zu Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:33 dlaczego z uporem maniaka i w kazdym możliwym wątku ględzisz o tych facetach z egiptu? masz udzialy w tym biznesie i reklamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:35 Pewnie wciskają jej jakieś kretyństwa w tym Paryżu:///. Odpowiedz Link Zgłoś