Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Solar-ceny

IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.05, 09:02
    Dziewczyny, czy wiecie ile mogą kosztować sukienki z najnowszej kolecji
    wiosna-lato firmy Solar? Bardzo podoba mi sie ten styl. Podaje link www.solar-
    company.com.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: plum1000 Re: Solar-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:01
        zalezyktora sukienka z ich kolekcji.
        Ceny sukienek wahają się od 170 do grubo ponad 350zł.
        ja kupilam w zeszlym roku taka z cieniutkiego lekkiego matrialu i dalam 170zł.
        Np . w aktualnej nowej kolekcji jest czarna sukienka z taka aplikacją cekinową
        i kosztuje ponad 300zł.
        • zolwik Re: Solar-ceny 18.04.05, 12:29
          ta sukienka kosztuje 299 zł, wiem bo mam:)
          • Gość: plum1000 Re: Solar-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:05
            zólwik masz tę czarną z cekinami?--takie czarne bluzeczki z cekinami byly tez z
            tej seri.
            • zolwik Re: Solar-ceny 18.04.05, 17:38
              mam:))) jest przesliczna i mysle ze robi na wszytkich baardzo dobre wrazenie
              (drogowskaz na stronie internetowej - wiosna, czern, piate zdjecie)
              Z letniej kolekcji upatrzylam juz sobie kilka rzeczy w internecie i tylko
              czekam az bede miala chwile czasu zeby pojsc do sklepu:) tyle przyjemnosci z
              zycia:)
      • Gość: truskawa Re: Solar-ceny IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.05, 14:55
        Ta czarna z naszywanymi kwiatkami tez mi się podoba :) I ta brązowa z zakrytymi
        ramionami. Biorąc pod uwagę ceny bluzeczek myślałam, że sa droższe dzięki za
        pomoc.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka