Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do facetów - odnośnie topless na plaży we Francji

15.04.05, 09:23
    Hehe,ale niezależnie od wieku i figury właścicielek,panowie.Bo pewnie sobie
    roicie same seksowne dziewczątka,a tu figa - tu czterdziestka z obwisłymi,tam
    pięćdziesiątka ważąca sto pięćdziesiąt...

Byłam,widziałam.
    Obserwuj wątek
      • charade Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 09:54
        Wierzę. Jakoś tak dziwnie się składa, że najchętniej obnażają się panie w wieku
        40+ i bynajmniej nie posiadające ku temu warunków. A młode seksowne dziewczątka
        wcale tak się chętnie nie rozbierają przy publice. Ciekawe, czemu tak jest ?
        • lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 09:58
          pewnie dlatego, ze faceci jednak wola wlepiac galy w mlode dziewczyny, niz w
          kobity 50+ [na przyklad], tudziez starsze, wiec tym mlodym wcale sie nie
          usmiecha bycie powszechnym obiektem wzrokowej adoracji :). z tych samych
          wzgledow topless opalam sie tylko u siebie na lodce i tarasie...
          • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:04
            tuś mi luno;))
            • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:09
              blinski napisał:

> tuś mi luno;))
              >
              >
              > co,będziesz się skradał pod ten taras? oj blinski...
              • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:27
                nie o to chodzi, kochanico:)
            • lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:11
              tum Ci ;) :P
        • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 10:35
          charade napisała:

> Wierzę. Jakoś tak dziwnie się składa, że najchętniej obnażają się panie w wieku
          >
          > 40+ i bynajmniej nie posiadające ku temu warunków. A młode seksowne dziewczątka
          >
          > wcale tak się chętnie nie rozbierają przy publice.

To prawda.Miały wdzięczne bikini,ale bynajmniej nie były topless...
          • Gość: marta Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: 193.111.166.* 15.04.05, 11:09
            ja Francji nie znam, ale znam Włochy

Jacy sa Włosi kazdy wie

gołe piersi na plazy nie są wcale zbyt podniecające - nieskromnie powiem, że
            mam naprawde ładny biust, czesto we Włoszech opalam się topless (nie znosze
            pasków na skórze), a jakoś nigdy nie miałam problemów...

młode kobiety po prostu częściej nie sa "pogodzone" ze swoim ciałam, stąd
            wstyd, zaś kobiety dojrzałe są pewne swoich atut ów lub gwiżdżą sobie na
            mankamenty i stąd ich odwaga

topless - podkreślę to raz jeszcze - tak wielkiej sensacji nie wzbudza, jak
            mogłoby się zdawać
            • Gość: a Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.krak / *.crowley.pl 15.04.05, 17:18
              > gołe piersi na plazy nie są wcale zbyt podniecające - nieskromnie powiem, że
              > mam naprawde ładny biust, czesto we Włoszech opalam się topless (nie znosze
              > pasków na skórze), a jakoś nigdy nie miałam problemów...
              >
              > młode kobiety po prostu częściej nie sa "pogodzone" ze swoim ciałam, stąd
              > wstyd, zaś kobiety dojrzałe są pewne swoich atut ów lub gwiżdżą sobie na
              > mankamenty i stąd ich odwaga
              >
              > topless - podkreślę to raz jeszcze - tak wielkiej sensacji nie wzbudza, jak
              > mogłoby się zdawać

Zgadzam sie w 100%.
      • abigail_g Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:12
        kochanica-francuza napisała:

> Hehe,ale niezależnie od wieku i figury właścicielek,panowie.Bo pewnie sobie
        > roicie same seksowne dziewczątka,a tu figa - tu czterdziestka z obwisłymi,tam
        > pięćdziesiątka ważąca sto pięćdziesiąt...
        >

Myślisz że dotrze? wydaje mi się, że większość facetów wykaże się tu podobną zdolnością przewidywania jak dla molestowania seksualnego - przyjdą im do głowy tylko młódki, choć rzeczywistość będzie jaka będzie...sama napisałaś zresztę
        • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 11:20

> >
          >
          > Myślisz że dotrze?

Hmmm,a jeśli zobaczą na własne oczy? No tak,to będą sobie roić,że do jakiejś
          wiochy trafili,że po sezonie,a wszystkie modelki akurat są w
          Saint-Tropez(notabene bardzo nieprzyjemne miasteczko,pełne jakichś podejrzanych
          typów - generalnie całe Wybrzeże jest przereklamowane,odradzam,chociaż można
          pojechać względnie tanio z wycieczką)
          • Gość: marvellous Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:36
            Eeee, wybrzeże jest piękne!
      • Gość: ilaria Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:38
        Ja jestem ciekawa jakby u nas przyjęło się topless. Zauważyłam, ze jak rozpinam
        stanik od bikini i sciągam ramiączka podczas opalania pleców, bo nie chcę mieć
        śladów, to sporo osób się gapi :/. Z topless pewnie byłyby sensacje.
        • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:02
          noo nie, mówisz tak jakby u nas topless nie istniało:) nie jest aż tak
          powszechne, ale jest. nie zauważyłem żeby się wszyscy gapili, może jesteś nieco
          przewrażliwiona;)?
          • lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:07
            blinski, gapia sie, niestety + jeszcze mozna uslyszec komentarze 'oburzonych
            matron' ;).
            • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:28
              no tak, bo 'dzieci tu się bawią i zobaczą!' - argument na wszystko, wiem z
              doświadczenia:)
              • lunalovelight Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:30
                tudziez:
                'taka to wstydu nie ma!'
                lub
                'taka to wiadomo, ze o jedno jej chodzi'

:D
            • Gość: ilaria Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:00
              Tak, tak - matronom może się wszystko nie spodobać. Kiedyś opalałam się na
              plaży w dosyć skąpym, bardzo kolorowym bikini i usłyszałam, że wygladam jak
              połączenie "ladacznicy z papugą" :))).
              Jeśli chodzi o facetów, to z powodu dresiarzy mogłyby wynikać nie tylko
              krępujące, ale i nieprzyjemne sytuacje. Bo normalni faceci się gapią, ale jakoś
              tak dyskretnie :). No i przede wszystkim nie rzucają głupich tekstów.
              Poza tym nasunęła mi się jakby odwrotność tej sytuacji o której napisała
              kochanica-francuza. Czyli faceci na plaży - z moich obserwacji wynika, że
              zdecydowanie więcej jest ładnych i zgrabnych dziewczyn niż przystojnych
              facetów. Chyba, że wybredna jestem albo się nie znam.
              • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:06

> tak dyskretnie :). No i przede wszystkim nie rzucają głupich tekstów.
                > Poza tym nasunęła mi się jakby odwrotność tej sytuacji o której napisała
                > kochanica-francuza. Czyli faceci na plaży - z moich obserwacji wynika, że
                > zdecydowanie więcej jest ładnych i zgrabnych dziewczyn niż przystojnych
                > facetów. Chyba, że wybredna jestem albo się nie znam.

Oczywiście,nie dbają o siebie! Ona odchudzona,z umięśnionym brzuchem,kolczykiem
                ozdobnym ,ma strój,który podkreśla urodę.On demonstruje świeżo wyhodowany kałdun
                i jakieś smętne gacie...
                • b_bb Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:14
                  Większość panów zajmuje się tylko jednym kawałkiem swojego ciała i jeśli on ich
                  zadowala, reszta wydaje się im samym nieważna, czują się atrakcyjni.
                  A dziewczyny, jak widać na tym forum chociażby, nigdy nie są dość zadowolone ze
                  swojego wyglądu i ciągle coś ulepszają. Dlatego na plażach widać piękne, zadbane
                  dziewczyny i panów "w ciąży" ze zdechłą klatą i cienkimi nóżkami.
                  • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 13:15
                    b_bb napisała:

> Większość panów zajmuje się tylko jednym kawałkiem swojego ciała i jeśli on ich
                    > zadowala, reszta wydaje się im samym nieważna, czują się atrakcyjni.

Oj tak,tak!!!

>
                    panów "w ciąży" ze zdechłą klatą i cienkimi nóżkami.

a ja na to:hihihihihihi....hahahahahahahahhahaa

dobre:-)
                  • Gość: marvellous :)))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:20
                    Lepiej tego ująć nie można:))))),
          • usmiech_mona_lisy Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:15
            widać, że nigdy nie byłeś rozebraną kobietą na plaży ;D
            • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:25
              a właśnie że byłem, skąd wiesz:) po prostu nie byłem nadwrażliwą kobietą na
              plaży:))
              ok, może jakieś dresy się gapią, czasem wąsaci łysi jegomoście, ale oni się na
              wszystkich gapią, na mnie też.
              :)
              • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:30
                blinski napisał:

> a właśnie że byłem, skąd wiesz:) po prostu nie byłem nadwrażliwą kobietą na
                > plaży:))
                > ok, może jakieś dresy się gapią, czasem wąsaci łysi jegomoście, ale oni się na
                > wszystkich gapią, na mnie też.
                >
                Blinski skarbie ale na ciebie INACZEJ niż na topless babę...
                • blinski Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:33
                  na szczęście:)
                  • sigrun Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:54
                    A ja paradowałam topless na Elbie (ale ze mnie snobka ;-P), chociaż było to
                    piętnaście lat temu :-(((. Tam to normalne. To prawda że ten rodzaj
                    prezentowania się nie jest wyłącznie domeną zgrabnych lasek. Ale coż zrobić jak
                    białe paski na ciele wkurzają? Fakt, że w tej libertyńskiej Italii czuło się
                    głodne męskie spojrzenia, ale z czasem przychodzi znieczulica. Jedno jest pewne,
                    topless absolutnie nie sprawdza się przy 30 węzłach podczas jazdy motorówką.
                    Przy większych rozmiarach to potrafi boleć ;-P
                  • kochanica-francuza Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra 15.04.05, 12:56
                    blinski napisał:

> na szczęście:)
                    >
                    > A widzisz!
                    >
                    >
                    >
        • Gość: pyśka Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.inco / 213.17.161.* 25.04.05, 13:51
          powiem tak, nie przepadam za naszym morzem, ale raz mnie kolezanka wyciągnęła,
          poniewaz wcześniej jeździłam głownie do włoch, toteż topless wydawał mi sie jak
          najbardziej normalny. Nic bardziej mylnego, bylyśmy z koleżanką sensacją plaży,
          w sumie na całą plażę ludzi ułożonych jak śledzie, tylko 3 dziewczyny topless,
          my i jeszcze jedna, i powiem wam, ze sensacja ogromna, z tym, ze faceci po
          prostu sie oblizują i slinią i wszyscy chcą leżeć jak najbliżej, natomiast
          komentarze dziewczyn/kobiet..... o kulturze osobistej jakiejkolwiek nie
          swiadczyły. Aczkolwiek podejrzewam, ze to była zazdrość, ze one nie maja odwagi
          albo nie mają co pokazać....więcej do Mielna nie pojade, o!
          • Gość: Ita Re: Do facetów - odnośnie topless na plaży we Fra IP: *.gorzow.mm.pl 03.05.05, 16:21
            Mielno jest chyba specyficzne. Co roku spędzam wczasy nad Bałtykiem, raz byłam
            także w Mielnie. Było tam tyle dresiarstwa, że wyglądało jakby przyjechali na
            jakiś zlot. Trudno od nich oczekiwać kultury.

Kilka lat temu, będąc na wczasach w Pogorzelicy zrezygnowałam całkowicie z
            używania góry od stroju. Mamy w zwyczaju co roku jeździć do innej nadmorskiej
            miejscowości i nie zauważyłam, żeby gdziekolwiek topless wzbudził sensację.
            Owszem, przez pierwsze kilka minut niektórzy plażowicze zerkają nieco częściej,
            ale jest to chyba spowodowane dość małą jeszcze popularnością tego stroju.
            Myślę, że takie samo byłoby ich zachowanie, gdybym miała jakiś oryginalny krój
            bikini albo całościówki.

Tak więc, wypoczywając na naszych plażach w toplesie, można się czuć zupełnie
            swobodnie. I nie trzeba do tego żadnej odwagi.
            A Mielno, pod względem poziomu kultury plażowiczów też mi się nie podobało, choć
            nie mam aż tak przykrych wspomnień.
      • Gość: LA PARISIENNE DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 14:23
        dawno niemondny, microstring owszem i microbiustonusz w formie tRojkata to
        najnowsza moda. Swoja droga sama przestalam kilka lat temu topless na palzy jak
        jedno bogate arabisko z Libanu, ktore mnie podpatrywalo gorliwie, sie
        masturbowalo pod recznikiem kapielowym. Powiedzial, ze to moja wina, a ja mu
        strzelilam w pysk. Od tego czasu, popieram przemysl kaset erotycznych, nie
        sobie je kupuja, zamiast podpatrywac.
        A swoja droga, moje drogie rodaczki to jakie jestescie glupie. Widzialam, ze
        zalozono to forum faceci z Egiptu, poczytajcie jak siksy wzdychaja za
        arabusami, jedna napisala, ze takie przezycie z tak egzotycznym facetem
        pozostanie jej do konca zycia. Oj faceci w Polsce, run na solarke. To forum
        Faceci z Egiptu - tarzam sie z ryku. Zanim jeszcze Polacy mieli srodki na takie
        voyages, jezdzilam do Egiptu; Egipcjanie to zwykli napalency, pracuja w
        hotelach 6 mies w roku bez mozliwosci dotkniecia jakies lokalnej kobity-zony ,
        bo ona siedzi w bledzie(na wsi), a obsluga turystyczna w Egipcie jest tylko
        meska, nawet pokoje sprzataja faceci. No i patrzcie, Panienki zakochuja sie w
        egzotycznych panach z miotla.
        8 lat temu, juz sie sposrzteglam o co chodzi. Wykupilam lekcje nurkowania z
        butla w Hurgadzie, i poniewaz dawno nie nurkowalam, wlasciciel statku - arab,
        majacy juz 4 zony, powiedzial, ze mnie bedzie asekurowalal. Tak mnie
        asekurowal, ze 2 razy lapa mu sie oslizgnela w okolicach lona. Pierwszy raz
        pomyslam moze przypadek, ale drugi raz zaczlam panikowac i powiedzialam, ze
        chce wrocic na statek. Uspokoil mnie, ze teraz bedzie ok., w nagrode
        za "przypadkowe wymacanie" sprezentowal mi kaftan bezpieczenstwa, a moj maz mu
        strzelil w pysk. Powiedzial, ze chetnie, by mnie wzial za kolejna zone. Oj
        Panie Blinski ratunku!!! Co wy chlopy polskie jestescie tacy nieegzotyczni dla
        panienek z forum Faceci z egiptu. Moze zalozymy forum - Faceci z Polski ble! Na
        zachodzie seksownosc facetow z Polski to skrzyzowanie kanciastych glow Walesy z
        Kwachem!
        • Gość: LA PARISIENNE Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 15:12
          Blinski na pomoc! Ratuj Polki przed Egipcjanami!
          • blinski Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR 15.04.05, 15:46
            już, tylko zasznuruję buty.
        • Gość: zu Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:33
          dlaczego z uporem maniaka i w kazdym możliwym wątku ględzisz o tych facetach z
          egiptu? masz udzialy w tym biznesie i reklamujesz?
          • Gość: marvellous Re: DO POLAKOW I POLEK!!! TOPLESS WE FR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:35
            Pewnie wciskają jej jakieś kretyństwa w tym Paryżu:///.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka