Gość: truskawa IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.05, 09:02 Dziewczyny, czy wiecie ile mogą kosztować sukienki z najnowszej kolecji wiosna-lato firmy Solar? Bardzo podoba mi sie ten styl. Podaje link www.solar- company.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: Solar-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:01 zalezyktora sukienka z ich kolekcji. Ceny sukienek wahają się od 170 do grubo ponad 350zł. ja kupilam w zeszlym roku taka z cieniutkiego lekkiego matrialu i dalam 170zł. Np . w aktualnej nowej kolekcji jest czarna sukienka z taka aplikacją cekinową i kosztuje ponad 300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Solar-ceny 18.04.05, 12:29 ta sukienka kosztuje 299 zł, wiem bo mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Solar-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:05 zólwik masz tę czarną z cekinami?--takie czarne bluzeczki z cekinami byly tez z tej seri. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Solar-ceny 18.04.05, 17:38 mam:))) jest przesliczna i mysle ze robi na wszytkich baardzo dobre wrazenie (drogowskaz na stronie internetowej - wiosna, czern, piate zdjecie) Z letniej kolekcji upatrzylam juz sobie kilka rzeczy w internecie i tylko czekam az bede miala chwile czasu zeby pojsc do sklepu:) tyle przyjemnosci z zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: Solar-ceny IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.05, 14:55 Ta czarna z naszywanymi kwiatkami tez mi się podoba :) I ta brązowa z zakrytymi ramionami. Biorąc pod uwagę ceny bluzeczek myślałam, że sa droższe dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś