Gość: szukam IP: *.tkchopin.pl 22.04.05, 19:17 witajcie,mam pytanie czy wiecie może gdzie się kupuje i ile kosztują farby do farbowania ubrań?ewentualnei czy są np. pralnie które świdczą takie usługi i ile to kosztuje?z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: farbowanie odzieży IP: *.chello.pl 23.04.05, 14:33 up mnie tez to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: farbowanie odzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:10 Najlepsze do ubrań podobno KAKADU, ciężko jednak dostać - przynajmniej w moim mieście nie znalazłam. Innych firm do 2 zł, nie wiem jaka jakość, nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala gdzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 09:49 a w jakiego typu sklepach można kupić takie farbki? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: gdzie? 25.04.05, 13:14 w chemicznych drogeriach. JJeśli chcesz wzmocnić kolor, jak coś wyblakło np. to kup, a jak radykalnie zmienić kolor to nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: farbowanie odzieży 25.04.05, 13:20 Te farby farbują raczej nierówno, polecam do techniki batiku, ale jak chcesz ufarbować ciuch w całości to ostrzegam, że mogą się porobić plamy. No, chyba że to ja nie umiałam równo ufarbować. Są na to jakieś specjalne techniki? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: farbowanie odzieży 25.04.05, 16:32 nie tylko ty;)mam wrazenie,ze tylko batik-zamierzony czy nie jest mozliwy.dyskutowalysmy juz o tym wielokrotnie,opisywalam nawet jak wygrzebalam stary kociol do gotowania bielizny/bo wielki/co i tak nie dalo rownomiernego efektu... Odpowiedz Link Zgłoś